ivan pedala Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Modelul ST, pe langa alte "piese" si accesorii noi, a beneficiat incepand cu anul 1997 si de roata fata pe 18"...asa ca modelul respectiv apare in documente doar cu acest tip de roata. Faptul ca se potrivesc rotile de pe un model pe altul, este normal...doar ca legiuitorul nostru nu cred ca va admite sa treaca in carte roata de 19" fiindca aceasta roata a echipat modelul fabricat doar pana in anul in care s-a trecut la ST. Spre exemplu io am pe capra mea (fabricata in 1994) roata pe 19" vara si in perioada rece folosesc o roata pe 18"...fara a fi trecuta in acte. Am doua randuri de roti si le schimb in functie de necesitati, iar pentru ITP merg, logic, cu roata trecuta in acte. Niciodata nu am avut probleme, iar in trafic este putin probabil sa se impiedice cineva de acest aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Iti multumesc pentru raspuns. O sa ma duc la primavara la RAR sa incerc sa adaug si 19''. Poate pana atunci gasesc pe cineva care sa aiba la ST in CIV si 19''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Martie 23, 2018 Share Postat Martie 23, 2018 E clar ca sunt din ce in ce mai putin cei interesati de ST-Funduro. Totusi vin si eu cu o intrebare: E cineva interesat de o intalnire la vara si/sau o tura cu posesori de ST ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 24, 2018 Share Postat Martie 24, 2018 Se strica mai putin, asa ca se dau mai mult, nu stau pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Iti multumesc pentru raspuns. O sa ma duc la primavara la RAR sa incerc sa adaug si 19''. Poate pana atunci gasesc pe cineva care sa aiba la ST in CIV si 19''. Tormz, uite prima mea motocicleta Sa ai grija de ea. Ce ai tu nu este versiunea ST, este varianta Funduro. Diferenta se face foarte usor in functie de aripa fatza si de ghidon. La ST aripa este asemanatoare cu cele de la biciclete, nu coboara pe furci, iar ghidonul nu are bara intermediara (cea subtire), dinc e imi aduc aminte. Asa ca stai relax, mergi asa cu ea, e facuta sa mearga cu roata de 19 pe fatza! Un motor bun, m-au lovit amintirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 TheHaWk, ai mare dreptate. Este varianta Funduro. Acum dupa ce mi-ai atras atentia, diferentele sunt evidente. Problema e ca in Cartea tehnica e trecut F 650 ST iar la anvelope 100/90-18 56 H pe fata. Cu siguranta a fost o greseana a RARului, facuta in 2005 cand a fost inscrisa in RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Iunie 20, 2018 Share Postat Iunie 20, 2018 (editat) Cumpar sea inalta pentru BMW 650 Funduro,de culoare negru.Sa nu fie modificata.Caut de ceva timp...si nu prea gasesc. Editat Iunie 20, 2018 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tormz Postat Iulie 20, 2018 Share Postat Iulie 20, 2018 Am fost la RAR si mi-au trecut in carte si 100/90-19. Bineinteles cu factura (90 lei). » Post actualizat in 20 Jul 2018 12:36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adic13 Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Salutare, unde gasesc motorasul de la ventilator F650ST 1998 sau care ar fi alta solutie de inlocuire, unul nou cam bate la buzunar/220 eur! Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Salutari. Am nevoie de un contact pentru un BMW F650 ST, partea electrica. Ma poate cineva ajuta? ASfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Salutare, unde gasesc motorasul de la ventilator F650ST 1998 sau care ar fi alta solutie de inlocuire, unul nou cam bate la buzunar/220 eur! Multumesc anticipat! Nu stiu daca te ajuta dar, din cate tin minte, pe Pegaso-ul meu (care e in mare aceeasi motocicleta) am avut adaptat un ventilator de CBR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Octombrie 29, 2018 Share Postat Octombrie 29, 2018 Salut, am o furca de F650 GS. Este servisata, etc. Nu curge, nu prezinta defecte. Se vinde completa cu juguri. A fost pe o aprilia pegaso 650 care a revenit la forma initiala. Pret : 350 lei, cumparatorul plateste transportul. Locatie Buzau. 0751437120. Daca anuntul in aceasta arie a forumului deranjeaza, rog a fi sters. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Presimt ca mai avem un coleg de pasiune care de curand si-a luat un F650...sper sa se simta si sa ne impartaseasca si noua bucuria lui, noua capra si...sa ne salutam si-aici, nu doar la coltu' comunistelor! Ce zici Ciobi'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 pt diverse informatii, sa intre si pe FB pe grupul de F650 Funduro/ST. Asta daca are FB. Daca nu, il asteptam aici cu info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Acolo (pe feizbuciuc, la F650) am dat de multi atotcunoscatori, unii analfabeti functionali si de multe persoane care, dupa ce-ti pierzi timpul raspunzandu-le intrebarilor inepte si cretine cu bunacredinta, te iau la mistouri ieftine si iti raspund ca pe maidan... Adica, pierdere de timp! Informatiile complete aici sunt... doar ca trebuie sa le cauti si sa le citesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Pe BMW F650 Funduro/ST pe FB? Esti sigur de asta? Inca nu am vazut pe cineva sa fie luat la misto in atatia ani de cand e grupul. Poate confunzi paginile. Spor la mesterit si la invartit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Nu gresesc deloc... de grupul ala este vorba! Cand am vazut cum sunt tratat, cum mi se raspunde si mai ales de catre cine, fara ca acela care administreaza grupul sa intervina, am iesit si am blocat pagina... Io n-am nimic de pierdut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 29, 2019 Share Postat Aprilie 29, 2019 Interesant. Poate imi detaliezi intr-o zi. Pe PM sau telefonic. Ca sa il trag de urechi pe ala care administreaza. Pana atunci, ma duc sa beau niste vin. Pofta si amin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 30, 2019 Share Postat Aprilie 30, 2019 Abia am uitat intamplarea...nici ca mai vreau sa-mi amintesc, asa ca o las moarta! Amin! Discutam aici orice... fiindca aici pot ignora unii useri, pot raspunde preferential, sau daca n-am chef, nu raspund sau nici nu citesc! Acolo primeam notificari la fiecare basina (pagina de pe care postam era a clubului zonal, aveam mai multi administratori si nu mi-am permis ca sa implic si pe altii in balacareli ieftine) si am preferat varianta simpla. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca pagina aia era un oleics mai mic! Si nu...nu-i pagina administrata de tine, Patrick...fiindca te urecheam de mult daca era aia! Era una dintre multiplele pagini facute ca sa fie, asa cum este cam tot site-ul ala! Oricum, daca vrei sa ne auzim, telefonul meu este acelasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw F540 Postat Mai 3, 2019 Share Postat Mai 3, 2019 salut ! am citit si eu pe aici..doar lucruri bune. am si eu un bmw f650 din 94.vreau sa i fac schimbul de ulei de la motor si am mai inteles ca si cel din cutia de viteze trebuie schimbat..acum nu stiu daca am dat de informatiile corecte.motocicleta are 36 de mii parcursi o am de ceva ani insa nu prea am mers cu ea din cauza lipsei categoriei A. Imi poate spune cineva ce uleiuri ar trebui sa iau ?si cum se face schimbul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 4, 2019 Share Postat Mai 4, 2019 Salut. Povestea cu uleiurile e lunga, dar eu personal iti recomand un ulei bun. Am folosit in Funduro si Dakar 15-50 semi de la motorex. Poti merge si pe 10-40 semi, dar vezi si in manual gradatiile de temperatura si vascozitatile. Oricum, primul lucru este sa iti iei manualul de reparatii si acolo vezi tot. te ajuta si site-ul F650.com, unde ai multe informatii si tutoriale. Spor On 30.04.2019 at 10:53, ivan pedala said: Abia am uitat intamplarea...nici ca mai vreau sa-mi amintesc, asa ca o las moarta! Amin! Discutam aici orice... fiindca aici pot ignora unii useri, pot raspunde preferential, sau daca n-am chef, nu raspund sau nici nu citesc! Acolo primeam notificari la fiecare basina (pagina de pe care postam era a clubului zonal, aveam mai multi administratori si nu mi-am permis ca sa implic si pe altii in balacareli ieftine) si am preferat varianta simpla. Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca pagina aia era un oleics mai mic! Si nu...nu-i pagina administrata de tine, Patrick...fiindca te urecheam de mult daca era aia! Era una dintre multiplele pagini facute ca sa fie, asa cum este cam tot site-ul ala! Oricum, daca vrei sa ne auzim, telefonul meu este acelasi... Tot te prind eu la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Mai 20, 2019 Share Postat Mai 20, 2019 Salutare! Găsesc pe aici un kit de coborâre pentru un BMW f 650 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Scrie-i lui @Dan Cata, poate te ajuta el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 21, 2019 Share Postat Mai 21, 2019 Cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 4, 2019 Share Postat Octombrie 4, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate