jethro tull Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 salut!am sapca asta,dar eu am japoneza...deci...e de gratis!!!primul venit,primul servit...tre sa ai ceva cap sa o porti...cred ca e xl chiar cu reglaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izyryder Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 s'au dus toate. sa va fie de folos! au si sosit. mersi mult. mare domn. sper sa putem bea o bere impreuna,undeva, candva. poate la intrunirea de la cluj! asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 foarte frumos gestul tau de a ferici pe cineva cu sapca asta! dat fiind ca sunt din Constanta si posed o Harley D.,crezi ca a-m putea gasi o varianta de transport in cazul in care nu ai donat-o deja altcuiva? iti multumesc oricum! numai bine? (daca se poate, rog 1 P.M) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 (editat) salut!am sapca asta,dar eu am japoneza...deci...e de gratis!!!primul venit,primul servit...tre sa ai ceva cap sa o porti...cred ca e xl chiar cu reglaje... pentru nepristi o fi buna ??? ......sa para ca e harley nu de-alta sorry n-am vazut post-ul lui mendozaccc....... ce an e harleul?? Editat Octombrie 8, 2010 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 salut nu are nimeni cumva pe acasa ratacit un cablu de km ratacit pt un intruder caut de ceva vreme si nu gasesc second la nimeni.multumesc Mesaj completat salut nu are nimeni cumva pe acasa ratacit un cablu de km ratacit pt un intruder caut de ceva vreme si nu gasesc second la nimeni.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 n-ai ma nevoie de cablu DE INTRUDER..suna-ma sa iti explic ce sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Donez o pereche de ciocate negre, nr 45. Cisme, nu ghete. Detalii pe P.M. Mesaj completat Donez o pereche de ciocate negre, nr 45. Cisme, nu ghete. Detalii pe P.M. Ciocatele pleaca zilele astea la Targoviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Donez o pereche de ciocate negre, nr 45. Cisme, nu ghete. Detalii pe P.M.Mesaj completat Ciocatele pleaca zilele astea la Targoviste. au ajuns si sunt foarte faine ! multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 salutare cine ma poate ajuta si pe mine cu 2 numere de inmatriculare ( tablita ) pentru moto/atv? daca are cineva de la motociclete radiate/vandute/dezmembrate , nu conteaza judetul sau ce scrie pe el , sa fie diferite numerele de pe placute dau si eu acolo 1-2-3 .... beri multumesc astept P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 donez ciocate 42-43,marian,0744565274 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Donez unui cioperist fara pretentii( eu i-am folosit si nu mi-au cazut gradele),o pereche de ochelari care au o bareta rupta si lipita cu banda izolatoare. Mai multe vedeti in poze. Predare personala in Bucuresti sau zona Moldovei(E 85),nu trimit prin curier. Tel:0751.048.717 ----suna-ti nu intru pe forum mereu! !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 (editat) i-as vreau eu, ca tocmai urmeaza si un braincap... arat ciudat pe vulcan cu casca de speed, rosie si cu sclipici Editat Mai 18, 2011 de raduprint01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 i-as vreau eu, ca tocmai urmeaza si un braincap... arat ciudat pe vulcan cu casca de speed, rosie si cu sclipici Ok.am vb la tel.rezervati pt.tine! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 cu respecte tuturor..daca cumva aveti din greseala niste cizme marimea 39 ( stiu suna nebuneste ca si de copii ) dar asta sunt ... si nu va mai folosesc ... un pm ar fi binevenit ..respecte tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 Ok.am vb la tel.rezervati pt.tine! ! am primit ochelarii, is misto multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 am primit ochelarii, is misto multam fain Sa ii porti cu placere! cu respecte tuturor..daca cumva aveti din greseala niste cizme marimea 39 ( stiu suna nebuneste ca si de copii ) dar asta sunt ... si nu va mai folosesc ... un pm ar fi binevenit ..respecte tuturor Am eu niste ciocate din Louis ca noi(cod 2027803)masura 39,dar sunt de vanzare la numai 80 lei. Eu port 40 si din greseala am comandat 39,le-am purtat de vreo doua ori si ma strang. Daca le vrei da-mi un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) multumesc ..nu sunt scumpe ..doar ca eu as vrea ceva mai inalt...si nu ascutite ...mai mult drepte Editat Mai 24, 2011 de augustin31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Ia legatura cu userul @aisha. E din Cluj si are el la 100 de lei, lungi maro si scurte, negre. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 SAm eu niste ciocate din Louis ca noi(cod 2027803)masura 39,dar sunt de vanzare la numai 80 lei.Eu port 40 si din greseala am comandat 39,le-am purtat de vreo doua ori si ma strang.Daca le vrei da-mi un PM. Ia legatura cu userul @aisha. E din Cluj si are el la 100 de lei, lungi maro si scurte, negre. Bafta. ce n-ati inteles? 80 sau 100 lei nu echivaleaza cu donatia (ioi, si e din cj omu`! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 voi o cautati cu luminarea....!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 voi o cautati cu luminarea....!? inspaimantator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 donez ciocate 42-43,marian,0744565274 daca nu le-ai dat pana acum...m-ar interesa pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 eh ...nu face nimic ...am vb cu asher doar ca nu are decit marimea 40 ... ori in alea ma impiedic si nu as vrea sincer sa ma fac de minune dupa ce cobor de pe motor dar deh ...mai cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latrau86 Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut,am si eu pentru cine vrea o pereche de pantaloni din piele in stare buna marimea S adica pentru un om la vreo 60 Kg.Ii ofer in Bucuresti sau trimit prin posta Romana(e la parterul blocului meu).Toate bune.!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Salut,am si eu pentru cine vrea o pereche de pantaloni din piele in stare buna marimea S adica pentru un om la vreo 60 Kg.Ii ofer in Bucuresti sau trimit prin posta Romana(e la parterul blocului meu).Toate bune.!! Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate