Constantin Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Inteleg ca pina acum s-au inscris: 1. Constantin 2. Alecu 3. Homar INVENTA Agentie de Proprietate Intelectuala nu cistiga nimic. Se merge pe mina mea sa incurajeze spiritul moto in Romania. Asta este adevarata sponsorizare, fara interes. Ca atare singura conditie pentru participanti este sa faca o buna impresie privind motociclistii, pe unde vom trece. S-a estimat pt 600 km,cu 5l/!00km, 30 l, respectiv max 1 mil. de participant. La Hirsova isi platesc cei care ajung separat si ne socotim apoi. Alti amatori clari? Sunt si urmatorii? 4. Demoto 5. Kombat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Momentan sunt racit cobza, dar daca imi trece cat de cat, vin si eu.Sigur. Duoa cum scrie accuweather, sambata este singura zi in care putem merge fara ploaie. Iau 10 vitamine C pe ora si Paracetamol sa pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Momentan sant fericitul posesor al unei sinuzite acute frontale care ma tine prin casa de vreo 2 saptamani,motoru deja l-am bagat la iernat,i-am scos bateria...dar as merge cu masina(binenteles ca-mi platesc singur drumu)poate aveti bagaje,poate se mai incalzeste vrun pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 eu consum 5 - 5,5 ij 56/1961 cred ca ma incadrez in 30l + 1 kil de ulei 2t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Si eu as incerca sa vin. Am niste probleme legate de echipament (sau mai precis de lipsa lui :-) ). Daca reusesc sa rezolv, vin. O sa iti zic sigur miine dupa-masa. Cip, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreivl2000 Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 salut. buna initiativa. andrei sunt si ma intereseaza excursia. un nr de telefon d unde pot sa aflu mai multe detalii. daca nu ne vedem sambata dimineata. salve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 salut ma inscriu si io. multumiri pentru sponsorizare. ne vedem simbata la 09:00. adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 Este prevazut un nr. limitat de locuri pentru decontare.. Sa nu ii incurcam pe altii care ar dori sa participe, inscrietiva aici cu mentiune "participare certa", numele real si nr. de tel, pina la ora 15,00. Cei care se decid .ulterior vin prin "forte proprii". Deplasarea nu se organizeaza de vre-o entitate; fiecare participa pe propria raspundere. Nimeni nu are nici-o obligatie fata de ceilalti, fiind la latitudinea sa sa aiba o atitudine de "camarad". Poate vom putea forma in timp un grup amatori de Mare Touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreivl2000 Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Voinea Andrei Liviu, 0721665333, Participare certa. Sper sa mai fie locuri "subventionate". Vremea sa tina cu noi. Aleluia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Din pacate nu pot sa va insotzesc, mai ales ca pe ploaie la o viteza de 20-30 km/h constant peste limita nu ma simt confortabil. Drum bun shi fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Bontas Cristian, 0788193810. Ne vedem la MOL. Prognoza meteo zice vreme frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 adrian cristea 0721830003 participare certa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Horia Martis, participare sigura.0723288407 Mai dati odata locatia intalnirii la plecare, eu nu stiu niciun Mol pe acolo, este un Shell si un Omv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Nu mai exista benzinarie Shell in Romania, au fost cumparati de MOL. toate benzinariile Shell s-au transformat in MOL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Ok, my mistake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 NASPA MUNCESC SIMBATA+LIPSA REVIZIE+ASIGURARE ,DISTRACTIE PLACUTA SI STATI PE 2 ROTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
im0rtel Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Cred ca ar fi bine sa luati un aparat foto pentru ca sunt multi care nu au posibilitatea sa ajunga dar ar dori sa afle pareri despre modul in care s-a desfasurat evenimentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 Este ora 16,30 si plec de la firma. S-a inchis lista subventiilor. Ne vedem miine la ora 9,00 la Mol Calarasi. Tel 0744324510 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Este ora 16,30 si plec de la firma. S-a inchis lista subventiilor. Ne vedem miine la ora 9,00 la Mol Calarasi. Tel 0744324510 SHIT doar 5 ore pt inscriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 Mr Zidu poti participa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Mr Zidu poti participa! ok, ma duc acum sa imi iau manusi si genunchiere bengoase si dimineata sunt acolo valentin 0722.233.921 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 plecat la 11 fara un sfert dupa manusi de iarna, ajuns acasa pe la 11jumate12 fara un sfert, completat zeama la cutie+ verificat suruburi esentiale (toate chestiile pe care vroiam sa le fac ieri dupa-amiaza dar la care am renuntat temporar cand am vazut primul anunt ), etc = aproape 1 noaptea, povesti cu femeia de genul ''bai esti si o sa daca pleci maine '' = 2.30 si trezit azi dimineata la 6.30 in speranta ca o sa stea ochii deschisi dupa o cafea de 7,5 lingurite cu varf la cana(nu a dat rezultatele scontate). Rezultat = stau acasa, ar fi o mare tampenie sa merg la un drum de 10 ore pe motor la temperaturi sub 10 grade si cu intoarcere pe intuneric cu numai 4(patru) ore de somn in noaptea anterioara. Siguranta pe primul loc, in primavara am mai adormit pe motor la o faza asemanatoare. Ramane pentru alta data, mi-ar fi placut sa duc comunista pe faleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 plecat la 11 fara un sfert dupa manusi de iarna, ajuns acasa pe la 11jumate12 fara un sfert, completat zeama la cutie+ verificat suruburi esentiale (toate chestiile pe care vroiam sa le fac ieri dupa-amiaza dar la care am renuntat temporar cand am vazut primul anunt ), etc = aproape 1 noaptea, povesti cu femeia de genul ''bai esti si o sa daca pleci maine '' = 2.30 si trezit azi dimineata la 6.30 in speranta ca o sa stea ochii deschisi dupa o cafea de 7,5 lingurite cu varf la cana(nu a dat rezultatele scontate). Rezultat = stau acasa, ar fi o mare tampenie sa merg la un drum de 10 ore pe motor la temperaturi sub 10 grade si cu intoarcere pe intuneric cu numai 4(patru) ore de somn in noaptea anterioara. Siguranta pe primul loc, in primavara am mai adormit pe motor la o faza asemanatoare. Ramane pentru alta data, mi-ar fi placut sa duc comunista pe faleza Ce facusi Zidule? Te-i agitat degeaba? E... las' ca nu au intrat zilele in sac, or mai fi si alte d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Ce facusi Zidule? Te-i agitat degeaba? E... las' ca nu au intrat zilele in sac, or mai fi si alte d'astea... da. iti aduc alea inapoi azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 Presupun ca oricum ai fi tinut greu pasul cu japonezele, mai ales ca dupa cum se pare, lui nea Constantin ii place viteza. In cea ce ma priveste, n-am mai fost atat de racit de ani de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate