ElSpa Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Acum am adus-o 2008, Ducati Hypermotard 1100S, Ohlins spate, fata Marzzochi, STM Slippery clutch, Marchessini Y, Termignoni, Centralina race, frane de 1098, 1200 mile la bord . sa vedem ce zice....si ce stie... oricum va suferi un proces de transformare destul de amplu. Editat Februarie 6, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Acum am adus-o 2008, Ducati Hypermotard 1100S, Ohlins spate, fata Marzzochi, STM Slippery clutch, Marchessini Y, Termignoni, Centralina race, frane de 1098, 1200 mile la bord . sa vedem ce zice....si ce stie... oricum va suferi un proces de transformare destul de amplu. Mda, cam frumos. Sal stapanesti/ posedezi sanatos. E cumva prima din tara? Zi o impresie dupa ce faci niste ture cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 stiu ca s-a mai vandut una prin dealer la Buc, nu am vazut-o live. Srmana pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 sa`l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. arata excelent ! o sa-l supui aceluiasi amplu proces de modificare ca si monsterul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 eu zic ca mai amplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 WoW! Sa o stapanesti cu placere! Felicitari, e deosebita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Foarte frumoasa, sa o nstapanesti sanatos si la mai multe mile impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 sa-ti traiasca si sa o faci mai frumoasa ca monsteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 mai frumoasa nu o sa iasa ...e urata cu spume...sper sa fie mult mai rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 urata nasoasa !! Daca nu sunteti compatibili anunta monsteristii, s-o gasi unul sa te scape de dansa Sa ne vedem cat mai curand la locul stiut !...pana atunci felicitari si spor la ajustat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 7, 2009 Autor Share Postat Februarie 7, 2009 true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Foarte frumoasa..sa o calaresti sanatos..numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) piese comandate: - kitul complet din carbon, inclusiv aripi, capacele de la distributie si monopost - placa de presiune usurata (340g) - ciorapei pentru rezervoarele de lichid - scarite racing si alte poze cat mai e rosie Editat Februarie 9, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 superb! ducati va ramane mereu prima mea dragoste in materie de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 frumoasa foc...sa o stapanesti sanatos si mai tine-ne la curent cu modificarile facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Urata cu draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 17, 2009 Autor Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) au venit carboanele ...maine le montez... si o bucata matza putere in plus in poza Editat Februarie 17, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 S-o stapanesti sanatos si s-o pilotezi cat mai cu talent. Sa te vedem cot la cot cu nea asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 au venit carboanele ...maine le montez... si o bucata matza putere in plus in poza Pisoi motard? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 Hypermotan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 19, 2009 Autor Share Postat Februarie 19, 2009 (editat) am montat toate carboanele, placa de presiune...bixenon... Sunt foarte excited ...motoreta arata intrun mare fel...pacat ca nu pot pune niste poze . Saptamana viitoare vine si kitul de nos uscat Editat Februarie 19, 2009 de ElSpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Februarie 21, 2009 Share Postat Februarie 21, 2009 Saptamana viitoare vine si kitul de nos uscat aaaaaa......ok, o sa intreb: kt de nos uscat??? prin gropile din Romanica? hmmmmm,iti urez traditionalul mult bulan!!! din cate stiu eu exista niste italieni si.sau niste australeni nebuni, care fac kituri de putere pt bestiile astea pana pe la fo 135 de cai.... mai este niste australieni nebuni care si-a pus ei australienii astia in cap, sa grefeze un turbo pe un HM, asta dupa ce au avut un oarecare succes cu proiectul SuperSqualo (Adica un monstru de Monstru Turbo) ... e drept ca sta inseamna ceva banuti in plus oricum, respect pt ce faci din "Ratzoi"...sunt curios cum o sa arate la final. P.S. "bilele" care te imping la a monta NOS pe o motoreta care va circula primarely in gaurile din asfaltul mioritic, vor disparea curand strivite de saua tare a HM-ului (daca e sa dam crezare vrobelor jurnalistilor moto de pe-afara) mult spor si bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 nici nu am mers inca cu motoreta ...nos-ul e doar asa de experiment, sunt sigur ca motoreta ma depaseste ca putere si stoc...dar hei...de ce sa nu incercam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 lu andu si cristi motoreta le-ai zis ce vrei sa faci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 de ce ? Imi trebuie aprobare ? da le-am zis, sunt si ei foarte entuziasmati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate