gn77b Postat Februarie 5, 2010 Autor Share Postat Februarie 5, 2010 Desi daca o tine asa asfaltul, poate pe saptamana viitoare i-oi da o cheie. Chiar mi-e dor sa-i aud glasul firav si melodios cand o las in frana de motor din capatul turometrului.... ma iei si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 e un cetatean cu numere straineze are un naked... kawa cred.... s-a pliumbat toata iaran... l-am vazut cand erau si -15 grade afara Z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 Bun baiat, l-am zarit si eu acu cateva zile prin tg. cucu. Eu n-am scos Banditul azi, pe cuvant de cercetas. Desi daca o tine asa asfaltul, poate pe saptamana viitoare i-oi da o cheie. Chiar mi-e dor sa-i aud glasul firav si melodios cand o las in frana de motor din capatul turometrului.... Eventual sa mai dea si cateva rateuri cam nesimtite in frana de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Il vazusem pe Klaus-gas de vreo doua ori ca a iesit cu 800-tele lui,si stiu ca are tobele taiate. Iesitu pe asa o vreme e material de spital nu alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 Il vazusem pe Klaus-gas de vreo doua ori ca a iesit cu 800-tele lui,si stiu ca are tobele taiate. Iesitu pe asa o vreme e material de spital nu alta. mi-a povestit bunica-mea ca era pe vremuri in Iasi un doctor care mergea iarna cu motocicleta in camasa cu mineci scurte, cica era vedeta-n oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 mi-a povestit bunica-mea ca era pe vremuri in Iasi un doctor care mergea iarna cu motocicleta in camasa cu mineci scurte, cica era vedeta-n oras. Ceva de genul asta am auzit si eu de la o cunostinta.. un tip student la medicina care se plimba neconditionat de vreme pe o Yamaha XT 600, asta la inceputul si mijlocul anilor '90 prin Iasi. Asteptam versiunea 2.0 pentru acest mit urban de la cineva mai batran pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Da, era alter ego-ul meu versiunea beta si pe atunci XT 600 era cool, nu ca acum. Un fleac, m-ati ciuruit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 adevaru' e ca fratele porc (aka organismu' oman, ca sa nu se simta vreunul) poate sa indure mult mai multe decit sintem noi obisnuiti sa credem. spre nordul Europei lumea iese la jogging sau la o tura cu bicicleta intr-o flanea subtire cind noi am sta la cojoc. nu ca eu as aplica trebile astea. na, daca ne scoatem copchii la plimbare cu landou' infofoliti in 3 pulovere vara, asa ne trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 (editat) Un reporter local a colindat strazile Iasului si a cules impresiile localnicilor vis-a-vis de primarul nostru mult iubit, primul fotbalist al municipiului si de felul cum este acesta preocupat de starea strazilor din oras. Reportajul il puteti vedea mai jos: Se pare ca nu merge embed-ul pentru youtube, asa ca va puteti uita pe link . Editat Februarie 6, 2010 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Ceva de genul asta am auzit si eu de la o cunostinta.. un tip student la medicina care se plimba neconditionat de vreme pe o Yamaha XT 600, asta la inceputul si mijlocul anilor '90 prin Iasi.Asteptam versiunea 2.0 pentru acest mit urban de la cineva mai batran pe aici e vb de Cristian un campion enduro/motocross student neamt in Iasi era prin iasi intredevar cu un xt 600 la inceput ca atunci nu era yamaha wr cum are acum tin minte inainte sa-l cunosc personal fugeam pintre blocuri sa-l vad si imi curgeau balele, mare meserias si cand zic asta e in top si acum vara mai vine in Ro chiar si in Iasi ca nah curve si enduro gasim aici Un reporter local a colindat strazile Iasului si a cules impresiile localnicilor vis-a-vis de primarul nostru mult iubit, primul fotbalist al municipiului si de felul cum este acesta preocupat de starea strazilor din oras. Reportajul il puteti vedea mai jos: Se pare ca nu merge embed-ul pentru youtube, asa ca va puteti uita pe link . cred ca e cel mai tare clip pe saptamana asta ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 ma gindesc sa cumpar un amortizor cu gaz de pe un GSXR de la 1700 toamna la 5 lei kilu', exista in Iasi vreun loc unde se poate schimba gazu' si uleiu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Bai, mariion si-o luat ban (ma rog, account deleted) pentru ca a facut offtopic pe un topic offtopic? Dracu' ala care se da moderator are pile pe undeva de i se trec cu vederea deciziile aberante pe care le ia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 nu chiar, se pare ca a baut o vodka-n plus si i-a trimis niste mesaje erotice padisahului. eu ii tot zic sa ascunda calculatoru' inainte sa se apuce de baut, da' nu m-asculta. nu ca l-as cunoaste pe mariion (chiar nu-l cunosc, doar ne mai injuram pe YM din cind in cind ) da' padisahu' chiar cred ca are pile. solicitarile-i sint luate-n calcul mult mai prompt decit cele ale celorlalti membri (sau chiar moderatori). ca fapt divers, si eu iam dat warn lui lznicu, pardon, corleone pentru postari moralizatoare gen "cita prostie pe-aici" si ulterior ban, pentru ca m-a [XXX Cuvant urat sters de BAIAZID]. poate decizia de ban a fost exagerata, nu zic nu, dar asa cum a zis si padisahul, te mai uiti si "la fata omului" cind ii da amenda, eventual la cite puncte de penalizare are deja. ban-ul i-a fost anulat, dar in mod miraculos si warn-urile, despre care ADMIN-ul ne-a anuntat ca nu se pot anula, reprezentind un istoric al activitatii membrului. iaca acum corleone e liber, iar mariiion, care intre noi fie vorba a dat de-a lungul timpului multe sfaturi utile pe forum, e banat. cred ca singura atitudine de bun simt, vis-a-vis de acest forum, e sa privesti relaxat din exterior si eventual sa te amuzi cind e cazul, nicidecum sa pui la inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 (editat) Cred ca era mai multa disciplina cand nu era moderat,decat acum cand e 'moderat'.....[JIGNIRE STEARSA DE: BAIAZID] Oare astia la vara o sa stea in casa geana pe forum? 24/24 ? LE: la ce level de warn trebuie sa-mi fac griji? 60%? 70%? Editat Februarie 6, 2010 de Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 eu cred ca la vara o sa fie si mai crunt, isi mai zgirie vreunu' mobra si vine pe forum sa dea ban in stinga si-n dreapta pe la un 130% eu m-as ingrijora. tot ce se intimpla cind ajungi la 100% e ca intri la carantina, adica nu poti posta mai des de nu stiu ce durata (15 minute parca). o grije-n plus in vietile noastre deja atit de complicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Oh noes! pai eu iarna asta ce ma fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Bai o chestie observ pe majoritatea forumurilor romanesti.De cind a iesit din nou baselu',au devenit mai restrictive.Ce naiba se intimpla fratilor?? Acum nu glumesc,sint membru activ pe mai multe comunitati d-astea online si peste tot locu' noi reguli,aplicarea lor mai drastica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Jos Basescu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Se pare ca forumul atinge cote penibile din punct de vedere al moderarii: WARN PENTRU JIGNIRE GRUP MODERATORI QUOTE: Cred ca era mai multa disciplina cand nu era moderat,decat acum cand e 'moderat'.....de tot felul de inapti Saracul Baiazid, s-a simtit ......cand de fapt aluzia nu era la el. Cata suferinta. Mi se pare 'hilar' cum un individ din outback sta in fata monitorului si guverneaza un forum care se numeste motociclism in Romania (in speta IASI). Mi se pare patetic la ce s-a ajuns.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Pai daca e forumul lor,nah,ce sa-i faci.Stii vorba aia..."cind esti la ma-ta pe tarla..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Bai, mariion si-o luat ban (ma rog, account deleted) pentru ca a facut offtopic pe un topic offtopic? mariion o mai lua pe aratura si in alte ocazii. [JIGNIRE STEARSA DE: BAIAZID]Oare astia la vara o sa stea in casa geana pe forum? 24/24 ? La vara ai pus-o, ca la canguri e iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 sper ca forumu' asta sa nu se transforme intr-o chestie gay, gen softpedia, unde iei ban daca scrii p.ula intr-un context care nici macar nu e menit sa jigeasca pe cineva. eu ma dau si pe forumu' englezesc dedicat Suzuki Bandit. odata a intrebat unu' ce fel de furca USD poate sa puna pe un Bandit de 600 din '96, ca al meu. i-am zis doar atit "de ce incerci sa transformi Banditul in ceva ce nu va fi niciodata - o motocicleta sport?" a sarit pe mine un bou' ca de ce nu-s politicos si ca daca nu stiu sa ma port ar fi bine sa plec. dupa un schimb de replici (in care nu m-am legat de el, ci doar i-am detaliat punctul meu de vedere) am tras concluzia ca oamenilor aia trebuie sa le spui exact ce vor sa auda. sincer prefer sarcasmul si chiar cinismul romanesc corectitudinii politice duse pina la cretinism. prefer sa ma faca unu' bou ca nu stiu sa tin o cheie in mina decit sa-mi zica "proper job mate!" ca am curatat o bucata de tabla cu Autosol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Se pare ca forumul atinge cote penibile din punct de vedere al moderarii: WARN PENTRU JIGNIRE GRUP MODERATORI QUOTE: Cred ca era mai multa disciplina cand nu era moderat,decat acum cand e 'moderat'.....de tot felul de inapti Saracul Baiazid, s-a simtit ......cand de fapt aluzia nu era la el. Cata suferinta. Mi se pare 'hilar' cum un individ din outback sta in fata monitorului si guverneaza un forum care se numeste motociclism in Romania (in speta IASI). Mi se pare patetic la ce s-a ajuns.... Forumul e cum e dintotdeauna, in schimb acum cu moderatorii astia ... de modifica posturi, de sau warn-uri si ban in prostie ... unii s-au vazut sus si acu au aere de admin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 totusi: PE CINE TREBUIE SA INJUR CA SA PRIMESC MACAR UN WARN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Pe mine,un incepator fara motor,tinar si nelinistit,gras,pletos,rocker,satanist,etc.START! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate