Emppu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 te referi la consum sau la putere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 te referi la consum sau la putere? La putere. Consumul nu conteaza daca vrei putere. Eu pun la bataie o baterie de carburi de gsxf si scule. Cine vine cu banditul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Well, clar ca, consumul si puterea nu se inteleg f bine. Referitor la viatza, cica o foaie pe spate mai mare cu 2-3 dinti face minuni pe Bandit. Demaraj mult mai bun si la top speed cica tot nu intra in rosu deci ramane la fel de rapid. Si, oricum, la o adica prefer sa am demaraj mai tare in detrimentul topspeedul care nu f fascinant, mai ales pe naked. La urmatoru kit de lant o sa incerc o foaie mai mare sa vad pe pielea mea ce si cum. Well, tu otomane esti din B, io din SB, cam greu ca as fi incercat asa de chichi niste carbe mai mari de gsxf. Da cred ca la o adica solutia optima si si cea mai neriscanta si simpla ar fi alta foaie pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2006 Autor Share Postat August 29, 2006 Baiazide, tata, cum e cu Dyno Jet?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Na ca mi-am luat si eu fier d-asta adicatelea GSX 750F din '92. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LVU Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Salut baieti, fericiti posesori de Katane! Vreau sa va spun k ma tot chinuie gandu si pe mine sa imi iau o Katana, dar din 98 incolo fab. si sa vand Dr-u meu batranel dar cu inima tanara. De cand mi-a aratat un prieten pe frumusetea asta de Katana, numai la ea ma gandesc, mai ales k e sport touring si eu vreau sa calatoresc mult in viitorul apropiat, ii mai pun si cutie in spate si e perfect. Acuma va intreb eu pe voi,.....ce puteti sa imi mai ziceti in afara de ce am citit eu pe acest forum, adik puncte slabe, puncte forte, la ce viteza ii place sa mearga afara, service......etc. aaa, era sa uit , si daca puteti sa imi spuneti si mie daca gasesc pe la 3000 de euro, de aici sau afara. Va salut cu mult respect baieti si va astept cu niste pareri depsre frumusetea de care m-am indragostit SUZUKI GSX600 F KATANA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Salutare. Am si eu un GSX ....F din '97. Sunt tare incantat de el ,numai ca are roata din spate cam subtire. Voi ce dim. folositi pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Utz Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Salutare! Vreau sa-mi cumpar si eu o motocicleta si nu sunt foarte hotarat intre XJ600 Diversion si GSXF 600. Alegerea motocicletei depinde de 2 aspecte importate: 1. Vreau sa folosesc motorul 70% in oras si 30% afara => cum se comporta GSX-ul in oras ca si manevrabilitate si comoditate in trafic? 2. Am 1.92 inaltime si spre 100 de kg => exista vre-un proprietar de GSXF cu aceleasi "masuri" care sa-mi poata spune daca am loc??? 3. Sunt incepator... presupunand ca voi fi "cu capul pe umeri" in utilizare sunt sanse mari sa dea cu mine de gard?(e prea nervoasa pt un incepator temperat?) Multumesc anticipat, Codrut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 1. Vreau sa folosesc motorul 70% in oras si 30% afara => cum se comporta GSX-ul in oras ca si manevrabilitate si comoditate in trafic?Prost. E greu (230kg) si voluminos, ca majoritatea touringurilor mai vechi. Pe de alta parte, pozitia de mers e destul de comoda. 3. Sunt incepator... presupunand ca voi fi "cu capul pe umeri" in utilizare sunt sanse mari sa dea cu mine de gard?(e prea nervoasa pt un incepator temperat?)Destul de mari. Nu neaparat pe motiv ca e nervoasa (dupa cum spui, poti merge temperat), ci pe motiv ca e grea, rupe usor aderenta pe ambele roti, cu alte cuvinte nu e genul de motor care "iarta" greseli. Daca il cumperi pune cauciucuri noi si BUNE cat de repede. Am tinut ceva vreme un GSX din '91, eram incepator, am cazut de 2 ori in situatii de frana (o data pe asfalt la viteza, o data pe praf fara viteza) @mariuscojo: suzuki specifica 140 (pana in '97) si 150 (dupa). Un 160 incape pe ambele modele. A se masura inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunny_rider Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Salutare! 2. Am 1.92 inaltime si spre 100 de kg => exista vre-un proprietar de GSXF cu aceleasi "masuri" care sa-mi poata spune daca am loc??? din punctul asta de vedere stai linistit. prietenul meu are aproape aceleasi masuri si nu are nicio o problema cu "locul". suzuki ruuullzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 nu mai aveti nimik de spus despre katane?ma bate gandu sa mi iau si eu una la primavara,asha la vreo 2000 de euro si ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Ia-ti. Si eu o recomand calduros, din mai multe puncte de vedere. Este stabila, ii plac drumurile lungi (ca si pilotului si pasagerului, care au o pozitie comoda in sha). Franeaza, tzashneste si iarta multe cretinisme pt care ZX9R, de exemplu, te taxeaza. Mi se pare manevrabila si in oras, mai ales ca eu circul mult cu ea in oras, chiar daca este mai grea ca GS-ul. Consum decent. De fapt, cam repet ce s-a scris.. Poate ar fi de adaugat ca e comoda chiar si pt o persoana de 1,70m, care ajuge la asfalt doar cu varful degetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_efi Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 nu mai zice nimeni nimik?? ce se mai aude de suziurile noastre??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) Salve! Sa ma alatur si eu...... deci an 2004 , GSX 600 F custom Editat Decembrie 12, 2006 de qwerto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 si io posed o asemenea jucarie,din pacate nu am poze . la anu vreau s-o vand pentru ca mi s-a pus pata pe zx6r din 98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Salve! Sa ma alatur si eu...... deci an 2004 , GSX 600 F custom Mai pune niste poze cu ea, asta daca e a ta. Si de ce are numai un disc de frana pe fata? O fi ea custom dar nu vad rolul eliminarii discului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Si de ce are numai un disc de frana pe fata? O fi ea custom dar nu vad rolul eliminarii discului. roata de spate pusa pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Mai pune niste poze cu ea, asta daca e a ta. Si de ce are numai un disc de frana pe fata? O fi ea custom dar nu vad rolul eliminarii discului. Salve! Omule , are disc pe fata numai ca e pe dreapta ,va avea cat de curand si pe stanga ceva dar nu disc pentru frana , asa cum spunea si Oreste este o roata de spate cu anumite modificari. Va iesi din iarna cu mai multe modificari. Deci ,mai multe poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Ok, lamurit e super motocicleta si stilul in care este facuta satanic streetfighter Bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Ok, lamurit e super motocicleta si stilul in care este facuta satanic streetfighter Bafta si numai bine Multumesc! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Salve! Omule , are disc pe fata numai ca e pe dreapta ,va avea cat de curand si pe stanga ceva dar nu disc pentru frana , asa cum spunea si Oreste este o roata de spate cu anumite modificari. Va iesi din iarna cu mai multe modificari. Deci ,mai multe poze: Faina trotineta, dar te rog, promite-mi ca iei jos blanitza aia de pe ea si tzestoasa de la chei! TE ROG! Altfel, hop si io cu Suza mea. Acu' am luat-o, mai e serios de munca la ea, dar promit ca o fac frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Faina trotineta, dar te rog, promite-mi ca iei jos blanitza aia de pe ea si tzestoasa de la chei! TE ROG! Altfel, hop si io cu Suza mea. Acu' am luat-o, mai e serios de munca la ea, dar promit ca o fac frumoasa! Multumesc om , mai nu stiu ce aveti cu blanita aia , deci , cei care au vazut-o ( atins-o ) zic ca acea blanita e " de acolo" sa zic asa , majoritatea de aci zic ca ar trebui sa o dau jos, sincer este o dilema pentru mine acum. Stii ce inseamna testoasa aia ??? viata lungaaaaa! Inca ceva , ai grija cum iti faci motorul , in rest aceste motoare is bune , merg bine , nu papa mult , nu te omoara,....intr-un cuvant sunt o investitie buna. Salutari si numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 OK, man! Cu blanitza aia, fa cum crezi tu, in definitiv e motorishca ta... EU cred ca cine a pus blana pe ea (si pe oglinzi) a intentionat sa sugereze ceva animalic/bestial s.a.m.d.. Din pacate mi se pare ca nu e destul de "wild" pentru restul motorului si risca astfel sa devina gay (strict parerea mea). Altfel, numai de bine si ne vedem pe asfalt! A, si inca ceva, intrebare generala, pt. toti: ce ulei, ce filtru ;i ce bujii sa bag in Suza? Ca ma apuc de trebaluit pe la ea in cateva zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerto Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 OK, man! Cu blanitza aia, fa cum crezi tu, in definitiv e motorishca ta... EU cred ca cine a pus blana pe ea (si pe oglinzi) a intentionat sa sugereze ceva animalic/bestial s.a.m.d.. Din pacate mi se pare ca nu e destul de "wild" pentru restul motorului si risca astfel sa devina gay (strict parerea mea). Altfel, numai de bine si ne vedem pe asfalt! A, si inca ceva, intrebare generala, pt. toti: ce ulei, ce filtru ;i ce bujii sa bag in Suza? Ca ma apuc de trebaluit pe la ea in cateva zile... Inca se mai lucreaza la ea, pentru sezonul ce vine. Ca bujie iti recomand NGK cod : CR9EK, ulei- unul cat mai bun recomand :Castrol RS 4T SAE 10W-50, si filtru....doar filtru de ulei...aci dupa alegerea ta. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Ca bujie iti recomand NGK cod : CR9EK, ulei- unul cat mai bun recomand :Castrol RS 4T SAE 10W-50, si filtru....doar filtru de ulei...aci dupa alegerea ta. numai bine! Mulțam fain... Offf, încă un drum pentru la vară... Bacău... las' că nu-i bai! Dacă dai pe la MureÂş, dă un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate