cria_p Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) gata! am intrat. 1. pana la Ruse sunt 70 km din benzinaria OMV de la CityMall (Oltenitei). vremea se arata buna (maxima e de 19 grade!) 2. daca vreti sa plecam la 10, o sa fie si aglomeratie si cam frig. ora aia e cam full prin oras sambata, numai sa ajung la benzinarie o sa imi ia cam juam'd e ora. daca vreit sa mergem doar pana la Ruse, nu are sens sa ne grabim asa de tare, c oricum acolo, mai mult de 2-3 ore nu avem ce face. 3. ar mai fi o varianta si anume de mers pana la Veliko, unde e f. frumos. pana acolo sunt ~110 km, dar orasul e in zona mai spre munte si s-ar putea sa fie frigut (pe wunderground zice ca vor fi 18 grade, da' nu stiu ce sa cred...). e si o bucta frumoasa, spre capat, cu serpentine. pentru varianta asta ar trebui plecat insa mai devreme, undeva la 9:00 zic eu..., poate o facem data viitpare, ca acum e prima tura ptr. mine in anul asta, asa ca vreau sa merg usor, de incalzire Pentru mine e o mica problema: maine mi-am programt schimbul de ulei, ma asteapta mecanicul la 10, daca nu ma duc, ma haleste! sa vad cand se trezeste, ca poate dau navala peste el mai devreme. oricum, mai mult de juma' de ora nu-i trebuie. Editat Martie 27, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Buey, lasa si tu uleiul ala, da-l naibii, ca si cu 300 km in plus, tot aiai e!!! Nici eu nu l-am schimbat. Da-i omului un sms si spune-i ca o amanati pt duminica. Eu zic asa: plecam la 10/10.30 (ca sa se adune toti) si mergem la Veliko.Locul ramane acelasi OMV, de la City Mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Vreau si eu sa ma alatur, se poate? Cu un pasager. Am un Kawa EN 500, merg regulamentar. Prima data in Bulgaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) In rest, eu o sa incerc sa fiu prezent inainte de 10 in benzinaria Petrom din Jilava (dupa ce treci de capatul tramvaiului si pe sub podul ala de la centura, la circa 200-300m pe dreapta). Buna locatie, unii probabil vin pe centura. Vine cam pe aici, nu? Later edit: cel mai apropiat Petrom e pe Centura conform GPS-ului. Ai locatia lui exacta? Eu zic asa: plecam la 10/10.30 (ca sa se adune toti) si mergem la Veliko.Locul ramane acelasi OMV, de la City Mall. Daca e 10 - 10.30 o sa se plece la 11. Cel mai bine e la 10 fix, la maxim 10.15 plecarea. Editat Martie 27, 2009 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Buna locatie, unii probabil vin pe centura. Vine cam pe aici, nu? Daca e 10 - 10.30 o sa se plece la 11. Cel mai bine e la 10 fix, la maxim 10.15 plecarea. Locatia aia e cea uzuala pentru mers in Bulgaria (pentru ca intr-adevar unii vor sa vina pe centura), si eu ma gandeam ca la 10 fix sa plec de acolo. Eu am zis 10 in Jilava, altii au zis 10-10:30 cu 5 km innapoi, asa ca probabil vor fi macar 2 grupuri maine, si al doilea nu va ajunge pana in Veliko pentru ca nu mai au timp de intors innapoi pe ziua... Ma rog, din punctul meu de vedere si o plimbare pana la Ruse e mai interesanta decat una pe Cheiul Dmambovitei sau pe Magheru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Vreau si eu sa ma alatur, se poate? Cu un pasager. Am un Kawa EN 500, merg regulamentar. Prima data in Bulgaria... sigur ca da! Locatia aia e cea uzuala pentru mers in Bulgaria (pentru ca intr-adevar unii vor sa vina pe centura), si eu ma gandeam ca la 10 fix sa plec de acolo. Eu am zis 10 in Jilava, altii au zis 10-10:30 cu 5 km innapoi, asa ca probabil vor fi macar 2 grupuri maine, si al doilea nu va ajunge pana in Veliko pentru ca nu mai au timp de intors innapoi pe ziua... Ma rog, din punctul meu de vedere si o plimbare pana la Ruse e mai interesanta decat una pe Cheiul Dmambovitei sau pe Magheru... Am zis 10, ca pana la 10.30 sa ajunga toata lumea.La 10.30 punct, plecarea. Locatia aia e cea uzuala pentru mers in Bulgaria (pentru ca intr-adevar unii vor sa vina pe centura), si eu ma gandeam ca la 10 fix sa plec de acolo. Eu am zis 10 in Jilava, altii au zis 10-10:30 cu 5 km innapoi, asa ca probabil vor fi macar 2 grupuri maine, si al doilea nu va ajunge pana in Veliko pentru ca nu mai au timp de intors innapoi pe ziua... Ma rog, din punctul meu de vedere si o plimbare pana la Ruse e mai interesanta decat una pe Cheiul Dmambovitei sau pe Magheru... Eu nu stiu exact benzinaria din Jilava, de aceea am zis ca cea de la City mall e mult mai cunoscuta.Sa nu stam sa bajbaim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 * ok, no problem for me, da' stie cineva cum ajungem mai exact la Veliko? eu am mers anul trecut de vreo doua ori, dar am avut ghid pentru cine n-a mai fost, trebuie sa stiti ca toate indicatoarele la bulgari sunt in ...bulgara (rar vorbeste cate unul engleza) si ca politistii lor sunt destul de tampiti, adic dau amenzi pentru viteza 60 km/h (!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lennon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut! Vin si eu, cbr 600F4i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 Salut! Vin si eu, cbr 600F4i. OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 si eu tot cu un cbr f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 * ok, no problem for me, da' stie cineva cum ajungem mai exact la Veliko? eu am mers anul trecut de vreo doua ori, dar am avut ghid pentru cine n-a mai fost, trebuie sa stiti ca toate indicatoarele la bulgari sunt in ...bulgara (rar vorbeste cate unul engleza) si ca politistii lor sunt destul de tampiti, adic dau amenzi pentru viteza 60 km/h (!) Din cati ne vom strange, ne descurcam noi sa gasim drumul. Poate aduce cineva un GPS. Ma bag la somn.Vorbim maine dim.Cria, la 9.30 in fata, la Cora lujerului, e ok??? si eu tot cu un cbr f4i si eu la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Din cati ne vom strange, ne descurcam noi sa gasim drumul.Poate aduce cineva un GPS. Ma bag la somn.Vorbim maine dim.Cria, la 9.30 in fata, la Cora lujerului, e ok??? si eu la fel. * da..., la 9:30 la Cora e bine noapte buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 stie careva....pot trece granita cu dovada cu drept de circulatie( permisul il am retinut pt cercetari in urma unui accident)????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Acum am vazut topicul. M-as fi bagat si eu dar deja am batut in cuie ca maine dimineata sa mesterim la niste motorete. Daca sunt amatori pentru duminica, dati de stire, eu vreau sa ies tot in partea aia, Giurgiu, Oltenita. Nu m-ar deranja sa trec Dunarea la bulgari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 As veni si eu cu voi ca sa-mi testez noua jucarie GSX-R . Am inca talonul de la firma de leasing ,ce acte imi mai trebuie ca sa pot iesi cu motorul din tara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) As veni si eu cu voi ca sa-mi testez noua jucarie GSX-R . Am inca talonul de la firma de leasing ,ce acte imi mai trebuie ca sa pot iesi cu motorul din tara ? In primul rand s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ia. Cat pentru iesire din tara i-ti trebuie imputernicire de iesire din tara de la leasing. Si eu am aceeasi problema. E cam din scurt si nu stiu daca o pot face rost pana maine ca m-as fi bagat si eu, oricum nu stiu cine ti-o cere s-o vada. Editat Martie 27, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 As veni si eu cu voi ca sa-mi testez noua jucarie GSX-R . Am inca talonul de la firma de leasing ,ce acte imi mai trebuie ca sa pot iesi cu motorul din tara ? sa nu ai numere rosii!!! daca e inmatriculata nu-i nici un bai (imputernicire nu mi-a cerut nimieni, niciodata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) * bun, acum m-am trezit... (cafea!) scriu aici, ca nu o sa mai am timp de telefoane. Bea, nu cred ca ajung la 9:30 la Cora sa ne taram pana la OMV impreuna, ca am ceva de facut acum dimineata. Te prind din urma, daca e... Eu am mai vorbit cu o prietena (cu Kawa), ea la 11 va fi in benzinaria Mol de la iesirea dispre Giurgiu, ..nu stiu exact udne e, precis o vedeti pe sosea, inaitne de iesirea spre Jilava. Kawa ei e verde-verde (si noua). Pe la 10:30 sper sa fiu si eu la OMV, daca ma asteptati bine, daca nu, va ajung eu pe undeva... Propun: regrupare la Petromul de dinainte de Vama (Giurgiu), la 12:30. Eu nu merg la Veliko, e prea departe ptr. un drum de-o zi, daca nu pleci dis-de-dimineata. Eu nu vreau sa alerg, merg sa ma relaxez..., pash-pash. La Ruse se mananca bine (inca), ne putem dezmortii oasele la terasa aia din centru (unde au meniu si in lb. romana si salate si pizza,..mmm! bunatati). Ma duc sa fumez in balcon..., am luat temperatura, e cam rece la ora asta. Luati-va haine groase, ca pana ajunge termometrul la 19 grade mai e... Editat Martie 28, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Locatia aia e cea uzuala pentru mers in Bulgaria (pentru ca intr-adevar unii vor sa vina pe centura), si eu ma gandeam ca la 10 fix sa plec de acolo. Eu am zis 10 in Jilava, altii au zis 10-10:30 cu 5 km innapoi, asa ca probabil vor fi macar 2 grupuri maine, si al doilea nu va ajunge pana in Veliko pentru ca nu mai au timp de intors innapoi pe ziua... Ma rog, din punctul meu de vedere si o plimbare pana la Ruse e mai interesanta decat una pe Cheiul Dmambovitei sau pe Magheru... Pana la 10 fix incerc sa fiu acolo. Propun: regrupare la Petromul de dinainte de Vama (Giurgiu), la 12:30.Eu nu merg la Veliko, e prea departe ptr. un drum de-o zi, daca nu pleci dis-de-dimineata. Eu nu vreau sa alerg, merg sa ma relaxez..., pash-pash. La Ruse se mananca bine (inca), ne putem dezmortii oasele la terasa aia din centru (unde au meniu si in lb. romana si salate si pizza,..mmm! bunatati). Cata dreptate avea pmoldovan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) Sa va fie rusine ca plecati fara mine. desi imi doream foarte mult sa merg si eu Editat Martie 28, 2009 de maryan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 eu credeam ca dezbateti aici pt duminica. ziceti ora/locul de intalnire ca e deja tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lennon Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 omv-ul de langa city mall - intre 10 si 10:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 omv-ul de langa city mall - intre 10 si 10:30 ok merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 * bun, acum m-am trezit... (cafea!) scriu aici, ca nu o sa mai am timp de telefoane. Bea, nu cred ca ajung la 9:30 la Cora sa ne taram pana la OMV impreuna, ca am ceva de facut acum dimineata. Te prind din urma, daca e... Eu am mai vorbit cu o prietena (cu Kawa), ea la 11 va fi in benzinaria Mol de la iesirea dispre Giurgiu, ..nu stiu exact udne e, precis o vedeti pe sosea, inaitne de iesirea spre Jilava. Kawa ei e verde-verde (si noua). Pe la 10:30 sper sa fiu si eu la OMV, daca ma asteptati bine, daca nu, va ajung eu pe undeva... Propun: regrupare la Petromul de dinainte de Vama (Giurgiu), la 12:30. Eu nu merg la Veliko, e prea departe ptr. un drum de-o zi, daca nu pleci dis-de-dimineata. Eu nu vreau sa alerg, merg sa ma relaxez..., pash-pash. La Ruse se mananca bine (inca), ne putem dezmortii oasele la terasa aia din centru (unde au meniu si in lb. romana si salate si pizza,..mmm! bunatati). Ma duc sa fumez in balcon..., am luat temperatura, e cam rece la ora asta. Luati-va haine groase, ca pana ajunge termometrul la 19 grade mai e... bafta si distractie placuta. daca vedeam mai devreme ma bagam si eu ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 are cineva idee pe la cat ne intoarcem in buc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate