Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Salve! Am descoperit aceste motoare dupa ce o cunostiinta mi-a povestit impresionata ca a vazut un motor "de-a dreptul extraterestru" in ultimul Top Gear. Se referea la acest articol: http://www.topgear.ro/?section=metal&id=179 Am cautat pe net si am gasit site-ul lor http://www.confederate.com/ Baietii de acolo, pusi pe fapte mari, au scos aceste modele: Asta e modelul extrem, Wraith iar asta e cel un pic mai civilizat, Hellcat (cica Tom Cruise si-a luat unul deja) Oricum costa de rup portofele, insa e frumos de admirat de au facut nebunii aia de constructori. Nu pot decat sa zic: WOW, MOMMA! Freakin' ultimate bad-ass bike! Now, chestia frumoasa e ca pe site, daca va duceti la sectiunea Press o sa gasiti puse acolo .pdf-uri ready to download, luate din fiecare revista unde au aparut motoarele lor. Precum asta MPH_sep.pdf Merita sa le descarcati, am dat chiar si peste un intreg testdrive acolo. Aici -> http://www.confederate.com/CMpages/CMpress.html Eh, va place? PS: vedeti ca aveti si filmuletze pe site, o sa aveti nevoie de Quicktime, pt ca sunt in format .mov ... si de rabdare si o conexiune buna de net pt ca sunt MARI! Editat Noiembrie 22, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 SUPER!!!!!!! Filmuletele nu le-am vazut ca nu am quicktime dar motoarele sunt bestiale!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 misto de tot, am vazut si filmul.. cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 va recomand la hellicat (ca asa se cheama) sa ascultati fisierele audio. mie mi se facea parul maciuca Siteul e vechi, numai eu il stiu de aproape un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Katrina nu i-a iertat Pacat ... mare pacat sper sa gaseasca resursele necesare pt a reveni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Problema lor nu a fost Katrina, ci vanzarile foarte reduse. De altfel cine a vazut "facilitatile de productie" inteleg imediat ca relocatia este posibila imediat. E adevarat un OZN intre motociclete, insa pozitia pentru un matur e jalnica. E foarte scurta. USD 61,800 pentru o bucata. Ma scuzati da de banii astia iti iei vreo trei suuuper mobre cu care nu ti-e rusine sa iesi pe strada si nici nu esti daramat dupa doua ore de condus. Ma refer la un Rocket III de ex. care costa in State USD 15990 MSRP. De fapt, intra patru Rocket-uri in pret. Ah, Brad Pitt are un Hellcat 124. Si probabil ...Jay Leno. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 va salut am ramas surprins ca cineva a postat din nou aproape dupa un an ,ce eu am postat exact in data de 10 nov 2004 cam, acelasi post doar cu alte poze si o mica descriere luata de pe o revista de aici din spania,ia uitativa aici e topicul /index.php?...nfederate&st=30 cu adevarat sunt niste motoare de ultima tehnologie cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Confederate, motocicleta mea de vis. Un Wraith mi-as lua, probabil, dupa un prealabil testride. Nici o alta motocicleta. Oricum momentan sint foarte fericit de Montaukul meu, care momentan e superb si arhisuficient ptr a ma putea bucura de ceea ce conteaza cu adevarat la o motocicleta : drumul deschis, mirosuri, vint, soare, fuga, orizonturi deschise, hoinareala, stiti voi ... (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 va salut am ramas surprins ca cineva a postat din nou aproape dupa un an ,ce eu am postat exact in data de 10 nov 2004 cam, acelasi post doar cu alte poze si o mica descriere luata de pe o revista de aici din spania,ia uitativa aici e topicul /index.php?...nfederate&st=30 cu adevarat sunt niste motoare de ultima tehnologie cu respecte roby Pai Roby, eu acu un an nu eram pe forum Iar de postat, tu ai facut-o la Choppere... oricum, merita sa-i faci un topic separat . Exact acolo nu am cautat. Oricum multumim pt link si poze. Mi se par mindblowing, iar Wraith de parca ar fi motocicleta lui Darth Vader! Acu 2 zile au aparut pe Discovery la "Hottest Machines" (sau ceva in genu asta) unde era prezentat si Y2K-ul. Daca un Wraith ar face acelasi zgomot precum un Y2K... ar fi combinatia perfecta! PS: Deh, visez si eu cu ochii deschisi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate