motortrash Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 S-a mai aflat ceva exact pana la urma? Ploiestiul, Targoviste si celelalte nelistate cand se tin? Nu de alta dar tre sa-mi planific concediul pe anul in curs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 in mod normal nu e o problema cu concediile, majoritatea sunt de vineri seara pana duminica.Si paradele de obicei sambata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Habar nu am cand e Targovistea! Pai stai sa ne dezmortim si noi, sa scoatem mopedurile din garaje, de sub prelate, coviltiruri, polate si om vedea. In principiu noi vrem sa mai facem (eu unul cel putin vreau), dar depindem foarte tare de autoritati (recte Primaria). Dar daca nu o fi sa fie o intrunire in sensul stiut de toti, o ingramadeala tot facem. Cine o sa vrea sa vina, o sa vina, stiu eu asta (si pup aici o groaza de lume, se stiu ei). Ploiestiul TREBUIE sa se tina. Pt mine nu e inceput de sezon oficial fara Ploiesti. Nici nu discut altfel! Vin de joi! Right on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Transilvania Bikers organizeaza cea de-a zecea intrunire, in perioada 26-28 MAI 2006!Aceasta va avea loc in localitatea Marisel(colonie) la baza de agrement a Univ. Tehnice din Cluj Napoca in apropierea complexului de lacuri de acumulare "Tarnita" Pentru cei care doresc cazare exista 100 de locuri de cazare in camere cu 1,2,3 sau 4 paturi.Pretul unui pat pe noapte este de 200.000 lei vechi. In cadrul acestui eveniment dupa cum v-am obisnuit,vor fii multe concerte, concursuri,drumetii cu motoarele, multa distractie si surprize pe masura pentru toti motociclistii!!! Vom revenii cu detalii despre locatie(cazare, etc. ), acces(harta) si puncte de interes turistic in zona Pentru informatii suplimentare sunteti rugati sa sunati la numerele de telefon: 0744 24 85 01 Kabdebo Ocsi 0741 40 57 58 Buia Laurentiu 0745 12 83 85 Morar Dan sau e-mail: laurentiu.buia@personal.ro RIDE SAFE!!! COPY/PASTE de aici: /index.php?showtopic=37111 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Constantenii nu au fost prezenti......iar am fost comozi......este vina noastra.......In consecinta am fost bagati la concurenta cu Aradul si la o saptamana dupa Brasov. O sa vedem....poate facem o intrunire mai mica. Realitatea este ca s-a observat un apetit pentru intruniri in special in mai - iunie.....De aceea cluburile mari si cu participare activa in UCMR (Cluj, Bacau, Timisoara, Brasov) sunt la deschiderea sezonului. Bravo lor. In iulie si august gasca se cam sparge, motociclistii si-au facut suma de una - doua - maxim trei intruniri, incep vacantele , aglomeratia pe sosele si caldura..... Noi(ROAD PATROL) nu facem parte din UCMR,doar ca,de cativa ani buni cam aia e data noastra!Si nu a fost nici un mis-mas cum cred ca insinuezi!Daca ai fi fost acolo,ai fi vazut ca discutia a fost foarte O.K. si nu s-a facut diferenta intre membrii UCMR si ceilalti.Intalnirea da la Pecica(arad) se suprapune pt ca e cam politic finantata,si atunci vor 'sefii' sa aiba loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Mey de ce va opuneti uni altora ? Suntem in aceeasi galeata ! Amintiti-va de TRABANTISTI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) Nu cred ca e mai scump, dat fiind faptul ca euroiul e comparabil cu cel de anul trecut, pe vremea asta. E doar o parere. Sper ca realitatea sa nu ma contrazica. Editat Martie 7, 2006 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Eu abia astept salonul moto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Eu abia astept salonul moto!!! Are cineva idee ce invitati (cintareti, formatii,etc) vor fi la aceste intruniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Are cineva idee ce invitati (cintareti, formatii,etc) vor fi la aceste intruniri? O sa se anunte cam cu o sapt inaintea fiecarei intalniri. Dar de obicei... Iris, Cargo, daca avem un pic de bafta si Trooper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 sau poate mult mai mult de atit . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Domnu' presedinte please don't.... ca nu mai vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 sau poate mult mai mult de atit . . . Da domne, frumoase amintiri de la Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Cat costa,costa !Asta e! nu ne uitam la bani atat timp cat suntem la un loc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 baietii de la galati ne-au luat ziua dar nu e nimic vara e mare -viceppresedinte VALAH MC TARGOVISTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 de data asta ma implic si eu mai mult sper ca anu' asta sa fie prezenta mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Salut ! Stie careva, HOG-ul ce se va tine in Bucuresti, cine il organizeaza? Detalii sau un nr. de telefon? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 HOG Romania.-incearca sa iei legatura cu userul Nightmare (este Marcel, posesorul Gladiatorului-presupun ca face parte din HOG Romania). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Multumesc Lupalb. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 in 2000 a fost la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Big Trouble Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 (editat) Se tine vreo ingramadeala a Harley-stilor? S-a tinut pana acum asa ceva? Habar nu stiam. si in 2006 aici: 6 - BUCURESTI - Zi "Harley Davidson" (organizator HOG Romania) Scrie la calendar... daca nu cititi Apropos, pare interesant ca se suprapune cu SMAEB insa, nu-i bai... Eu astept intrunirea Enduristilor printr-o padure, munte pe undeva... nu s-a gandit nimeni? :laugh: Editat Martie 19, 2006 de Big Trouble Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 mai fratilor da la targoviste nu se mai organizeaza nimik anul asta ? :moto: :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 adunarea Harley o fac cica, cei de la DaytonaTwins(Marcel-Vova),in Buc. pe 6 Mai.....in ce priveste chestia cu HOG-ul,din cate stiu eu e cam incurcata treaba cu cine e si cine nu e in HOG. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 nu stiu unde fac cei de la HD....contactati-l pe "nightmare" aici pe forum... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Cine o sa cante la Motorrock III? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate