Un_vizitator Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 citeste comentariile de pe iutub, iar daca te uiti atent la clip ai sa vezi ca actiunea se petrece intr-o parcare a vreunui mol cu muzica ambientala si fara o gasca de posibili examinati ... si ar mai fi si echipamentul purtat ce arata ca tipul ar fi de la politie. Presupunand prin absurd ca examenu' se da in parcare la moll, la noi de ce nu se face asa?! Ca doar au asfalt bun acolo fata de poligonul din iasi care avea beton turnat si ala plin de gropi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 citeste comentariile de pe iutub, iar daca te uiti atent la clip ai sa vezi ca actiunea se petrece intr-o parcare a vreunui mol cu muzica ambientala si fara o gasca de posibili examinati ... si ar mai fi si echipamentul purtat ce arata ca tipul ar fi de la politie. Presupunand prin absurd ca examenu' se da in parcare la moll, la noi de ce nu se face asa?! Ca doar au asfalt bun acolo fata de poligonul din iasi care avea beton turnat si ala plin de gropi Da cum... fir-ar ai naibii de democrati. Jos cu molu, moarte libelulelor si trecerea la nivel cu parcarea. Acum stiu ca topic-ul e de bascalie, dar simt o usoara seriozitate in postul tau. Asta in cazul in care tii post si esti om bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 ar mai fi si echipamentul purtat ce arata ca tipul ar fi de la politie. Pai facea o tura ca se le arate candidatilor traseul si sa-i obisnuiasca cu prezenta lui Toma Necredinciosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 http://www.220.ro/teYxLOwtk1/Ce-Poti-Face-Dintr-O-Dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 Dragi motociclisti, sa nu uitam ca astazi este ziua noastra, a barbatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 Mesaj completat http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/482/6.102/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Mesaj completat http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/482/6.102/ mai tare e asta http://www.viddler.com/explore/failblog/videos/469/29.795/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) http://www.youtube.com/watch_popup?v=JM1lXAFdwsE Editat Martie 16, 2010 de PainRedefined Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Cum scot un sticker? Am un balaur pe capacul exterior de la busonul de benzina (vb de masina) si ma zgarie pe ochi de fiecare data cand il vad. Am incercat sa-l jupesc insa se tine bine. Solutii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) Cum scot un sticker?Am un balaur pe capacul exterior de la busonul de benzina (vb de masina) si ma zgarie pe ochi de fiecare data cand il vad. Am incercat sa-l jupesc insa se tine bine. Solutii? Incearca cu un uscator de par cu aer cald, ar trebui sa functioneze. Asta in cazul in care poti parca masina langa o sursa de curent. Daca nu, rupi capacul busonului si ai rezolvat problema. Glumesc Editat Martie 19, 2010 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Cum scot un sticker?Am un balaur pe capacul exterior de la busonul de benzina (vb de masina) si ma zgarie pe ochi de fiecare data cand il vad. Am incercat sa-l jupesc insa se tine bine. Solutii? Unele ies cu diluant dar nu stiu sa-ti spun exact codul. Oricum e vorba de diluantul ala pentru vopsea de lemn (care nu prea pute), nu ala pentru vopsea de masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Unele ies cu diluant dar nu stiu sa-ti spun exact codul. Oricum e vorba de diluantul ala pentru vopsea de lemn (care nu prea pute), nu ala pentru vopsea de masina... Daca respectivul capac e de plastic, mai bine nu folosi diluant. In cel mai rau caz poti incerca sa-l dai jos cu smirghel (pentru ca practic iei din stratul stickerului, nu din lac sau vopsea) si apoi sa polishezi locul cu grija. Stiu pe cineva care asa si-a dat jos de pe lateralele masinii un sticker enorm si a iesit boboc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Treaba cu uscatorul de par o stiam, e mai complicat, trebuie sa caut un prelungitor apoi sa stau acolo si sa vad daca se dezlipeste astfel, slabe sanse la cat e de bine prins. Nu m-as arunca sa folosesc un diluant deoarece imi e frica sa nu-mi pateze vopseaua, mai ales ca e o nuanta mai dificila (un negru perlat, VW Golf Rolling Stones Edition). Smirghelul cred ca-l voi incerca, o granulatie fina si usor. Daca nu, cand voi duce masina la un polish, mai la vara, sa-si bata ala capul cu balauru' ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Treaba cu uscatorul de par o stiam, e mai complicat, trebuie sa caut un prelungitor apoi sa stau acolo si sa vad daca se dezlipeste astfel, slabe sanse la cat e de bine prins.Nu m-as arunca sa folosesc un diluant deoarece imi e frica sa nu-mi pateze vopseaua, mai ales ca e o nuanta mai dificila (un negru perlat, VW Golf Rolling Stones Edition). Smirghelul cred ca-l voi incerca, o granulatie fina si usor. Daca nu, cand voi duce masina la un polish, mai la vara, sa-si bata ala capul cu balauru' ala vina luni dupa 12 cu ea la service si il scoatem ce masina e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) vina luni dupa 12 cu ea la service si il scoatemce masina e? probabil modelu' din '95 - 3 Editat Martie 20, 2010 de PainRedefined Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 probabil modelu' din '95 - 3 am inteles editia...dar ala e stikeru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 am inteles editia...dar ala e stikeru? "Am un balaur pe capacul exterior de la busonul de benzina" , prea dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 vina luni dupa 12 cu ea la service si il scoatemce masina e? Stickerul e unul after-market (daca se poate spune asa) adica un rapan incapatanat de forma unui balaur pe capacul de la busonul de benzina. Probabil vin luni cu ea ca mai vreau sa comand niste piese , mai vorbim pe mess. Multumesc tuturor pentru sustinere morala si fizica, balaurul va pieri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Stickerul e unul after-market (daca se poate spune asa) adica un rapan incapatanat de forma unui balaur pe capacul de la busonul de benzina.Probabil vin luni cu ea ca mai vreau sa comand niste piese , mai vorbim pe mess. Multumesc tuturor pentru sustinere morala si fizica, balaurul va pieri ! La cat il dai la mana a doua dupa ce il scoti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 La cat il dai la mana a doua dupa ce il scoti? Nu ieftin, totusi e vintage. Practic asta e si adevaratul motiv pentru care il scot, intentionez sa-l vand Un link interesant de la userul doisprezece: http://www.motorcyclecruiser.com/tech/remo...aint/index.html WD-40 + Uscator de par. Si asa sunt cel mai mare fan WD-40 dupa ce am scos cu el guma de mestecat de pe bancheta din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 guma de mestecat de pe bancheta din spate. Tineai la pasagere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Tineai la pasagere? tu le-ai vrea in permanenta acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Tineai la pasagere? Nu, dotarea asta a venit odata cu masina. Uitandu-ma in acte mai bine mi-am dat seama ca a apartinut unei femei asta si dupa guma din spate de la copii, gummy bears si marshmallow sub bancheta spate si portierele din spate care initial se puteau deschide doar din exterior. Rezolvat insa cu stikeru ieri. Lasat masina in soare vreo 3-4 ore, aruncat o singura privire urata spre balaur si acesta s-a cojit singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 tu le-ai vrea in permanenta acolo ? Numai daca au gume interschimbabile Lasat masina in soare vreo 3-4 ore, aruncat o singura privire urata spre balaur si acesta s-a cojit singur Nu vreau sa stiu ce se intampla la plaja daca te supara careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Am intrebat,am vorbit,am sunat,am rugat,dar nu strica sa incerc si aici... Stie cineva daca se face undeva,oriunde,scoala categoria A1 in Iasi?Jordache si-a cumparat un motor pentru A si cica o sa faca A1 cu asta pe care o are acum,dar trebuie sa intocmeasca actele,treburi,chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate