Pijama Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Mai face cineva din Iasi asigurare obligatorie la preturi speciale? Mi-a expirat la motocicleta si as avea nevoie de alta pe 6 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Care ati fost recent la mare, cum se prezinta Iasi- Galati (care varianta preferati? Tg.Bujor/Tecuci? ) / Galati - Tulcea ? sau e mai bun asfaltu pe la Cernavoda? Ma interseaza sa fie liber drumu si asfaltat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 am vazut un inceput de asa ceva aici... momentan are diametrul de jumatate de metru si este foarte prost semnalizata printr-un pilon asezat la 30cm de gaura cred ca are cam 1 metru si ceva adancime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) a fost un caz cu autocaru pe sarariei sursa sau tipu din bucuresti care a intrat intr-o groapa acoperita de apa Editat Iulie 9, 2012 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 soselele patriei .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 9, 2012 Autor Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) bai da' inca o treaba. ok, s-au asfaltat diverse zone. da' trecerile de pietoni, aflate imediat dupa statia de autobuz tot nemarcate au ramas. care autobuz oprit in statie mascheaza si semnul de trecere de pietoni si eventualul pieton. ok, unu' din Iasi stie ca trecerile alea-s capcane puse strategic, dar aia din alte orase/tari? fratzilor, are cineva-n Iasiul asta un kit de montaj Helicoil/Timesert/Keensert? l-as imprumuta si contra-cost, nu cred ca se justifica aproape 3 meleoane pt. ceva care-o sa-mi trebuiasca o data-n viata. nu e urgent, dar vreau doar sa stiu daca e cazul sa-l cumpar. Editat Iulie 9, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Mai face cineva din Iasi asigurare obligatorie la preturi speciale? Mi-a expirat la motocicleta si as avea nevoie de alta pe 6 luni florin enachescu ---enachescu77@yahoo.com Un broker bun de asigurari,polita se ridica din Iulius Mall,daca intreaba de unde aveti mailu ziceti de Tugui Cosmin Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 10, 2012 Autor Share Postat Iulie 10, 2012 asa, da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 De s-ar intampla macar odata asa ceva la noi, sigur ar avea mai mult respect conservarii ... hai, poate nu respect ...macar frica .Poate se gandesc de doua ori inainte sa taie fata unui motociclist.. ar fi o chestie ..nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 sarmanele fiare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 14, 2012 Autor Share Postat Iulie 14, 2012 mai e unul cu un S1000RR, dar se vad supapele de dedesubt. interesant e ca incep sa se invirta la o anumita turatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 mai e unul cu un S1000RR, dar se vad supapele de dedesubt. interesant e ca incep sa se invirta la o anumita turatie. ala e motor de cocalari... de ce te uiti tu la asa ceva? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 ala e motor de cocalari... de ce te uiti tu la asa ceva? )))) omu s-a uitat la supape, nu la motor. deci....ntz ntzzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 omu s-a uitat la supape, nu la motor. deci....ntz ntzzzzz nu conteaza... numai sa il atac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 stiu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 15, 2012 Autor Share Postat Iulie 15, 2012 mertan, ia uite ce frumos http://www.youtube.com/watch?v=6_m2leXHK7s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 au stricat imaginea lu 'Onda cebere si lu Jamacha ier seis totusi is modele de anglia, au acceleratia pe partea stanga. fifti fifti fifti.....sexy sexy sexy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 mertan, ia uite ce frumos http://www.youtube.com/watch?v=6_m2leXHK7s smecherie mi-ai ghicit gusturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 15, 2012 Autor Share Postat Iulie 15, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 e veche pretenas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 16, 2012 Autor Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) e veche pretenas cu atacul asta m-ai rapus, nu mai fac fata, ma declar invins si ma retrag din lupta Editat Iulie 16, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) o mai sugi la rece "pretenas" ?) cand vad expresiile astea noi de boschetari.....imi moare pu.la... normal. all day long Editat Iulie 16, 2012 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-18920294 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-18920294 Ce înseamnă să ai scuter, țaca paca cum vezi pericolul cum te-ai dat jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 23, 2012 Autor Share Postat Iulie 23, 2012 Ce înseamnă să ai scuter, țaca paca cum vezi pericolul cum te-ai dat jos. parca-ti vine sa-i crezi pe mincatorii de rahat care povestesc ca "am vazut ca ma duc si am lasat motorul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate