Sari la conținut

Dakarul din nou indoliat - Andy Caldecott


Postări Recomandate

Cand citesti ca visul lui de a participa anul asta la Dakar a fost realizat in ultima clipa datorita ofertei, generoase dealtfel, a Repsol KTM de a inlocui un alt pilot accidentat, te ia groaza.

Uneori ne razvratim impotriva sortii care ne neaga sansa de a ne vedea visul cu ochii, dar nu stim niciodata daca nu cumva pierderea asta nu cumva e o binecuvantare. In absenta ofertei, venita ca un adevarat dar de Craciun, problemele financiare ar fi anulat participarea lui Caldecott la Dakarul 2006, si ar fi trait. Sa speram ca macar a murit fericit. Odihneasca-se in pace!

 

Oficialii KTM au declarat ca din punctul lor de vedere accidentul este sfarsitul Dakar 2006. Cu Pujol accidentat si Caldecott mort lasa la latitudinea echipelor daca vor mai continua cursa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ca a tras prea tare dupa penalizarea de alaltaieri......Ce-i prost la Dakar este ca dupa ce se chinuie in nisip, cand prind teren pietros - ii dau cam tare - si e foarte periculos. Organizatorii tot incearca sa limiteze viteza si puterea motocicletelor, dar unicitatea acestui raliu face victoria prea dorita de piloti - si de aici multe riscuri asumate....Sa-i fie tarana usoara......

Mobrele noastre au scos azi nasul din garaj, au dat de frig si l-au bagat la loc.....mai asteptam.....

post-2175-1136833836_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pacat

dakarul asta a inceput sa inghita multi piloti

RIP

 

Si mie mi-se pare ca ceva nu este in regula cu Dakarul in afara faptulul groaznic ca dispar cam multi piloti. Sincer sa fiu nici nu am idee cam ce s-ar putea face sa arate a concurs totusi dar sa fie mult mai sigur ca acum.

 

Condoleante familie pilotului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

RIP :peace:

 

E pacat, cand te gandesti ca in septembrie a vrut sa renunte la sport din lipsa de fonduri, iar oferta KTM i-a oferit cel mai frumos Craciun (dupa cum spunea inainte de Dakar).

 

m807330.jpg

 

Lasa in urma o sotie si o fiica, si o multime de prieteni care s-au mobilizat cat au putut pentru a-i oferi participarea la Dakar, asta inainte de oferta KTM.

 

m807329.jpg m807334.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pare ca dakarul a ajuns o adevarata masina de inghitit piloti.majoritatea sunt bikeri.explicabil.daca va continua in acest ritm se va ajunge la neorganizarea pe viitor a dakarului, cel putin la clasa moto, deoarece nu se pot oferi conditii minime de siguranta.tocmai prin duritatea sa,dakarul va reprezenta o provocare perpetua, atractia fatalitatii impingandu-i pe toti in cursa asta nebuna.

sunt convins ca Andy, de acolo sus, nu regreta!sa-i trimitem un gand de bine si un zambet,nu o lacrima!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...