mircescu Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 (editat) Asa dar Jawasaki-ul are un nou proprietar,a ajuns in posesia...... (nu stiu exact cum il cheama,il asteptam pe bujie valah sa ne spuna Cateva poze cu Jawasaki-ul pt curiosi Editat Decembrie 25, 2006 de mircescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 felicitari noului proprietar.noroc ca i-a dat mosul prieteni buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Geo:"the wild one" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Asadar. Jawasaki-ul are un nou proprietar, pe numele lui Dan, cunoscut drept Marocanu'. Ieri, 24 decembrie m-am deplasat eu si Kesu (bykerkess) sa incarcam cehoaica. Va spun ca am ramas mai mult decat placut impresionat, arata brici. Vintage!!! E rupta parca din filmul Easyriders (parca asa se numea filmul ala cu Marlon Brando, nu?). Vopseaua de pe rezervor s-a deteriorat in cel mai fain mod cu putiinta. Superba. A, si motanul lui Mircea un dement, nu voia sa se mai dea jos din masina noastra. Noi cei din Valah garantam ca atunci cand Marocanu' nu va mai avea nevoie de ea, sa fie tot donatie. super....sa il stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea....e super marfa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 rezervor original de nipru cine vrea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 Salut baieti. am si eu cateva donatii de facut. singura chestie e sa va platiti voi taxa de posta ca nici pe mine nu ma dau banii afara din casa Cauciuc spate Bridgestone Trial Wing 140/80 r 17 Cauciuc spate Bridgestone trial wing 130/80 r 17 Cauciuc fata Avon HKM 100/80 r 16 Cauciuc spate Bridgestone Hoop 150/70 r 14 1 buc oglinda stanga rotunda cromata 2 buc semnalizatoare plastic dreptunghiulare Janta spate Yamaha xs 400 pe 18 fara disc de frana si pinion pt cauciuc maxim 130 Va astept dragilor sa vi le trimit Mi-ar cam trebui mie semnalele pătrate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Bag si eu ceva la bataie cuprins fiind de spiritul sarbatorilor ... O pereche de pantaloni imitatie de piele neagra , purtati , f subtiri , ideal de purtat vara . Marime aproximativa 50-52 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Dupa regula ,,primul venit , primul servit'' , nadragii pleaca la Cluj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Am un cauciuc Metzeler 110/80/18. Nu are nici un defect ( galme, vulcanizari samd) doar ca nu mai are viata prea lunga.Totusi pentru cineva care nu are posibilitati de unul nou cred ca mai poate circula cu asta vreo 2000 de km pana ajunge la semnul de limita! Doreste cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Am un cauciuc Metzeler 110/80/18. Nu are nici un defect ( galme, vulcanizari samd) doar ca nu mai are viata prea lunga.Totusi pentru cineva care nu are posibilitati de unul nou cred ca mai poate circula cu asta vreo 2000 de km pana ajunge la semnul de limita! Doreste cineva? EDIT: 0721.846.049 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 vreau eu guma nea burlaco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 telescoape furca nipru, rezevor orig. nipru, scarite orig. nipru, comenzi electrice nipru si alte cheshtii mai mici. hai ca fac curatenie la pese. care vrei zi repede ca le dau la fer vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Scaritele mi-ar trebuii mie sa le adaptez. Ale mele... cad de pe ele..... Le poti trimite ramburs prin posta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 telescoape furca nipru, rezevor orig. nipru, scarite orig. nipru, comenzi electrice nipru si alte cheshtii mai mici. hai ca fac curatenie la pese. care vrei zi repede ca le dau la fer vechi pai mai vreau si io cate ceva:telescoape, comenzi electrice.vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 telescoape furca nipru, rezevor orig. nipru, scarite orig. nipru, comenzi electrice nipru si alte cheshtii mai mici. hai ca fac curatenie la pese. care vrei zi repede ca le dau la fer vechi Vezi ca am trimis PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 bagati pm cu ce vreti si cu adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 vreau eu guma nea burlaco. Am primit PM-ul tau.Saptamana viitoare o sa incerc sa ti-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 cam astea ar mai fi ceva din fiarele pe care le mai am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 mai am niste scarite si aripa de pe fata, un pinion de la pompa de ulei, o carcasa de far, suport de prins aripa pe cadru. azi ma mai bag la un inventar si mai postez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 TATA.... sarumana:D am rezervor!!!! A ajuns cu bine!!! Mersi mult!!! Poti sa faci o poza la carcasa de far shi la aripa de fatza??? shi vezi te rog daca ai pe acolo cabluri de frana fatza,.. shi cablu de vitezometru:D!!! Mersi anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 am scapat de toate. am dat toate fiarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 salut... am doua oglinzi de vtx 1800 stock...care ma incurca pe aici...cine vrea...adresa,etc si le pun la curier... poze nu am...nu am aparat...de fapt nu am cablu...dar cine vrea cauta modelul si isi face o idee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 salut... am doua oglinzi de vtx 1800 stock...care ma incurca pe aici...cine vrea...adresa,etc si le pun la curier... poze nu am...nu am aparat...de fapt nu am cablu...dar cine vrea cauta modelul si isi face o idee... salut!pai,as indrazni eu...toader marian,str n.titulescu nr 1,oras bals,jud olt,cod 235100...multumesc,ramane doar sa dau eu berea...in cazul in care voi fi eu alesul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 le vreau eu nenea magg. iti trimit pm cu datele personale. la dreacu, am ratat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 baieti..cum procedam...?primul venit primul servit...sau va hotariti... le pun la curier cum reusesc sa iau legatura cu unul...acu is racit dar sper sa nu dureze mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate