Sari la conținut

Lumanari


Hellryder
 Share

Postări Recomandate

Propun o intalnire de genul celei din luna iulie pentru o scurta comemorare a celor care au murit in decembrie 1989 pentru ca noi sa putem sa ne cumparam cata paine vrem, sa putem avea acum acces la Internet, si nu in ultimul rand sa ne putem intalni in voie in numar mare sau sa ne cumparam motoare japoneze si occidentale sau sa facem sute de alte lucruri devenite acum atat de banale dar care ar fi fost imposibile acum doua decenii.

 

Lumanarea se intampla la fantana de la Universitate joi 22 decembrie la ora 20.00 fix. Se vine sa se tina un moment de reculegere, fiecare aprinde o lumanare. La 20.05 toata lumea lasa lumanarile acolo si pleaca. Nu se vorbeste, nu se scandeaza lozinci, singura manifestare trebuie sa fie TACEREA si RECULEGEREA.

 

Eu voi fi acolo. Vii si TU sa aprinzi o lumanare?

Radu Sandovici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laudabila initiativa .....acum putem spune ca nu ar mai fi nevoie de nici o comfirmare,

cum de petreceri nu ratam ocazia asa si acum ar fi necesar o prezenta cit mai mare.(Tata e inpuscat in revolutie...e inca in viata)Singura problema ar fi numarul de minute care ar trebui sa fie de 10 ,sa poata ajunge toata lumea indiferent de coltul de Bucuresti din care vine.

Prezent fara discutie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Incerc o intrebare: cei cu enduro (acest gen de moto face fata mai bune carosabilului umed) veniti cu motoarele?

Eu as veni cu moto. Este o distanta mica si m-as risca sa vin chiar si la -4 -5 grade cu ea, asa ca sa stie lumea ca suntem o comunitate de motociclisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca am numarat bine vin cam 18 oameni pana acum. Ar fi frumos sa ne sincronizam, pe 1 iulie ati facut dovada ca se poate, hai sa mai incercam inca o data sa fim punctuali in ciuda traficului, a aglomeratiei si a problemelor pe care le are fiecare... Oamenii care au murit acolo merita macar atat din partea noastra: dovada ca nu i-am uitat!

 

Sa ii lasam asadar pe politicieni sa construiasca monumente care costa exorbitant si care nu reprezinta nimic, poate doar un ciubuc pentru cineva care a semnat o hartie, si noi sa mergem in tacere si sa aprindem o simpla lumanare.

 

R.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum venim ca oameni in primul rand si ca motociclisti in al doilea rand. Nu prezenta calare e importanta, mai ales ca momentul este in toiul iernii. Mergem sa aprindem o lumanare pentru OAMENII morti acolo pentru ca alti OAMENI sa se bucure de libertate.

 

Cu respect,

Radu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...