GIV 32 Postat Mai 13, 2010 Autor Share Postat Mai 13, 2010 Care esti cu Busa aia alb cu auriu cu nr. de Ar ? ...e romeo, prieten cu highlander! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 hai ca o dam in off-topic acolo dumnezeule, esti nebun ? asa viteza in oras ? ma mir ca ai scapat cu viata era in Zimand Cuz la portiunea de 70 km/h dar era (si cred ca inca e) panoul cu limitarea de 30 km/h si stateau la "agatat" . Eu am lasat-o moale fiindca banuiam eu ceva-ceva ca mergea lumea incet de tot dar m-au depasit astia , dusi au fost si fix de mine s-au gasit aia sa se lege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 LMA danutt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 LMA danutt. Korekt Este EL TORRO Dănuț, bunul meu prieten La mulți ani, sănătate, bucurii Âşi pace în suflet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 KorektEste EL TORRO Dănuț, bunul meu prieten La mulți ani, sănătate, bucurii Âşi pace în suflet! Egoistule, e si al meu bun prieten! La Multi Ani asadar si din partea mea prietene, sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 La Multi Ani Danuttttttttttt!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 La multi Ani Dani ! Si nu te mai lua dupa altii, ca-i faina mobra si asa neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 La multi ani cocalarule realizezi ce batran esti pe an ce trece ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Mersi baieti . Dau o bere la prima intrunire. ( nu ma credeti !) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 ...happy B-day, mosuleeee!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Sa traiesti La Multi Ani Trogloditule :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 Care stiti unde se poate regla o pompa de injectie la o masina? Ieftin si rapid . Banuiesc ca trebuie un stand pentru asta. Masina este un Mitsubishi Colt. Mersi pentru eventualele raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 La multi ani Danutt . Nu ti-am vazut mobra dar si neagra e faina e ... daca a ramas cu 300 in bord (faza de Craciun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 18, 2010 Share Postat Mai 18, 2010 La multi ani tavarashe!!! Numai bine si sa ai grija cu supraalimentatul...k nu mai o sa poti inchide geaca de moto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Luni, 7 iunie imi ajunge motorul acasa, dupa o despartire de 7 luni!!! cine stie unde pot schimba si eu un ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Luni, 7 iunie imi ajunge motorul acasa, dupa o despartire de 7 luni!!! cine stie unde pot schimba si eu un ulei? Du-te la AMW pe calea Radnei (Lipovei) nr. 264 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Du-te la AMW pe calea Radnei (Lipovei) nr. 264 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Multumesc! Dar intreb si eu de curios : Ce i-ai facut la motor de ti-a fugit 7 luni de-acasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 arad baicărs se dezvoltă puternic! începe prin a Âşterge conturile de pe forum, deÂşi nu are treabă forumul cu viitorul incert al posibilului ong "Subiect: Stergerea unui cont de utilizator pe Arad Bikers Group Forum Buna ziua, Primiti acest email automat deoarece contul Korben Dallas pe "Arad Bikers Group Forum" - http://forum.aradbikers.com tocmai a fost sters. Pentru a cunoaste motivul stergerii contului dvs., nu ezitati sa contactati admi nistratorul. -- Arad Bikers Forum" Âşi cum dracu să contactez administratorul daca nu mai sunt membru? HA???? răspuns: pe motociclism.ro care or fi frustrările bietului admin? aÂş putea să menționez câteva, dar mă abțin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 arad baicărs se dezvoltă puternic!începe prin a Âşterge conturile de pe forum, deÂşi nu are treabă forumul cu viitorul incert al posibilului ong "Subiect: Stergerea unui cont de utilizator pe Arad Bikers Group Forum Buna ziua, Primiti acest email automat deoarece contul Korben Dallas pe "Arad Bikers Group Forum" - http://forum.aradbikers.com tocmai a fost sters. Pentru a cunoaste motivul stergerii contului dvs., nu ezitati sa contactati admi nistratorul. -- Arad Bikers Forum" Âşi cum dracu să contactez administratorul daca nu mai sunt membru? HA???? răspuns: pe motociclism.ro care or fi frustrările bietului admin? aÂş putea să menționez câteva, dar mă abțin no comment anarhia la putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 arad baicărs se dezvoltă puternic!începe prin a Âşterge conturile de pe forum, deÂşi nu are treabă forumul cu viitorul incert al posibilului ong "Subiect: Stergerea unui cont de utilizator pe Arad Bikers Group Forum Buna ziua, Primiti acest email automat deoarece contul Korben Dallas pe "Arad Bikers Group Forum" - http://forum.aradbikers.com tocmai a fost sters. Pentru a cunoaste motivul stergerii contului dvs., nu ezitati sa contactati admi nistratorul. -- Arad Bikers Forum" Âşi cum dracu să contactez administratorul daca nu mai sunt membru? HA???? răspuns: pe motociclism.ro care or fi frustrările bietului admin? aÂş putea să menționez câteva, dar mă abțin da ce plm va luati toti de mine? nu eu am hotarat treaba asta asa ca mai lasati-ma impace, cum se ia o hotatrare gata eu sunt de vina, si in fond si la urma urmei eu am facut forumul si siteul pe banii mei. cand a fost vorba sa dati un 10 20 lei toti ati strambat din gura. cand am vorbit sa facem ceva multi ati dat inapoi, acuma veniti cu acuzatii si reprosuri. EU AICI AM TERMINAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 da ce plm va luati toti de mine? nu eu am hotarat treaba asta asa ca mai lasati-ma impace, cum se ia o hotatrare gata eu sunt de vina, si in fond si la urma urmei eu am facut forumul si siteul pe banii mei. cand a fost vorba sa dati un 10 20 lei toti ati strambat din gura. cand am vorbit sa facem ceva multi ati dat inapoi, acuma veniti cu acuzatii si reprosuri. EU AICI AM TERMINAT Eu nu ma bag in treburile voastre si in toate astea dar am si eu o intrebare: parca ai mai zis de vreo 2 ori ca nu te mai bagi aici si ca nu mai postezi ca e cum e forumu asta, de ce tot zici mereu ca nu mai intrii si apoi iara intrii si iara zici ca nu mai intrii si tot asa? Sunt doar curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Exista PM pt asa ceva.Se putea discuta acolo problema mai sus mentionata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Eu nu ma bag in treburile voastre si in toate astea dar am si eu o intrebare: parca ai mai zis de vreo 2 ori ca nu te mai bagi aici si ca nu mai postezi ca e cum e forumu asta, de ce tot zici mereu ca nu mai intrii si apoi iara intrii si iara zici ca nu mai intrii si tot asa? Sunt doar curios postam doar cand anuntam ceva, moto thursday sau ceva video sau poze, nu mai am comentat si nu m-am bagat in treaba nimanui, dar vad ca multi se baga in treaba mea ( noastra ) si acum sunt si cu capsa pusa. SI NU UITA CA MULTI AU SPUS CA NU MAI POSTEAZA SI TOT AU POSTAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 da ce plm va luati toti de mine? nu eu am hotarat treaba asta asa ca mai lasati-ma impace, cum se ia o hotatrare gata eu sunt de vina, si in fond si la urma urmei eu am facut forumul si siteul pe banii mei. cand a fost vorba sa dati un 10 20 lei toti ati strambat din gura. cand am vorbit sa facem ceva multi ati dat inapoi, acuma veniti cu acuzatii si reprosuri. EU AICI AM TERMINAT ah, scuza-ma daca o sa te uiti in DEX ai sa vezi ca ideea de forum se bazeaza pe discutii libere ori, daca voi excludeti membrii pe criterii obscure, veti ramane o enclava tot nu reusesc sa inteleg care e legatura intre forumul TAU si excluderea fara explicatii (nu numai a mea, si a altor membri) mai ales ca eu nu folosesc sintagme de genul "plm", nu fac parte din vreun club "dusman", si poate ca experienta mea de 27 ani pe motocicleta v-ar putea fi de folos intreaba membrul Kato despre discutia avuta in Flex, asta iarna, cu niste baieti dintr-un club, si poate o sa intelegi ca implicarea mea nu a fost doar simbolica nu te impaci foarte bine cu etica, ai facut unele chestii care nu erau tocmai OK, dar te-am lasat in pace, pentru ca e forumul TAU si totusi, daca e forumul TAU, de ce iau ALTII deciziile? daca ai facut un forum, ar fi trebuit sa gandesti o structura, o linie de dezvoltare pe care sa o impui pe de o parte doriti sa atrageti membri in club, pe de alta parte va autoizolati, va ermetizati succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate