Sari la conținut

DONATII PENTRU CHOPPERISTI

mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

asa si este, fata 130 spate 140

Front Tire Aspect Ratio 90

Front Tire (Full Spec) 130/90 R16

Front Tire Width 130

Rear Tire Aspect Ratio 90

Rear Tire (Full Spec) 140/90 R16

Rear Tire Width 140

de ce sunt asa lucioase?

Editat de morpheus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 887
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

asa si este, fata 130 spate 140

Front Tire Aspect Ratio 90

Front Tire (Full Spec) 130/90 R16

Front Tire Width 130

Rear Tire Aspect Ratio 90

Rear Tire (Full Spec) 140/90 R16

Rear Tire Width 140

de ce sunt asa lucioase?

de unde is datele astea???

ps:nu uitati ca is gume special pt HD...

Link spre comentariu

donez o pereke de semnale de fatza, absolut noi, ca cele de pe intruderul din poza (uitati-va in partea din fatza, pe furca). Tija este ceva mai scurta, aproximativ 10-12 cm.Sunt din plastic cromat( nu metal).Trimit doar prin fan curier, nu pre am vreme de mers la posta. Pentru cine mai doreste, mai am o aripa de fatza de ij jupiter 5, cromata ( ma rog, crom rusesc), fara barele alea de prindere de furca.

:cheers:

M-ar interesa pe mine semnalele....

Link spre comentariu

• 1 month later...

Donez set de coburi plus geanta spate (se fixeaza de sissy bar) din piele extrem de groasa, neagra,

in starea din fotografii (la un cobur lipseste o catarama), trebuie curatati, cremuiti (sunt putin deformati de la stat in garaj nemontati), etc.

post-47060-0-76911700-1332440755_thumb.jpg

post-47060-0-70492000-1332440768_thumb.jpg

post-47060-0-39913800-1332440779_thumb.jpg

Dimensiuni coburi: lungime 43cm, inaltime 30cm, latime 20cm

Dimensiuni geanta spate: inaltime 50cm, latime 40cm, grosime 20cm

Transportul din Cluj va fi suportat de fericitul viitor posesor.

Detalii: 0744-601631, 0731-601631 sau PM

Hai norock!

Surprinzator, deja s-a gasit un nou proprietar, Alex din Cluj!

Editat de stcimponeriu
Link spre comentariu

Buna ,

Vreau sa cumpar exact acest tip de coburi,adica din piele ,negre,si groase, sa tina nene!

(si sa fie tinute in garaj..:)adica pretul sa nu fie motivul pentru care se vand (ci lipsa de spatiu in garaj... :):D

O seara buna!

Link spre comentariu

exact acest tip de coburi.

ai fost f precis.sau AI FI fost f precis daca mentionai si CARE e acest tip de coburi:))))

Da,ai dreptate .Era vorba de coburile din poze,din postul anterior postului meu,coburi pe care le-am si descris...de altfel...!

P.S.: Si eu care credeam ca raspunzi la continutul mesajului nu la forma lui :)

O seara buna!

Link spre comentariu

Buna ,

Vreau sa cumpar exact acest tip de coburi,adica din piele ,negre,si groase, sa tina nene!

(si sa fie tinute in garaj..:)adica pretul sa nu fie motivul pentru care se vand (ci lipsa de spatiu in garaj... :):D

O seara buna!

Salut, imi pare rau, chiar daca ai dori sa-i cumperi, au fost donati in cca 10 minute de la postare...

De fapt am si editat post-ul meu cu aceasta informatie.

Hai norock!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

donez doua anvelope in stare buna, doar ca le am prin garaj de vreo 3 ani (le-am luat cu motorul din state si le-am schimbat imediat cu unele cu banda alba).

sunt scoase pe pe HD Electra Glide, nu stiu dimensiunile si nu stiu pe ce se pot potrivi (poate e cineva mai destept aici si da echivalenta). tot ce pot spune este ca au urmatoarele coduri pe ele:

Dunlop D402 - MU85B16 M/C 77H (e de la roata din spate)

Dunlop D402F - MT90B16 M/C 72H (e de la roata din fata)

lasati PM cu nr de telefon si va sunt eu(nu intru aici tot timpul).

rugaminte: ridicare din bucuresti, zona calea fundeni (pentru cei din afara bucurestiului, va rog apelati la un amic din bucuresti sa va ajute cu livrarea).

post-19213-0-04791500-1328647849_thumb.jpg

post-19213-0-54983900-1328647888_thumb.jpg

post-19213-0-81389500-1328647908_thumb.jpg

post-19213-0-61175600-1328647921_thumb.jpg

guma pentru spate a ajuns la mine :)

multumesc gabimaty :cheers:

Link spre comentariu

• 1 month later...

donez o pereke de semnale de fatza, absolut noi, ca cele de pe intruderul din poza (uitati-va in partea din fatza, pe furca). Tija este ceva mai scurta, aproximativ 10-12 cm.Sunt din plastic cromat( nu metal).Trimit doar prin fan curier, nu pre am vreme de mers la posta. Pentru cine mai doreste, mai am o aripa de fatza de ij jupiter 5, cromata ( ma rog, crom rusesc), fara barele alea de prindere de furca.

:cheers:

Salut stiu ca e demult pus anuntul da r mai e valabil? ieu am en si cred ca sunt la fel m-ar trebui cel de pe partea dreapta si aripa

Link spre comentariu

Salut stiu ca e demult pus anuntul da r mai e valabil? ieu am en si cred ca sunt la fel m-ar trebui cel de pe partea dreapta si aripa

A mentionat pe pagina urmatoare ca le-a dat...

imi pare rau...deja le-am promis. imediat ce vremea permite, vor pleca la constanta.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Pe la inceputurile acestui topic ,ce mai vechi poate isi amintesc , am donat un custom paint cuiva ,acum as vrea sa fac acelasi lucru dar cu un custom leather .La fel ca atunci astept o recomandare sincera a cuiva care are cunostinta de un biker adevarat ,nu prin sumele investite ci prin pasiune , care isi doreste o lucrare in piele pe chopperul lui dar nu si-o permite .Poate sa includa ,sea ,coburi , ornamente rezervor etc .Tema liber aleasa . Astept propuneri

Link spre comentariu

Respect pentru gestul pe care il faci @Koffa. Eu il propun pe @Cercelush ca cel care sa primieasca aceasta donatie. Numai bine va doresc la toti!

Link spre comentariu

Multumesc IceLord, dar spun pas; propunerea mea este Suciu Adrian, sau daca se poate, donatia (sea, coburi, etc...) sa ajunga la acest eveniment http://www.facebook.com/events/451686574854943/ unde sa fie data ca premiu la o tombola sau ceva de genul asta.

Multumesc!

Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, a mai fost un eveniment: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89450-adyson-bikers-party/

Editat de Cercelush
Link spre comentariu

Multumesc IceLord, dar spun pas; propunerea mea este Suciu Adrian, sau daca se poate, donatia (sea, coburi, etc...) sa ajunga la acest eveniment http://www.facebook.com/events/451686574854943/ unde sa fie data ca premiu la o tombola sau ceva de genul asta.

Multumesc!

Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, a mai fost un eveniment: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89450-adyson-bikers-party/

Tot Suciu Adrian zic si eu.

Link spre comentariu

as dori din tot sufletul sa fac acest lucru pentru un chopperist cu adevarat pasionat dar care chiar nu isi poate permite acest lucru . primesc mesaje pe privat de la bikeri cu motoare de peste 10 ooo ...ce naiba mai baieti ,putin respect de sine .astept propuneri eventual si o scurta istorie a celui propus . multumesc

Link spre comentariu

eu stiu unul adevarat pasionat si fara stare financiara f.buna pe numele de scena MADMAX imposibil sa nul cunoateti vine aproape la fiecare intrunire cu nipra lui si muneste doar pt benzina sa ajunga la intruniri.daca stie cineva cum sa ia legatura cu el e chiar de admirat tipul si merita donatia.

post-44737-0-02207800-1340005571_thumb.jpg

post-44737-0-15354800-1340005964_thumb.jpg

Link spre comentariu

SALUT DACA VREI SA AJUTI PE CINEVA IATA UN MOTOCICLIST CARE E DE TOATA ADMIRATIA

SE NUMESTE MIHAI BEJENARIU SAU CUM IL STIM TOTI DIN IASI PIRATUL ARE UN MAXI SCUTER DE 250 CA

RE NU IL DA PE 10 MOTO TRAIESTE CU UN SALAR DE MIZERIE DAR ESTE FOARTE CORECT SI CINSTIT ESTE PREZENT PE CAT SE POATE LA ITRUNIRILE MOTO

SCUZE CA AM DETALIAT UN PIC

Link spre comentariu