mikail Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 adica din aceea "flexibila" ..sau drepta(ca o tubulara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Dreapta, tubulara. Ma uit pe site si pun link. http://www.louis.de/_30509c2131af8e4cafa10c583f3dcde936/index.php?topic=artnr&artnr=10003914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikail Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 bun..., poate gasesc pe aici (posesori BMW)una de vanzare... oricum multumesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ninu 2000 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Am pus anunt cu al meu moto ..poate stiti pe cineva interesat. /index.php?/topic/710874-vand-bmw-f650-funduro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Acum 2 ani am schimbat simeringurile de la pompa de apa si axul cu rotor la BMW F650, 95, al unui prieten. In continuare ii baga lichidul de racire in ulei + in 5 minute de functionare sau 200 de metri de mers se duce temperatura motorului pe rosu. E posedata? Ii facem o exorcizare, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 A schimbat careva toba finala? Cu ce? M-am tot uitat la vick exhaust, dar nu am gasit ceva monocilindru sa il vad pe youtube si sa fie cu silencer. Nu vreau sa fac galagie, doar vreau sa scap de burlanul actual si de vreo cateva kg in plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Multumesc de link. Vroiam sa aflu daca au facut ceva modificari la carb. Am scris si pe alt topic, dar inca nu a zis nimeni nimic. O sa sun la Vick sa intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Acum 2 ani am schimbat simeringurile de la pompa de apa si axul cu rotor la BMW F650, 95, al unui prieten. In continuare ii baga lichidul de racire in ulei + in 5 minute de functionare sau 200 de metri de mers se duce temperatura motorului pe rosu. E posedata? Ii facem o exorcizare, ceva? Poate a fost mancat de rugina axul pompei de apa. Degeaba pui simeringuri noi. Schimba si axul si pune antigel concentrat, nediluat. Va raci mai prost dar nu va mai rugini axul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Am schimbat tot kitul: ambele simeringuri si axul cu rotor. Noi, noute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Sper sa nu fiu gura aurita, dar verifica si garnitura la chiulasa...cred ca este dusa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Schimbata si aia inaintea kitului de pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Daca totul a fost facut corect, piesele montate sint noi, chiar nu vad ce anume ar mai putea fi...doar o eroare de montaj care va scapa sau o fisura neobservata... Tine-ne la curent cu ce vei gasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Multumesc de link. Vroiam sa aflu daca au facut ceva modificari la carb. Am scris si pe alt topic, dar inca nu a zis nimeni nimic. O sa sun la Vick sa intreb. Uite mai jos un link, gasesti toba pe ebay.co.uk, la 175 Euro, noua, are si db killer. Ar mai fi un GPR care, la fel, se potriveste fara modificari (plug'n'play sa zicem ), dar nu am gasit video la ea si e mai scumpa. Ma batea un gand si pe mine sa mi-o cumpar pe prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Schimbata si aia inaintea kitului de pompa. Cheie dinamometrica sau dinamometria manuala a lui Gigi mecanicu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 intrebare. suruburile de amestec pe carburatoare, la cate rotatii sunt deschise ? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 3 rotatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Manualul zicea 3,5 doar daca toate sunt in regula. Distractie placuta http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 am si eu o intrebare, fiind nou in lumea motocicletelor. cand iti iei un f650, cum sunt cele pana in `2000 de exemplu, pt ce intrebuintare il iei? adica e bun pt drum lung, si eventual sa mai intri si pe drumuri forestiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Raspunsul este : da , e foarte bun pentru asa ceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misu_f Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 cine se baga la o tura,noi astia cu BMW-ul?? aveti propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 schimb pastila 2.2mm cu una de 2.3mm noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Lant distributie nou 60euro Atat am dat pe el , atata cer 0751223726 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Nea' Liche isi vinde BMW-ul, iar detaliile le puteti gasi in link. http://olx.ro/oferta/bmw-f-650-ID21muw.html#6475bdf60f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Nea' Liche isi vinde BMW-ul, iar detaliile le puteti gasi in link. http://olx.ro/oferta/bmw-f-650-ID21muw.html#6475bdf60f Super tare: 26.000 km! )))) Si reali. Pai zi-i domle' asa! credeam ca am halucinatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Mada, nu uita, anul asta s-a vindut una din 1994 cu doar ~10.000 km (nu mai retin exact, dar ceva pe-aproape), si crede-ma ca si acum se vede cit de reali erau (motocicleta a fost si in seara asta pe la poarta mea, in plimbare)! Si tot eu am pus anuntul aici, cu toate ca posesorul era din Pitesti, avea cont aici si se si pricepea la fiare! Am mina buna la caprele astea! Cea de la nea' Liche nu stiu exact citi kilometri a avut la cumparare, dar cert este ca omul nu a reusit sa faca nici macar 5.000 km cu ea, fiindca este scund, nu ajunge bine la comenzi, este batrin si destul de bolnav, mai are o Jawa 350 cu atas si o masinuta cu care se plimba pe la intruniri. Ma mir cum de nu a vindut-o pina acum, fiindca avrea ginduri din astea de vreo un an sau doi! Oricum, caprita este in firea ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate