gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 pina una alta poti sa-ti pui un vitezometru Sigma de bicla, sint in decathlon si merg pina la 300 km/h. sau sa cauti gen Trailtech cum am eu, se mai gasesc SH la preturi f bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 din cite stiu SV-ul are senzor pt. nivelui benzinei. Banditul n-are, cred ca e clar de ce eu n-as merge fara vitezometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 din cite stiu SV-ul are senzor pt. nivelui benzinei. Banditul n-are, cred ca e clar de ce eu n-as merge fara vitezometru. dai o gaura in el si pui hublou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 dai o gaura in el si pui hublou chiar am aflat zilele astea ca unii dau gaura-n rezervor si scot un furtun transparent pe-acolo. asta se cheama ca ai facut o romanie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 chiar am aflat zilele astea ca unii dau gaura-n rezervor si scot un furtun transparent pe-acolo. asta se cheama ca ai facut o romanie pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. super. am fugit la bormasina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 pai nu una ci 2 gauri, si tragi furtunul de sus pana jos. faci nivela, mie imi place ideea http://img.photobucket.com/albums/v216/ibuiltmine-o1oo/Gas%20Gauge/100_0131.jpg @insider, ai mai reusit sa afli de unde e pb la zgomotul din furca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut,aveti ideee unde gasesc prin Iasi leduri w5w parca (de pozitie) rosii. De fapt imi trebuie pentru bord dar au acelasi "soclu". Prin bazar am gasit doar albe, la fel si la AutoCenter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Salut,aveti ideee unde gasesc prin Iasi leduri w5w parca (de pozitie) rosii. De fapt imi trebuie pentru bord dar au acelasi "soclu". Prin bazar am gasit doar albe, la fel si la AutoCenter. treaba romaneasca, poti sa le dai cu oja ros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 treaba romaneasca, poti sa le dai cu oja ros spunea Calin mai sus: . asta se cheama ca ai facut o romanie super. am fugit la bormasina. eu cred ca mai bine e sa dai gaurele mici, cu burghiu de 0,5mm si dai asa multe de jos pana sus. apoi te uiti pe unde pisa, si stii cat mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 de pus pe pereti prin service-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) o alta sursa de zgomot in furca poate fi izbirea arcurilor de peretii tuburilor, mai ales daca ai arcuri aftermarket, care sint considerabil mai lungi decit cele OEM. eu am patit asta dupa ce le-am schimbat. din cite stiu, SV-ul are etrieri flotanti ca la Banditul meu si partea culisanta poate avea joc pe tija. Editat Iunie 15, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 exact asta e faza. etrierii flotanti sint de c.acat orice le-ai face. daca nu te costa o avere si nu stai cu motorul pe dreapta mult, pune-ti USD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 15, 2012 Autor Share Postat Iunie 15, 2012 (editat) Unde ai vazut pe forum romanesc asa ceva: http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=135430 lasa frate, merge si-asa cind o sa vad in Romania oameni care se baga in motoare in stilul in care se baga in vest, inseamna ca n-o sa mai fiu in Romania. la noi daca indrazneste vreunu' sa faca ceva, vin rapid aia maturi si cinici cu "las-o losere, ca nu-ti iese oricum" Editat Iunie 15, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 E Offtopic aici si am mai vazut anunturi similare asa ca il voi posta si eu pe al meu. Am fost sa imi spal masina la RVR si cat am asteptat pentru interior am vazut un Rottwailer amarat care se plimba pe acolo. E o fetita, nu pare foarte batrana, are nevoie de ceva atentie ca sa fie iarasi la inaltime si cred ca merita un stapan adevart [nu o pitipoanca sau un cocalar care au dat bani buni pe un pui din aceasta rasa si acuma e pe strazi intentionat sau din neglijenta]. Dupa jumate de covrig nu m-a pierdut din vedere cat am mai stat acolo, venea langa mine si statea jos, cersind atentie si cel mai probabil ceva de mancare. Daca este cineva interesat am si vreo doua poza cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 in noaptea dinspre 16/17 iun 2012 s-a furat din zona Alexandru Aprilia RS 50 culoare negru/ros numar MIROSLAVA 170 IS poza generica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 Vreau sa dau comanda de ceva de pe site-ul asta , mai vrea cineva ceva, pretule mi se pare ok, oamenii sunt seriosi iar produsele sh sunt in stare foarte buna. Eu am mai comandat odata o geaca dar fiind cumva intre masuri M-ul comandat imi e mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 (editat) in noaptea dinspre 16/17 iun 2012 s-a furat din zona Alexandru Aprilia RS 50 culoare negru/ros numar MIROSLAVA 170 IS poza generica motoreta a fost gasita cateva blocuri distanta in boscheti Editat Iunie 18, 2012 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 La ce s-a ajuns in tara asta ... nimic nu se face cum trebuie, nici macar un furt. E bine ca a gasit-o pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 au luat-o doar sa se plimbe. bine ca a fost gasita, ca de obicei astea mici nu le mai gasesti, decat inmatriculate pe primarie printrun sat indepartat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 M-am mai linisit, a luat-o doar sa se plimbe. E tragi-comic ) Din pacate asa se intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Salut,cineva din Iasi imi poate imprumuta un capat de tubulara de 24 pentru cateva ore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Am eu unul, cum facem sa il iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 In ce zona stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate