gabimaty Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Dunlop D402 - MU85B16 M/C 77H (e de la roata din spate)= 150/16" Dunlop D402F - MT90B16 M/C 72H (e de la roata din fata)= 130/16" merg la VN800 classic,sporty custom(16"/16") Multumesc frumos pentru ajutor, a fost de mare folos informatia ta, deja sunt doritori pentru ambele. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aisha Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 din cate stiu eu una e pe 140 si una pe 130 ...dar posibil sa gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 (editat) asa si este, fata 130 spate 140 Front Tire Aspect Ratio 90 Front Tire (Full Spec) 130/90 R16 Front Tire Width 130 Rear Tire Aspect Ratio 90 Rear Tire (Full Spec) 140/90 R16 Rear Tire Width 140 de ce sunt asa lucioase? Editat Februarie 9, 2012 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 cred ca-s fix atunci spalate si inca ude asa pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 asa si este, fata 130 spate 140 Front Tire Aspect Ratio 90 Front Tire (Full Spec) 130/90 R16 Front Tire Width 130 Rear Tire Aspect Ratio 90 Rear Tire (Full Spec) 140/90 R16 Rear Tire Width 140 de ce sunt asa lucioase? de unde is datele astea??? ps:nu uitati ca is gume special pt HD... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Voila: http://www.motorcyclistonline.com/2005/kawasaki/vulcan_800/classic/specifications/18702/05/tires.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 donez o pereke de semnale de fatza, absolut noi, ca cele de pe intruderul din poza (uitati-va in partea din fatza, pe furca). Tija este ceva mai scurta, aproximativ 10-12 cm.Sunt din plastic cromat( nu metal).Trimit doar prin fan curier, nu pre am vreme de mers la posta. Pentru cine mai doreste, mai am o aripa de fatza de ij jupiter 5, cromata ( ma rog, crom rusesc), fara barele alea de prindere de furca. M-ar interesa pe mine semnalele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 M-ar interesa pe mine semnalele.... imi pare rau...deja le-am promis. imediat ce vremea permite, vor pleca la constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Voila: http://www.motorcyclistonline.com/2005/kawasaki/vulcan_800/classic/specifications/18702/05/tires.html 1.ce dai tu acolo,sint spec. pt VN 2.nu lamuresti dimensiunile americane 3.pe VN classic merge 130/16" pe fata,iar pe spate merge si 150/16" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 1. Pai da. Pentru VN 800 classic. 2. N-am lamurit cele americane, asa este. 3. Posibil. Ai probat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Donez set de coburi plus geanta spate (se fixeaza de sissy bar) din piele extrem de groasa, neagra, in starea din fotografii (la un cobur lipseste o catarama), trebuie curatati, cremuiti (sunt putin deformati de la stat in garaj nemontati), etc. Dimensiuni coburi: lungime 43cm, inaltime 30cm, latime 20cm Dimensiuni geanta spate: inaltime 50cm, latime 40cm, grosime 20cm Transportul din Cluj va fi suportat de fericitul viitor posesor. Detalii: 0744-601631, 0731-601631 sau PM Hai norock! Surprinzator, deja s-a gasit un nou proprietar, Alex din Cluj! Editat Martie 22, 2012 de stcimponeriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiphereth Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Buna , Vreau sa cumpar exact acest tip de coburi,adica din piele ,negre,si groase, sa tina nene! (si sa fie tinute in garaj..:)adica pretul sa nu fie motivul pentru care se vand (ci lipsa de spatiu in garaj... O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 exact acest tip de coburi. ai fost f precis.sau AI FI fost f precis daca mentionai si CARE e acest tip de coburi:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiphereth Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 exact acest tip de coburi. ai fost f precis.sau AI FI fost f precis daca mentionai si CARE e acest tip de coburi:)))) Da,ai dreptate .Era vorba de coburile din poze,din postul anterior postului meu,coburi pe care le-am si descris...de altfel...! P.S.: Si eu care credeam ca raspunzi la continutul mesajului nu la forma lui O seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Buna , Vreau sa cumpar exact acest tip de coburi,adica din piele ,negre,si groase, sa tina nene! (si sa fie tinute in garaj..:)adica pretul sa nu fie motivul pentru care se vand (ci lipsa de spatiu in garaj... O seara buna! Salut, imi pare rau, chiar daca ai dori sa-i cumperi, au fost donati in cca 10 minute de la postare... De fapt am si editat post-ul meu cu aceasta informatie. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 donez doua anvelope in stare buna, doar ca le am prin garaj de vreo 3 ani (le-am luat cu motorul din state si le-am schimbat imediat cu unele cu banda alba). sunt scoase pe pe HD Electra Glide, nu stiu dimensiunile si nu stiu pe ce se pot potrivi (poate e cineva mai destept aici si da echivalenta). tot ce pot spune este ca au urmatoarele coduri pe ele: Dunlop D402 - MU85B16 M/C 77H (e de la roata din spate) Dunlop D402F - MT90B16 M/C 72H (e de la roata din fata) lasati PM cu nr de telefon si va sunt eu(nu intru aici tot timpul). rugaminte: ridicare din bucuresti, zona calea fundeni (pentru cei din afara bucurestiului, va rog apelati la un amic din bucuresti sa va ajute cu livrarea). guma pentru spate a ajuns la mine multumesc gabimaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minb Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 donez o pereke de semnale de fatza, absolut noi, ca cele de pe intruderul din poza (uitati-va in partea din fatza, pe furca). Tija este ceva mai scurta, aproximativ 10-12 cm.Sunt din plastic cromat( nu metal).Trimit doar prin fan curier, nu pre am vreme de mers la posta. Pentru cine mai doreste, mai am o aripa de fatza de ij jupiter 5, cromata ( ma rog, crom rusesc), fara barele alea de prindere de furca. Salut stiu ca e demult pus anuntul da r mai e valabil? ieu am en si cred ca sunt la fel m-ar trebui cel de pe partea dreapta si aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Salut stiu ca e demult pus anuntul da r mai e valabil? ieu am en si cred ca sunt la fel m-ar trebui cel de pe partea dreapta si aripa A mentionat pe pagina urmatoare ca le-a dat... imi pare rau...deja le-am promis. imediat ce vremea permite, vor pleca la constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Pe la inceputurile acestui topic ,ce mai vechi poate isi amintesc , am donat un custom paint cuiva ,acum as vrea sa fac acelasi lucru dar cu un custom leather .La fel ca atunci astept o recomandare sincera a cuiva care are cunostinta de un biker adevarat ,nu prin sumele investite ci prin pasiune , care isi doreste o lucrare in piele pe chopperul lui dar nu si-o permite .Poate sa includa ,sea ,coburi , ornamente rezervor etc .Tema liber aleasa . Astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 De admirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 asta da, donatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Respect pentru gestul pe care il faci @Koffa. Eu il propun pe @Cercelush ca cel care sa primieasca aceasta donatie. Numai bine va doresc la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 (editat) Multumesc IceLord, dar spun pas; propunerea mea este Suciu Adrian, sau daca se poate, donatia (sea, coburi, etc...) sa ajunga la acest eveniment http://www.facebook.com/events/451686574854943/ unde sa fie data ca premiu la o tombola sau ceva de genul asta. Multumesc! Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, a mai fost un eveniment: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89450-adyson-bikers-party/ Editat Iunie 16, 2012 de Cercelush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Multumesc IceLord, dar spun pas; propunerea mea este Suciu Adrian, sau daca se poate, donatia (sea, coburi, etc...) sa ajunga la acest eveniment http://www.facebook.com/events/451686574854943/ unde sa fie data ca premiu la o tombola sau ceva de genul asta. Multumesc! Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, a mai fost un eveniment: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/89450-adyson-bikers-party/ Tot Suciu Adrian zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 as dori din tot sufletul sa fac acest lucru pentru un chopperist cu adevarat pasionat dar care chiar nu isi poate permite acest lucru . primesc mesaje pe privat de la bikeri cu motoare de peste 10 ooo ...ce naiba mai baieti ,putin respect de sine .astept propuneri eventual si o scurta istorie a celui propus . multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate