Rzw90 Postat Octombrie 17, 2021 Share Postat Octombrie 17, 2021 Salutare. Probabil s-a mai intrebat dar nu recent, sper sa nu fie cu deranj intrebarea. Voi ce crash bob-ins folositi pt protectie? Eu am cautat pe net si am gasit doar ce-i de la R&G, voi ati gasit si altceva sau aveti alte recomandari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Februarie 28, 2022 Share Postat Februarie 28, 2022 Bine ca mi-am facut asigurarea ca tot a incaput sa ninga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Martie 1, 2022 Share Postat Martie 1, 2022 Salutare, La cat ajunge o asigurare pe vremurile astea? Eu ma intorc abia peste 2 luni dar mi-a expirat deja cea curenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 La 01.03.2022 la 6:06, ciprinakos a spus: Salutare, La cat ajunge o asigurare pe vremurile astea? Eu ma intorc abia peste 2 luni dar mi-a expirat deja cea curenta. 240 ron / 1 an, B maxim Convenabil zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcusC Postat Martie 2, 2022 Share Postat Martie 2, 2022 On 3/1/2022 at 6:06 AM, ciprinakos said: Salutare, La cat ajunge o asigurare pe vremurile astea? Eu ma intorc abia peste 2 luni dar mi-a expirat deja cea curenta. Salut, a mea a fost 360 pe 1 an, la B5; facuta in ianuarie(nu intrebati de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Aprilie 7, 2022 Share Postat Aprilie 7, 2022 On 10/5/2021 at 1:55 PM, ciprinakos said: Salutare, salutare! Cam liniste aici. Batranica mea asa arata. Inca merge bine si nu ma indur inca s-o schimb cu un 1200F. vreu sa-i schimb intinzatorii de lant - am luat unii manuali. A mai facut cineva operatiunea? O sa vad si pe YouTube cum facura altii. Daca vrea cineva niste carene laterale din plastic chinezesc cu mici defecte (cate o urece rupta), sa dea de veste - am cateva seturi. Toate bune! Ai facut ceva cu intinzatoarele manuale? Nu ma prind exact ce faci cu gaura pentru ulei, cele de fabrica au pasaj pentru ulei direct pe blocul motor, cu gaura corespondenta pe intinzator si garnitura de etansare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Aprilie 8, 2022 Share Postat Aprilie 8, 2022 Inca nu - sunt la munca pt cateva luni. Voi ajunge fix cand se incalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Aprilie 26, 2022 Share Postat Aprilie 26, 2022 La ce temperaturi va stau VFR-urile perioada asta? In oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarcusC Postat August 12, 2022 Share Postat August 12, 2022 Vă salut! În ultima săptămână a inceput sa cedeze bateria din ce în ce mai des, iar aseară am dat-o jos să vad modelul: JMT HJTZ14S-FP-SI. Având în vedere ca motocicleta e la mine de 2 ani, în care nu am schimbat, nu am încarcat-o peste iarnă(a fost totuși ținut in garaj la >7`C), plus că nu părea nouă mă gândesc că i-a sosit vremea. Uitându-mă pe piață am văzut prețuri între 770 si 1200 lei(Yuasa, JMT, Skyrinch), inclusiv câteva modele ~300lei Dacă voi ați schimbat cam care a fost pretul/modelul? la moto anterior, Hornet 2006, stiu ca m-a costat in jur de 400 lei Recomandari? Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat August 16, 2022 Share Postat August 16, 2022 Varta la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat August 25, 2022 Share Postat August 25, 2022 On 8/12/2022 at 1:31 PM, MarcusC said: Vă salut! În ultima săptămână a inceput sa cedeze bateria din ce în ce mai des, iar aseară am dat-o jos să vad modelul: JMT HJTZ14S-FP-SI. Având în vedere ca motocicleta e la mine de 2 ani, în care nu am schimbat, nu am încarcat-o peste iarnă(a fost totuși ținut in garaj la >7`C), plus că nu părea nouă mă gândesc că i-a sosit vremea. Uitându-mă pe piață am văzut prețuri între 770 si 1200 lei(Yuasa, JMT, Skyrinch), inclusiv câteva modele ~300lei Dacă voi ați schimbat cam care a fost pretul/modelul? la moto anterior, Hornet 2006, stiu ca m-a costat in jur de 400 lei Recomandari? Drumuri bune! Recomandarea mea ar fi sa verifici circuitul de incarcare inainte sa schimbi bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Noiembrie 15, 2022 Share Postat Noiembrie 15, 2022 Salutare! Stie cineva sau are idee de unde pot cumpara sondele lambda (oxigen) sh pentru un VFR 800 FI din 2001? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Noiembrie 15, 2022 Share Postat Noiembrie 15, 2022 Acum 2 ore, Kristian K a spus: https://www.olx.ro/d/oferta/dezmembrez-honda-vfr-800-v-tech-2004-IDgESWk.html https://www.boonstraparts.com/ro/parti/mke=honda/mdl=vfr+800+vtec+2002+2013+vfr800+rc46 Multumesc dar nu cred ca sondele de pe un V-tec sunt compatibile pentru un Fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Noiembrie 15, 2022 Share Postat Noiembrie 15, 2022 Pe cmsnl apar indisponibile pentru FI Incearca ebay.de cu codul de piesa: 36532MBGD01 sau dupa denumire https://www.cmsnl.com/honda-vfr800fi-2001-1-european-direct-salesimm-kph_model5739/sensor-oxygen-3-4_36532mbgd01/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 16, 2022 Share Postat Decembrie 16, 2022 La 15.11.2022 la 16:16, Kristian K a spus: Ok,ai cautat de noi? Din păcate nu se mai fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 16, 2022 Share Postat Decembrie 16, 2022 La 15.11.2022 la 17:14, Mihai Daniliuc a spus: Pe cmsnl apar indisponibile pentru FI Incearca ebay.de cu codul de piesa: 36532MBGD01 sau dupa denumire https://www.cmsnl.com/honda-vfr800fi-2001-1-european-direct-salesimm-kph_model5739/sensor-oxygen-3-4_36532mbgd01/ Da, din pacate nu se mai fabrica noi. Am gasit ceva pe ebay, astept să ajungă. Dacă nu voi reuși să rezolv problema le voi anula cu o rescriere soft injectie. Multumesc! Acum 1 minut, Kristian K a spus: Poate totusi mai gasesti pe stoc undeva ramase,nu exista sa se fi epuizat absolut toate.Eu am gasit far original la o motocicleta de 21 de ani,pe raft la fabrica... Normal ca l-am cumparat. Cautat peste tot in lumea mare, nimic. Am vazut ca ar exista un kit cu tot cu mufe care ar minti ECU. Am gasit pe ebay SH, astept sa ajunga. Daca nu rezolv problea mai exista o singura solutie, anularea lor cu rescriere schema injectie. Oricum ele pe vfr 800 fi isi fac treaba cu intarziere și doar la turații destul de mari, in regim de folosire maxim. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Merge si cu rezistori. Asa am facut eu inainte sa pun PC. Mai multe detalii pe vfrdiscussion.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Acum 5 ore, ciprinakos a spus: Merge si cu rezistori. Asa am facut eu inainte sa pun PC. Mai multe detalii pe vfrdiscussion.com Salut! Poti fi mai explicit vizavi de rezistori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Decembrie 17, 2022 Share Postat Decembrie 17, 2022 Mufa de la senzori are 4 contacte. Intre 2 din ele se poate baga un rezistor care va spune calculatorului ca senzorul esre prezent si isi face treaba. In prezent am net limitat si nu pot cauta dar este topic pe site-ul de mai sus. Sau incearca cu google. Senzorii sunt universali, nu trebuie sa cauti specific VFR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 are cineva un link cu manualul de service pt vtec, ma intereseaza paginile de la operatiunea de aerisire a franelor si a ambreiajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiux Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Acum 6 minute, Cavaleru a spus: are cineva un link cu manualul de service pt vtec, ma intereseaza paginile de la operatiunea de aerisire a franelor si a ambreiajului Lasa-mi o adresa de mail si iti trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Acum 13 minute, ovidiux a spus: Lasa-mi o adresa de mail si iti trimit am primit dar e owner manual, nu service manual. nu contine ce am nevoie multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiux Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Acum 4 minute, Cavaleru a spus: am primit dar e owner manual, nu service manual. nu contine ce am nevoie multumesc! Imediat vine, stai ca are 65 mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2023 Share Postat Aprilie 28, 2023 Acum 2 minute, ovidiux a spus: Imediat vine, stai ca are 65 mb esti de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 La 28.04.2023 la 11:36, ovidiux a spus: Lasa-mi o adresa de mail si iti trimit Fi bun și trimite și pe paul.afrim@yahoo.ro Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate