vale|46 Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Martie 10, 2005 Share Postat Martie 10, 2005 hahahah... tu erai atunci! la muncii ) mergi prea repede nu pt mine, in general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Stiu ca fiecare scooterist viseaza la o Hayabusa dar pana atunci...suntem scooteristi Vointa o fi ? eshti sigur!!!! de unde culegi informatziile astea ??? nu au voie sa viseze la yamaha dragstar, suzuki intruder, kawasaki vulcan sau la o comunista chopperita think about Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale|46 Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 eshti sigur!!!! de unde culegi informatziile astea ??? nu au voie sa viseze la yamaha dragstar, suzuki intruder, kawasaki vulcan sau la o comunista chopperita think about vrei sa acumulezi cat mai multe posturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 astia cu scuterele mai micute, asa ca mine, (50cc)din viitorul club (care sper sa iasa) au limitate la 45km/h sau voi v-ati scos limita de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Sund de acord cu infintzarea unui club asta daca eu o sa fiu liderul Am o gramada de prieteni cu scutere, majoritatea tunate Nu strica o competitzie, dar pacat ca nu am rivali la 50cc Esti sigur ca nu ai concurent ?? hmmm..... Ma , greu nu cred ca ar fi sa facem un club al nostruStiu ca fiecare scooterist viseaza la o Hayabusa dar pana atunci...suntem scooteristi Sincer,eu nu visez la Hayabusa,R1,R6,FZR,etc,etc...Nu vreau sa mor tanar ... Pot sa intru si eu in clubul asta ? De curand mi`am luat o Gilera Typhoon TECIT tunat by Polini... Editat Iunie 28, 2005 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 QUOTE (vale|46 @ Feb 5 2005, 05:43 AM) Sund de acord cu infintzarea unui club asta daca eu o sa fiu liderul Am o gramada de prieteni cu scutere, majoritatea tunate Nu strica o competitzie, dar pacat ca nu am rivali la 50cc Esti sigur ca nu ai concurent ?? hmmm..... vale|46 daca vrei sa facem o liniuta eu am un SR de 50cc daca vrei sa facem ceva pe banuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Mja da tu esti asa prost in general??? craiova-bucuresti??? hmmm... cati km sunt??? Eu dau startul daca e... cursa sa se desfasoare pe autostrada soarelui... merge??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 oameni buni decat sa vacertati pe ceva care nu exista (clubul scuteristilor) haideti sa ne intalnim (cei din bucuresti si nu numai)si sa punem la cale ceva in sensul acesta Iar despre liniuta pastrativa rezervele pt ceva organizat CAT DE CURAND.o posibila cursa pe circuitul de la Tunari sau cu ocazia unui alt eveniment ,sa fie ceva oficial ,nu asa sa nu te stie nimeni cat esti de bun CE ZICETI???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Haideti sa ne intalnim la intrunirea de la SIBIU din 29iulie... haideti cu masina daca nu puteti cu scuterele....care este din Cluj si vrea sa mergem impreuna pe scutere la SIBIU dati un mail memo_msr@yahoo.com si eu va astept in alba-iulia si mergem impreuna.... Nu va fie frica........!!!!!!!!!!!!!!!! sau daca nu la BRASOV in 26 august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Haideti sa ne intalnim la intrunirea de la SIBIU din 29iulie... haideti cu masina daca nu puteti cu scuterele....care este din Cluj si vrea sa mergem impreuna pe scutere la SIBIU dati un mail memo_msr@yahoo.com si eu va astept in alba-iulia si mergem impreuna.... Nu va fie frica........!!!!!!!!!!!!!!!! sau daca nu la BRASOV in 26 august om bun cati crezi ca se incumeta sa vina pana la brasov cu un moped sau un scuter4 de 50cc? Eu am ajuns si la Tg Mures de doua ori mai fac si tara din cand in cand dar in Romania nu sunt multi curajosi sau sunt multi comozi asa ca pana o sa ne adunam noi scuteristi in numar mare mai dureaza cativa ani >>>>>>>>>>>>>> Cu ocazia asta fac un apel numai pt cei cere au scutere si vor sa faca o tura din placere haideti sa vedem cat de multi putem sa ne adunam intro zi (oricare vreti)pt o plimbare........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 ^Matrix^ esti un mare Prost ... nu mai vb prosti daca vreau vin pana la bucuresti ...plm va dau ceata la toti cu scutere de 49 cc Si in primu` rand nu este frumos sa vorbesti urat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Da, ok e faina ideea cu un club de scuteristi. DAR... banuiesc ca mare parte dintre cei care au acum scutere au A1 si in curand isi doresc sa il vanda si sa treaca la motocicleta (eu asa gandesc; asta si incerc sa fac acum). Si atunci se pune problema asa: ce se intampla cu acei membri ai clubului care nu mai au scuter ? Ies din club dupa doar 2 ani de apartenenta ? Si nu stiu ce club ar putea sa iasa daca deja exista conflicte intre potentialii membri ... !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Haideti sa ne intalnim la intrunirea de la SIBIU din 29iulie... haideti cu masina daca nu puteti cu scuterele....care este din Cluj si vrea sa mergem impreuna pe scutere la SIBIU dati un mail memo_msr@yahoo.com si eu va astept in alba-iulia si mergem impreuna.... Nu va fie frica........!!!!!!!!!!!!!!!! sau daca nu la BRASOV in 26 august 194484[/snapback] Eu cred ca o sa vin pana in cluj peste vreo luna cu inca 4 cu motoare de 125 fiecare...in alt oras nu prea cred ca pot ajunge in primu rand singur nu ma duc...daca suntem multi poate vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 ^Matrix^ esti un mare Prost ... nu mai vb prosti daca vreau vin pana la bucuresti ...plm va dau ceata la toti cu scutere de 49 cc Si in primu` rand nu este frumos sa vorbesti urat ... 194806[/snapback] care-i problema ta??? rade lumea de tine ca ai scuter shi incepi sa-i jigneshti pe ceilaltzi care au!!!! ai facut shi tu un tunning shi crezi ca ai mare scula!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 ^Matrix^ esti un mare Prost ... nu mai vb prosti daca vreau vin pana la bucuresti ...plm va dau ceata la toti cu scutere de 49 cc Si in primu` rand nu este frumos sa vorbesti urat ... 194806[/snapback] se vede ca esti tinerel si te aprinzi usor dar daca tu crezi ca-i poti face pe toti cu scutere de 50cc hai sa stabilim ceva sa te vad cit esti de bun pe pista nu smecherii prin spatele blocului eu am pe linga un runner de 180cc si un zip de 50cc te stept in bucuresti ,ne adunam mai multi si abia atunci poti incepe sa te umfli (dar si atunci fara rost) sfat : LASA NERVII CA ALTFEL NU STAI PE ASFALT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Eu sincer as vrea sa infiintez un club de scuteristi ...............cine vrea sa ma contacteze pe yahoo: Dumi_04us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 eu zic mai bine sa facem o cursa sa vedem care e mai tare de tot va laudati atat sa vedem care e mai tare pan la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 eu zic mai bine sa facem o cursa sa vedem care e mai tare de tot va laudati atat sa vedem care e mai tare pan la urma 203347[/snapback] sa vede de la distantza ca s-a umflat taratza in voi!!! ma refer doar la unii de pe aici!!! de ex: mama ce scuter am, te fac, hai sa vedem care-i mai tare!!! ce kit i-am pus, va fac pe totzi!!! pushtanilor, calmatzi-va!!! scuterul e apa de ploaie, daca vretzi ceva serios, luatzi-va motor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 pai tre sa ne laudam si noi cu ce avem nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Un viitor motociclist treb sa fie modest si sa nu se "umfle in pene". Cum a spus si "dead man walking" va cam umflati in pene. Eu unul ,credeti-ma ,ca am mai subestimat pe cineva care in final ma lasat mult in urma. Degeaba ai un scuter sau motor tare daca nu stii cand treb sa mergi tare si cand incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 ^Matrix^ esti un mare Prost ... nu mai vb prosti daca vreau vin pana la bucuresti ...plm va dau ceata la toti cu scutere de 49 cc Si in primu` rand nu este frumos sa vorbesti urat ... 194806[/snapback] Hahaha... vezi ca nu ai voie sa promovezi cursele ilegale... stiai lucrul asta??? plm??? hmm... limbaj elevat ce pot sa spun. O dam in faze de genu cine zice ala e si e plictisitor... Din cate stiu eu multi de pe aici au avut scutere (un ex bun este Denis) dar nu pentru a se da mare la nujtu ce tipa de la scoala... din pasiune sau pt ca nu aveau un mijloc de transport. Eu tin scuterul pt ca ajung foarte repede unde vreau, consum mic (fata de 13 la suta la masina) si imi plac 2 roti... Vrei curse??? fa tata curse cu aia de la tine din craiova sau de unde esti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 lol are dreptate matrix eu am un aerox R de 49 cc cred ca e limitat ca mi mult de 80 nu iam dat jtie cineva unde are limitatoarele (daca sunt mai multe?) ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 lol are dreptate matrix eu am un aerox R de 49 cc cred ca e limitat ca mi mult de 80 nu iam dat jtie cineva unde are limitatoarele (daca sunt mai multe?) ms mult! 206765[/snapback] tatae scuteru tau nu mai are nici o limitare atat fuge un scuter de 50 fara limitatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaialain Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 sal lume daca e cineva pe aici si stie de mopedu sacs madass vreau sa stiu puteti sa ma contactati pe mess la mihaialain va astept pe toti scuteristi eu am sacs madass si vroiam sa stiu daca va intalniti pe unde va faceti ceva in afara de curse ca a mea e mai puturoasa dar de mers merge si vroiam sa vb si eu cu voi de servisuri etc e cineva pe aici? dca vreti sa vb despre sacs madass va astept pe mess la mihaialain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate