Rocker Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 Azi ne-au dat in reluare pe "sticla" cu intilnirea de la Tismana...ce vremuri taica...! Da, asa este, a fost in reluare la Motomagia Felicitari tuturor veteranilor si numai bine va doresc. ps: candva poate voi ajunge si eu aceea zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Vad ca programul intrunirilor pe 2010 s-a discutat deja, noi ce asteptam? Uite-aici! /index.php?showtopic=454251 Io propun reeditarea AGAPEI de la TISMANA pe 09-11 iulie sau 03-05 septembrie 2010. Ce ziceti "flacai"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pai ce sa zicem "mosule"? Oricand, cu bucurie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pai si pana in iulie ce facem? Vad ca programul intrunirilor pe 2010 s-a discutat deja, noi ce asteptam?Uite-aici! /index.php?showtopic=454251 Io propun reeditarea AGAPEI de la TISMANA pe 09-11 iulie sau 03-05 septembrie 2010. Ce ziceti "flacai"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pai pina-n iulie mai bagam vreo doua intilniri neoficiale, asa pe sustache, in grupuri razlete de cite 50-70 de HB-uri! Dar la "agapa" e musai sa fie tot poporu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pai pina-n iulie mai bagam vreo doua intilniri neoficiale, asa pe sustache, in grupuri razlete de cite 50-70 de HB-uri! Dar la "agapa" e musai sa fie tot poporu'! Sa inteleg ca ne pregatesti vreo surpriza in iarna asta? Doar sa zici o vorba si-am venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 aha suna bine ! dar mai bine incepand cu primavara! Mesaj completat am iesit azi la comemorarea 1 decembrie organizata de dac motors RESPECT ! cred ca am fost singurul veteran . dar nu m-am simtit batran de data asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Gresesti, Doru. Am fost si eu la academie. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit. Chiar vroiam sa vorbesc cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 oricand putem vorbi nu numai la intalniri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Sa facem un calendar al activitatilor pe 2010. Pe langa intalnirile din tara sa organizam si unele in strainatate. Exemple: 1. Berca - Vulcanii noroiosi, Casa Matei eventual cazare, cu intoarcere pe Nehoiu - Cheia 2. Tulcea , delta. 3. Siria - Damasc, 5000 km dus - intors, strabatuta toata Turcia prin munti 4. Tismana 5. Ruse - Varna - Vama - Buc 6. Paris, Salonul International de la Moto de Paris, 29. 09 - 2. 10 7. Turul cetatilor Rupea, Soimus, etc. Motoveteranii nu trebue sa lase pe alt an ceea ce pot face in 2010. Asteptam concretizari, oferte de responsabili de actiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 3. Siria - Damasc, 5000 km dus - intors, strabatuta toata Turcia prin munti Ahhh..............ce idee mi-ai dat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 dar ce se intampla pe aici oare este normal? sau NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelub Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Pt toti moto veteranii un Craciun fericit si LA MULTI ANI din Bucovina ASFALT USCAT IN 2010!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 ...Si la anu' care vine, Va astept iarasi la mine, Sa mai repetam agapa, Pina nu ne-o muri capra! Asfalt uscat si multi ani calare in sa de-aci incolo va doresc! http://www.youtube.com/watch?v=xCON07r908g Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 LA MULTI, MULTI ANI MOTOVETERANI!!! Anul 2010 sa-l petrecem cat mai mult incalecati (dar nu de altii... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 La Multi Ani! Sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine la anul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 E usor sa trimiti ganduri bune,e greu sa alegi cuvinte potrivite,dar e frumos sa ai prieteni uniti de acelas spirit,carora sa le urezi Craciun Fericit si Un An Nou plin de bucuri,impreuna cu cei dragi.La Multi Ani cu sanatate Motoveterani! http://www.youtube.com/watch?v=tW7cxfiuhIY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 la multi ani tuturor veteranilor si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) V E T E R A N I, Fie ca Trecutul sa ne aminteasca numai de bine si Viitorul sa se nasca din Lumina Sfanta ! LA MULTI ANI SI MULTI KILOMETRI FRUMOSI ! Editat Decembrie 25, 2009 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabel629 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sarbatori fericite! Sa dea bunul Dumnezeu sa ajungem toti la patru trese ...sau chiar cinci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 Din trecut sa pastram doar amintirile frumoase. Pentru viitor: sanatate, belsug, bucurie, La multi ani ! La multi kilometri frumosi Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani Cu Sanatate! S-auzim numai de bine. Toni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 La Multi Ani si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) "LA MULTI ANI!" pentru 2010 de la toti oltenii, inclusiv de la directorul complexului turistic Tismana, dl.Anton, care ne asteapta si la anu' cu inca o locatie in imediata apropiere a celeilalte! I-am promis ca pina la noua intilnire a noastra il voi ajuta sa se doteze cu motocicleta si il vom boteza asa cum se cuvine! P.S.-vad ca in weekendu' 3-5 septembrie 2010 spatiul destinat intrunirilor moto este liber, ce ziceti, reeditam "Tismana 2009"? Editat Decembrie 29, 2009 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate