CristiOlaru Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 arza-te-ar terciu pe mate ... si pe tine si pe frac-tova mai numarati printre mobristi? ia sa vedem de stii cine te apostrofeaza Unu-i Piticu !!! Nu mai suntem mobristi, dar tare ne arde...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 Unu-i Piticu !!! Nu mai suntem mobristi, dar tare ne arde...... Si daca va arde , ce faceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 (editat) Unu-i Piticu !!! mai ai doo încercari Si daca va arde , ce faceti ? eu? nu ma las Editat Iulie 17, 2009 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 mai ai doo încercari eu? nu ma las E, asa da.Brava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 pitice ce faci ma? a fost ciutanu aici? am fost in germania la garmisch dar el zicea ca in perioada aia vine aici. mai ai doo încercari eu? nu ma las Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 pitice ce faci ma? a fost ciutanu aici? am fost in germania la garmisch dar el zicea ca in perioada aia vine aici. da, am fost ... cu conserva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Bai, asta-i Ciutanu ! Am imbatrinit nene, am devenit conservari de nevoie, dar daca ne ajuta "al de sus" vom avea cit de curind si noi o troaca ceva, ca ne arde rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) Bai, asta-i Ciutanu ! Am imbatrinit nene, am devenit conservari de nevoie, dar daca ne ajuta "al de sus" vom avea cit de curind si noi o troaca ceva, ca ne arde rau... da' ti-a trebuit ceva hai ca poate ne-om întâlni ca pe vremurile rele ... când mai puteam Editat Iulie 19, 2009 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Am fost la mare citeva zile si m-am intors acum 1 ora. Bai, pe tine te "simt" de la mii de km distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 daca ma mai tin oasele, vin la vara sa te-ntep cu "Viespea" ... anu' asta nu cred ca mai vin pe ea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Baga, baga, ne e dor la toti de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 19, 2009 Autor Share Postat Iulie 19, 2009 Baga, baga, ne e dor la toti de tine FRATILOR, Relu, Cristi, Veteranii & Co... Ajutati-ma si pe mine sa ma deblochez!... /index.php?showtopic=343512 Vreau cardaaaan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiOlaru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 da' ti-a trebuit ceva hai ca poate ne-om întâlni ca pe vremurile rele ... când mai puteam Ia uite-i ba baiete ! Salutare Ciutanu, cine ar fi crezut, au trecut ceva ani..... Da si tu un semn cand mai treci pe aici. Mesaj completat FRATILOR,Relu, Cristi, Veteranii & Co... Ajutati-ma si pe mine sa ma deblochez!... /index.php?showtopic=343512 Vreau cardaaaan ! Salut Dan, eu cel putin anul asta am alte prioritati, dar dam sfoara-n tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Ia uite-i ba baiete ! Salutare Ciutanu, cine ar fi crezut, au trecut ceva ani.....Da si tu un semn cand mai treci pe aici. am mai fost în Martie s-am si trecut pe la voi dar ... erau portile-nchise v-ati schimbat adresa de e-mail? ca vad ca nu mai dati niciun semn de viata ce mai siti de Liki ???? ... da' de Sandu Sandilau? ... sau "muiutz"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Pai am schimbat sediul. Suntem undeva mai aproape de Piticu. Ti-am dat pe mail acum detalii despre Liki, Sandilau si campioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 (editat) Pai am schimbat sediul. Suntem undeva mai aproape de Piticu.Ti-am dat pe mail acum detalii despre Liki, Sandilau si campioana hai ca nu pot sa m-abtin mai tii minte cum a sarit de cĂźr în sus când i-ai propus sa mergem la padure pe mobre?!? Editat Iulie 19, 2009 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 e si uite asa mai invie cate unul ! adevarat ca nu santem ceea ce am fost dar putina miscare nu strica acum o facem doar pentru noi si poate in septembrie sa fim mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Dorule, virsta e o stare de spirit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 incerc sa-ti fac o vizita zilele astea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReluOlaru Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 (editat) Baga, si mai spune si celorlalti "ruginiti" unde-i garajul, poate au drum prin zona. Editat Iulie 20, 2009 de ReluOlaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 eu bag ceva km zilnic! am modificat xl-ul pentru ce vreau eu de la el ,adevarat nu prea mai am timp dar deja pt moto insa gasesc salut si pe kato vad ca este pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 eu bag ceva km zilnic! am modificat xl-ul pentru ce vreau eu de la el ,adevarat nu prea mai am timp dar deja pt moto insa gasesc salut si pe kato vad ca este pe aici! Salutare Dorule!Sunt,nu scapati de mine asa usor.Poate vine careva peste 2 saptamani la intalnirea Transalpistilor de la Obarsia Lotrului si dupa aia voi face din nou un Transfagarasan.V-a urma intalnirea de Nandru-Hunedoara prin august /index.php?showtopic=386074 ,poate si acolo o sa dau peste voi ca si la Cluj sau unde ne mai intalniram...Numai bine la toti si sa ne revedem sanatosi in Septembrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Baga, si mai spune si celorlalti "ruginiti" unde-i garajul, poate au drum prin zona. Baiiiiiiiii, poate tu esti ruginit............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 si pîn-la urma când ar trebui sa fie întâlnirea? si unde? au voie si astia mai tinerei? ... ca mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 si pîn-la urma când ar trebui sa fie întâlnirea? si unde?au voie si astia mai tinerei? ... ca mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate