fhchth Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 SALUTARE AM PUS TOPICUL CA SA STIU CUM SA IMI IMPART TREBURILE SHI CA SA VA EXPLIC CAM CUM STAU TREBURILE INCEPIND DIN IANUARIE CEL TIRZIU 15 IANUARIE VOI INCEPE PRODUCTIA DE CADRE FURCI SHI REZERVOARE LA CEL MAI PROFESIONAL STANDARD FURCI SPRINGER LA 250 EURO CADRE INCEPIND CU 350 EURO REZERVOARE INCEPIND CU 200 EURO POT FACE ORICE FEL DE CADRU AVETI GARANTIA CA NICI UNUL NU ARE ABATERI SAU ERORI MAI MARI DECIT UNUL FACUT DIN FABRICA +ACUM MAREA SURPRIZA E CA CRED CA VOI PUTEA OMOLOGA PRODUSELE LEGAL DUPA CUM SE ARATA PROBLEMA + UN CADRU POATE FII GATA INTRE 3 SHI 8 ZILE FARA OMOLOGARE PRETZUL UNUI CADRU OMOLOGAT POATE FII CHIAR DUBLU FATZA DE UNUL NEOMOLOGAT !! ATENTIE FAC REDUCERE DE 30% PT CADRE FURCI SAU ORICE CE VINE PUS PE URMATOARELE MARCI DE MOTOCICLETA DNEPR URAL M72 SIMSON ...ORICE MOTOCICLETA MAI VECHE DE 35 ANI IN 4 TIMPI ( NORTON..TRIUMPH MATCHLESS NSU ETC)... HARLEY SHI INDIAN DIN CITE VEDETI INCURAJEZ F MULT CUSTOMUL PE MOTOCICLETE VECHI UN ALT PLUS ESTE CA POSED APARATURA CU CARE SA POT REPARA RECONDITIONA MOTOCICLETE VECHI GEN SIMSON DNEPR ETC POT REGLA MOTOARE LUA COMPRESII ETC SHI POT OFERI GARANTII CHIAR SHI PT 10.000 DE KM SAU JUMA DE AN DACA PUNETI IN MOTOR CE VA SPUN EU SHI DACA IL REGLATI LA BASTYBIKES ACEST LUCRU IL FAC PT A LE DA PESTE NAS CELOR CARE SPUNEAU CA CU O VECHITURA NU SE POATE MERGE ASTEPT ALTE PROPUNERI BASTY O SA POSTEZ AICI CAM TOATE LUCRARILE PT CA VAD CA SITE-UL SE MAI LASA ASTEPTAT DIN CAUZA CA TOTI BANII INTRA INCA IN SCULE ASTEPT OPINII ... CUM TREBUIE SA FIE IN OCHII VOSHTRII UN ATELIER DE CUSTOM IN RO ? CE VA DORITI DE LA EL ? M-AM GINDIT CHIAR SA FAC UN FEL DE SERVICE DE DRUM ADICA: DACA OMU RAMINE IN PANA PE O RAZA DE 100 DE KM DE BV SA VINA CINEVA LA EL SHI SA II REZOLVE PROBLEMELE ( ASTA INCA NU CRED CA O VOI PUTEA APLICA ANUL ASTA ) ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE !!! BASTY APROPO DACA AVETI VREO IDEE DE MODIFICARE SHI VRETI SA O PUNETI IN PRACTICA PUTETI FEEL FREE : 0722682227- BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Noiembrie 28, 2005 Share Postat Noiembrie 28, 2005 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 BASTY te salut,ar fii cazul sa incepi sa pui poze cu atelierul chiar asa cum este acuma...lumea vrea sa vada tot ce este pe la tine,nu sunt de ajuns doar niste cuvinte dupa cum bine stii.... pune poze mai basty....ca tot ce spui tu suna bine dar vrem sa si vedem ce e pe la tine pe acolo te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 FURCI SPRINGER LA 250 EURO Daca vreau una, in cat timp e gata? Mi-o trimiti prin posta sau trebuie sa vin pana la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 INTERESANT ESTE CA PUTETI AVEA "PLACUTA" SURPRIZA CA LIVRAREA SA FIE FACUTA CAM LA UN AN DE LA ACHITAREA IN AVANS A PRODUSULUI. SI BASTY STIE LA CE MA REFER... SINCERE FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Basty,sa inteleg ca si tu ai calcat stramb,nu numai Smeagol.....in cazul asta,nu stiu daca mai poti emite pretentii........ zic,nu spun. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Noiembrie 30, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2005 salut cu furca eu i-am explicat ca va dura mult chiar pina la 6 luni pt ca nu am avut dispoziytivul pt a o produce omul a fost super de cuvint shi m-a ajutat cu aun avans ca lumea ... pt intirzierea mea ..cu care l0am anuntzat din timp i-am oferit reducere pt orice alt produs de 30 la suta + axul rotii prindere riesere chiar shi riesere gratis te respectam f mult pt intelegerea shi rabdarea pe care ai dovedit-o faraonule furca putrea fi gata de mult daca nu ma interesa asha mult alineamentul pe care pun pariu ca 80 la suta nu il pbserva . pina acum nu am avut dispozitivul meu de indoire profi shi nu puteam face indoitura necesara shi am facut la altcineva tin sa iti zic ca am returnat pina acum de trei ori aceeashi piuesa basty Daca vreau una, in cat timp e gata? Mi-o trimiti prin posta sau trebuie sa vin pana la Brasov? salut furca e gata in 2 sapt shi nu trebuie sa imi dai avans decit 1 mil o pot trimire prin curierat rapid nu pot lua comanda decit din moment ce totul e gata ca sa evit neplaceri de ambele parti asta inseamna cam de pe 1 februarie basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Lasati oameni buni cearta. Asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Avantaj Basty, omul a dat dovadă de conÂştiinciozitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Felicitari si sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 saut basty, spor la treaba, era nevoie de un asha atelier in romania! in alta ordine de idei, poate shtii tu la cine sa apelez pentru ECHILIBRAREA DINAMICA a unui vibrochen de Dnepr MT10 ? precizez ca vreau o echilibrare profesionala, facuta la minim 7000 RPM numai bine , cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 saut basty, spor la treaba, era nevoie de un asha atelier in romania! in alta ordine de idei, poate shtii tu la cine sa apelez pentru ECHILIBRAREA DINAMICA a unui vibrochen de Dnepr MT10 ? precizez ca vreau o echilibrare profesionala, facuta la minim 7000 RPM numai bine , cosmin aka kerosen salut eu am in proiect un utilaj cu care sa echilibrez ambielaje care se desfac cu shurub anii30 pe rulmenti ...eu fac un dispozitiv care prinde ambielajul cum prinde bacul de la strung cu un micrometru cu care vad bataia lui ... eu fac ceva rudimentar pt motoare rudimentare ( pasiune proprie) tu cauti ceva profi ... pt chestii turate ... imi place shi ideea de hi-tech in vechituri ....f mult . Lasati oameni buni cearta. Asteptam poze! hmm cam ce sa pozez incaperea? masa de cadre lucrez intens la ea ... la fel ca shi la cea de strimbat tzevi ... piese peste piese oricum ma bucur ca am gasit atelier care lucreaza piese cu precizie de sutimi ceea ce ma incinta oricum masa de cadre o sa faca toata traba .... dupa ce e gata o sa bag poze ...sau daca va intereseaza pot pune shi acum poze cu totul in stadiu in care este ... prefer sa prezint totul cind e gata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 salut basty, nu ma intereseaza decat o echilibrare profesionala, daca shtii pe cineva, vreun atelier, vreo fabrica, tu fiind din brasov, poate cunoshti pe cineva, eventual cineva care se ocupa de curse , rally cu mashini, shi care isi prepara singuri motoarele. futui, suntem in tzara strungarilor shi nu gasesc pe cineva care sa-mi echilibreze un vibrochen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 pt. kerosen Fratii Teodorescu atelier reparatii moto pistoane, segmenti,camasi, alezare,honuire, reparatii ambielaje, consultanta tehnica .......................... str. icoanei nr. 107 sect. 2 tel : 211.09.22 vezi ca e o stradutape stefan cel mare, e una dintre strazile mari care pleaca din piata victoriei au toate sculele posibile am bagat adresa asta in caz ca ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 pt. kerosen Fratii Teodorescu atelier reparatii moto pistoane, segmenti,camasi, alezare,honuire, reparatii ambielaje, consultanta tehnica .......................... str. icoanei nr. 107 sect. 2 tel : 211.09.22 vezi ca e o stradutape stefan cel mare, e una dintre strazile mari care pleaca din piata victoriei au toate sculele posibile am bagat adresa asta in caz ca ajuta adresa nu ma ajuta, nu ai un nr de mobil, ca pe asta de fix nu raspunde nimeni, am sunat cateva zile la rand shi la ore diferite,shi nu shtiu cum sa dau de fratii teodorescu. cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 Si-or fi luat vacanta ca e frig afara si vin sarbatorile. vezi ca e numar de bucuresti. nr. de mobil nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Basty, ai inceput sau nu, că vreau un model de ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Avantaj Basty, omul a dat dovadă de conÂştiinciozitate! nu inca... cum ramane cu "coming soon" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 Hello Basty! Mi-a zis Shobolanu' ca ai putea face o furca springer pentru un suzuki savage de 650ccm. E corect? Cat ar face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Io sunt convins kerosene ca la Turbomecanica are cine sa-ti echilibreze dinamic vibrochenul de MT10 pana la ce interval vrei tu. Exact nu stiu cum sa faci, dar uita-te pe net si vezi cum intri in legatura cu ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Hello Basty! Mi-a zis Shobolanu' ca ai putea face o furca springer pentru un suzuki savage de 650ccm. E corect? Cat ar face? salut eu personal nu mai fac nimic .... in 1 ind pt ca m-am convimvins ce oami\eni sunt motociclistii din ro in general , nu e valabuil pt toti , eu acum nu vreau doar sa las loc de bunaziua shi sa inchei tot ce am inceput pt anumite persoane . cu oferta atelieerului nu mai e nimic valabil . mergeti la bono ca e un om deosebit ... extraordinar .. deschis la orice colaborare ....vi-l; recomand basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 salut eu personal nu mai fac nimic .... in 1 ind pt ca m-am convimvins ce oami\eni sunt motociclistii din ro in general , nu e valabuil pt toti , eu acum nu vreau doar sa las loc de bunaziua shi sa inchei tot ce am inceput pt anumite persoane . cu oferta atelieerului nu mai e nimic valabil . mergeti la bono ca e un om deosebit ... extraordinar .. deschis la orice colaborare ....vi-l; recomand basty cum adica nu mai faci nimic??ar fi MARE pacat dar sper sa-ti shimbi hotararea pt ca iubesti prea mult chopperele. Nu fi asa radical din cauza io stiu cui... da-i dreaq si vezi-ti de treaba in continuare cu pasiunea ta bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 salut eu personal nu mai fac nimic .... in 1 ind pt ca m-am convimvins ce oami\eni sunt motociclistii din ro in general , nu e valabuil pt toti , eu acum nu vreau doar sa las loc de bunaziua shi sa inchei tot ce am inceput pt anumite persoane . cu oferta atelieerului nu mai e nimic valabil . mergeti la bono ca e un om deosebit ... extraordinar .. deschis la orice colaborare ....vi-l; recomand basty ar fi pacat,RESPECT,cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate