d a n Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Fratilor, era cat pe ce sa va parasesc. Dupa ce mi-am vandut Katana si am cochetat cu mai multe natii de atelaje, tot la gama "F" m-am intors..un GSX650F... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Mare tristete pe topicul asta...sa inteleg ca nu sunt multi posesori de GSX650F. Mai animat este topicul inrudit cu asta...cel de GSX600F. Eu....tocmai ce trecui de la un GSX750F din 1999 la un GSX650F din 2008 (luat la 1800 km - deci nou). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Mare tristete pe topicul asta...sa inteleg ca nu sunt multi posesori de GSX650F. Mai animat este topicul inrudit cu asta...cel de GSX600F. Eu....tocmai ce trecui de la un GSX750F din 1999 la un GSX650F din 2008 (luat la 1800 km - deci nou). S-o stapanesti sanatos !! nu cred ca sunt foarte multi posesori...asta ne face mai speciali ,la 1800km chiar ca e nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Pai ce sa zic momentan?...am mers doar 150 km cu ea... Nu prea poti compara o mobra de 13 ani si jdemii de km la bord, cu una noua. Raspunde brici, trage liniar, schimba treptele impecabil. De ciclistica nu pot spune multe deoarece am mers extrem de incet si precaut, deci nu stiu cum e pe curbe. Saua celei vechi parca era mai confortabila... In rest...mai tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Salut, La 750 F/'99-2001, si-a montat cineva suplimentar buton de avarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voicila_radu Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Salut, La 750 F/'99-2001, si-a montat cineva suplimentar buton de avarii ? Salut,am montat eu,merge perfect.Trebuie sa-ti iei buton,eu am gasit la magazin de scutere,chiar cu inscriptia de "avarii" pe el.A fost 15 lei.Trebuie sa fie cu 3 fire la capat...am vazut unele cu 4,5..nu ma intreba de ce,nu stiu sa zic.Firele care iti intra in butonul de semnalizare,3 la numa le vei lega si la acel buton.De pozitionarea butonului si prinderea lui fiecare se descurca cum poate.Eu l-am agatat sub cel de claxon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Salut. tuturor. Caut un motor (daca se poate chiar intreg) functional de GSX 600 F modelele intre 1990 - 1995.Motorul actual trebuie segmentat neaparat si am calculat ca ar fi mai putin costisitor decat sa iau toate piesele de pe original.Plusuri si minusuri, ca sa zis asa. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 cati km are motorul? ai facut un test de compresie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) cumpar capacul asta:are cineva la dezmembrat motor?Multumesc ps:este motor de bandit dar e la fel ca si la katana 98-> sau mai batrane... Editat Martie 14, 2012 de tamas_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Radiator de ulei careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 am eu radiator - 30 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Salut,am montat eu,merge perfect.Trebuie sa-ti iei buton,eu am gasit la magazin de scutere,chiar cu inscriptia de "avarii" pe el.A fost 15 lei.Trebuie sa fie cu 3 fire la capat...am vazut unele cu 4,5..nu ma intreba de ce,nu stiu sa zic.Firele care iti intra in butonul de semnalizare,3 la numa le vei lega si la acel buton.De pozitionarea butonului si prinderea lui fiecare se descurca cum poate.Eu l-am agatat sub cel de claxon. Multumesc mult de informatie. Multumesc mult de informatie. Am uitat...in forma asta de montaj iti functioneaza si fara sa pui contact din cheie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voicila_radu Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Multumesc mult de informatie. Am uitat...in forma asta de montaj iti functioneaza si fara sa pui contact din cheie ? Nu,functioneaza numai cu contactul pus.E cel mai bine asa pt ca nu o data am gasit dat de butoane cand parcam de undeva.Daca vine vreun "iestet" si-l fascineaza cum clipeste stai dupa aia sa impingi la ea.Si cele din fabrica vin pe contact,cred ca o masura si asta.Daca ai electrician poate sa-ti faca si pe direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 ..mai, as gasi la vreunu din voi, IMPRUMUT o zi, cat sa pot lua identificarea, carenele laterale pentru gsx-f din ''96?? de 600... ca nu ma lasa bu...ii aia in pace, o tin una si buna ca ,,nu e ca la omologare''... ps- eu o am neagra... ..toata... de culoarea la moto zic, ce credeati?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 are cineva din intamplare pierdut prin garaj un stop in plus? mi-a cazut fata de pe cric si i s-a spart stopul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) am eu un stop pentru un model 90-97....dar nici asta nu e impecabil, are o fisura... Editat Martie 20, 2012 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo7 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 am gasit la SoLoGSX in Timisoara, multumesc pt raspunsuri. hai sus cu caldurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 @ASU11 ti-am dat PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iiccee Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 (editat) Salutare fratilor, ce ulei pentru motor recomandati pentru Katanica mea din '99? Daca se poate in functie de preturi, ca si io ca oricare nu stau pe bani. Mersiez mult. Era sa uit, cat intra in motor + filtru. Editat Martie 20, 2012 de iiccee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Motul 7100 (pentru ca e full sintetic si racirea pe ulei "streseaza" uleiul mai mult decat un motor racit cu apa) 10w40 (pentru ca asa scrie in carte) Motul 5100 (pentru ca e mai ieftin - semi-sintetic) 10w40 (pentru ca asa scrie in carte) cam 3.8 l cu tot cu filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 eu de 2 ani bag 10w50 castrol racing. merge ok. motul 7100 nu prea ii place. oricum pastrati vascozitatea 10w40 sau 10w50... nu bagati 15w50! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iiccee Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Apropos....vreau sa il dau. Daca este careva interesat? 15 000 km reali 100% verificati la mecanici iar alte detalii pentru cine-i interesat. Am pus ceva poze cu el pe aici pe undeva prin forum dar daca trebe' pun mai actuale. O zi deosebita. Abia astept sa ies cu el anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Ce evacuari va mai puneti pe gixef'? Eu am achizitionat recent un STORM (divize MIVV) de care sunt extraordinar de multumit. Mi s-a parut de departe evacuarea cu cel mai bun raport pret / calitate (efectul obtinut), iar sunetul il consider a fi mult mai ok decat ce are de exemplu Leo Vince disponibil pentru acaretele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Arata bine toba , cat a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Arata bine toba , cat a costat ? 1125 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate