Sari la conținut

Tandarica - Accident Atv


Smokey
 Share

Postări Recomandate

Pai franele pe tambur au eficienta mult mai mare decat cele pe disc, singura lor problema majora este ca nu sunt deloc dozabile. Vezi Trabantul, care are o frana de te scoate prin parbriz, dar nu prea poti pune frana usurel. In plus, sunt mai multe avantaje la frana pe disc.

 

:ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai franele pe tambur au eficienta mult mai mare decat cele pe disc, singura lor problema majora este ca nu sunt deloc dozabile.

 

 

 

:moto: :welcome: Alveolule, hai ca ai proptit-o frate :ok: :) :lol: Singura lor problema e ca nu franeaza ca cele pe disc si mai ales cele hidraulice !!!!!!!!!!! La fel de bine, de usor, de eficient si de dozabil si de cum vrei tu . Tu vorbesti acuma fiind obisnuit cu franele de Dnepr care ori te lasa sa te duci in craci ori blocheaza roata la viteza mica. :ok: Ia incearca o oprire de urgenta de la 100 kmh sa vezi eficienta...

 

P.S. Sa vezi dozabilitate la frana pe tambur ce aveam la Jawa....cand aveam cu ce frana :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frinele pe tambur au marele avantaj ca sint mult mai durabile decit cele pe disc si au o constructie mai simpla, mai robusta, dar eficienta lor e departe de cea obtinuta cu frine pe disc, acestea din urma necesita in schimb un pret mai mare de productie si de exploatare (schimbat placute la ~20kkm, disc la ~70kkm, in vreme ce un set de saboti tin lejer 70kkm si necesita doar o eventuala rectificare a tamburilor - asta la masini).

Faza cu inghetatul frinelor pe tambur IN MERS mi se pare pescareasca rau de tot, daca n-o fi vorba ca baietii de la intretinere au completat lichidul de frina cu Floriol ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...