Ralucone Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 http://www.boredmuch.com/view.php?id=770 Nu stiu daca l-ati vazut pe asta, dar sincer asta imi aduce aminte de Fizz. Da, dragii mei, marele Fizz , cel care se imbraca cu blanuri de femeie si nu se lauda decat cu averea lui mami si-a lui tati, care face alergie daca-si pune costum de pe vitezana lui de 750 ( parca? nu mai stiu ) si de-asta umbla vara pe motor cu sortz, tricou de baschet si slapi, si fara casca...deh, isi strica freza... Pe bune, videoclipul e super funny, gen uite ce patesti daca o arzi in figuri unde nu trebuie si cum nu trebuie... Sper sa placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Clipu e mai lung si plin de pilde ... Stupidity doesn't pay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 http://www.boredmuch.com/view.php?id=770 Nu stiu daca l-ati vazut pe asta, dar sincer asta imi aduce aminte de Fizz. Da, dragii mei, marele Fizz , cel care se imbraca cu blanuri de femeie si nu se lauda decat cu averea lui mami si-a lui tati, care face alergie daca-si pune costum de pe vitezana lui de 750 ( parca? nu mai stiu ) si de-asta umbla vara pe motor cu sortz, tricou de baschet si slapi, si fara casca...deh, isi strica freza... Pe bune, videoclipul e super funny, gen uite ce patesti daca o arzi in figuri unde nu trebuie si cum nu trebuie... Sper sa placa FIZZ...kakat imblanit! ups...me bad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 FIZZ...kakat imblanit! ups...me bad! hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaha foarte tare frate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Tipul se grabea, si cum nu avea rampa ,a gasit solutia ! Bestial ! de luat aminte ! Moto.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 a se observa ca purta ochelari de soare. Deci o protectie cat de mica avea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Tipul se grabea, si cum nu avea rampa ,a gasit solutia ! Bestial ! de luat aminte ! Asta e pe bune Daca da tipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Ce se intampla cand te umpli de figuri !!!! Crashes___Motorcycles_7_.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Am multe filme din astea... totusi cred ca o casca se asorteaza mai bine cu motorul decat o pereche de ochelari de soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 19, 2006 Share Postat Ianuarie 19, 2006 Am multe filme din astea... totusi cred ca o casca se asorteaza mai bine cu motorul decat o pereche de ochelari de soare... De acord,mai ales un Arai sau un Agv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 19, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2006 De acord,mai ales un Arai sau un Agv Astuia din videoclip i s-au potrivit foarte bine si alifiile de la spital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 http://www.boredmuch.com/view.php?id=770 Nu stiu daca l-ati vazut pe asta, dar sincer asta imi aduce aminte de Fizz. Da, dragii mei, marele Fizz , cel care se imbraca cu blanuri de femeie si nu se lauda decat cu averea lui mami si-a lui tati, care face alergie daca-si pune costum de pe vitezana lui de 750 ( parca? nu mai stiu ) si de-asta umbla vara pe motor cu sortz, tricou de baschet si slapi, si fara casca...deh, isi strica freza... Pe bune, videoclipul e super funny, gen uite ce patesti daca o arzi in figuri unde nu trebuie si cum nu trebuie... Sper sa placa Auci, cam naspa cazatura...Asta e...cam inconstient tipu...chiar asa...fara pic de echipament... PLs...melodia din filmulet cum se cheama ca vreau sa o am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 asa ii trebe !!! macar sa fie invatatura de minte pentru altii care merg la fel.. destui !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Aiurea radeti de necazurile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 Auci, cam naspa cazatura...Asta e...cam inconstient tipu...chiar asa...fara pic de echipament... PLs...melodia din filmulet cum se cheama ca vreau sa o am Nu stiu cum se numeste melodia dar uite, am sa ma interesez, sa vad poate aflu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Nu stiu daca ati observat dar cei care filmau erau prieteni cu respectivul.... Planul era sa fie imortalizat dat-ul intr-o roata al "meseriasului"..... dar a iesit prost.... Dar cand se aduna mai multi prosti ce sa iasa......?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 http://www.boredmuch.com/view.php?id=770 Nu stiu daca l-ati vazut pe asta gen uite ce patesti daca o arzi in figuri unde nu trebuie si cum nu trebuie... Sper sa placa Cred ca a vrut sa faca o figura si sa-l imortalizeze amicii lui, dar nu s-a gandit ca motorul se ridica pe o roata datorita acceleratiei si acceleratia este ceva care creste viteza, deci si distanta parcursa Macar si-a vazut fata pe net Si de unde stit ca nu purta protectie? poate ca avea un prezervativ "montat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Probabil ca si p-ala il poarta "doar cand ploua" , Alveolule! Stai calm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 22, 2006 Share Postat Ianuarie 22, 2006 Am filmul complet din care a fost taiata partea asta. Incerc sa-l postez aici. Nu e mare. Cat despre piesa si trupa care o canta aflati mai multe apasand aici! Filmuletul: accidente.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 asta se intampla daca suferi prea mult !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crstiana_fata_rea Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 SUPER MEGA FOARTE TARE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 a se observa ca purta ochelari de soare. Deci o protectie cat de mica avea poate se ranea cu cioburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=7134032881945600222 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate