PingyXP Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Cand se mai tine intalnirea la arc si pe la ce ora ....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Cand se mai tine intalnirea la arc si pe la ce ora ....?? Din cate stiu eu in fiecare miercuri la de la ora 18.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Si care mai e mersul? Mai vine lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 aproximativ 30 de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Imi place la arc, miecurea devine locatia cu cea mai mare densitate de basinosi pe metrul patrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Frustrari de posesor de comunista vs posesori de japoneze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Frustrari de posesor de comunista vs posesori de japoneze ? Sa ajungi sa fii frustrat pana si in fata japonezelor chiar tb sa fie nasol rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 am fost o singura data anul trecut ... ... mai bine trag o tura prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Frustrari de posesor de comunista vs posesori de japoneze ? Nu... realitatea pura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Frustrari de posesor de comunista vs posesori de japoneze ? glume de motociclizd de tastatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Imi place la arc, miecurea devine locatia cu cea mai mare densitate de basinosi pe metrul patrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) Cred ca ma duc sa trag o basina .... sau doua ..... Editat Aprilie 8, 2009 de Brugus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Vin si eu ca sa fie stereo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 da si e si naspa ca trebuie sa ajungi pe la 17-30 ca sa prinzi loc bun, altfel nu admira pitzipoanca cum ai asortat tu: furtunele de la frana, capetele de ghidon, suruburile de la carena, levierele de frana si ambreiaj, capacul de la rezervorul cu lichid de frana cu culoarea mobrei si nu in ultimul rand tricoul mulat cu casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 hai ma, nu fiti rai, ca numa' la arc posa vezi ultimul trend in materie de maiou cu protectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 da si e si naspa ca trebuie sa ajungi pe la 17-30 ca sa prinzi loc bun, altfel nu admira pitzipoanca cum ai asortat tu: furtunele de la frana, capetele de ghidon, suruburile de la carena, levierele de frana si ambreiaj, capacul de la rezervorul cu lichid de frana cu culoarea mobrei si nu in ultimul rand tricoul mulat cu casca. Acum pe bune, care e problema daca unul are motorul accesorizat? Ai auzit de diversitate? Fiecare cu ce-i place. Tu te imbraci ca vecinul de vis-a-vis? Voi sunteti precum babele alea, care de plictiseala (din lipsa de bani de benzina in cazul unora sau din lipsa de motor in cazul marei majoritati de pe forum) stau geana pe vizor de dimineata pana seara iar seara se aduna in fata blocului si cotcodacesc ca gainile pentru centralizarea barfelor. PS. "Motociclistii adevarati" unde se aduna? Daca as fi fost un motociclist adevarat as fi stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roockie Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Acum pe bune, care e problema daca unul are motorul accesorizat? Ai auzit de diversitate? Fiecare cu ce-i place. Tu te imbraci ca vecinul de vis-a-vis? agree ... mare dreptate ai .... eu unu dca as "conduce" niste bani cu siguranta mi-as accesoriza motorul ... fiecare cu ce il doare ... nu cred ca a fi "motociclist adevarat" atrage dupa sine plimbari prin noroaie si maini murdare de ulei ... just think about it numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Uite asa mai fak uni km. se duc pina la arc , vin akasa si.....gata intrunirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Cred ca ma duc sa trag o basina .... sau doua ..... Vin si eu ca sa fie stereo Vin si eu sa tragem un dolby digital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 Vin si eu sa tragem un dolby digital daca mai vin cativa faceti un 5.1 lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 1 tre sa fie gras rau sa ii iasa ca la un sistem 5+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate