F C A Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Are careva telefon ei? linkul de la hai faiv daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 linkul de la hai faiv daca vrei It's useless.M-au banat pe Hi5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 It's useless.M-au banat pe Hi5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ma intreb cate tipe de la SMAB erau virgine inainte de prezentare. Apoi cate au mai ramas virgine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 simplu, zero si zero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 simplu, zero si zero. mda... trist... pai visul meu era ca sa iau o nevasta ca alea de la SMAEB, dar virgina si daca se putea si cu motocicleta cu tot! daca nu mai sunt virgine, se naruie toate aspiratiile mele pe anul acesta... ce bine ar fi fost daca rezultatul era zero si 1, chiar 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 tu ai lua o motoreta care face rodajul zi de zi, de ani de zile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 ma intreb cate tipe de la SMAB erau virgine inainte de prezentare. Apoi cate au mai ramas virgine... 0 inainte, 1 dupa. Nu ma intreba cum, asa mi-a dat din calcule...o sa le refac cand am timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Am dat de topicul de pe 4tuning cu ce a fost la ei. http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=118486 Edit: pareri, cineva? pareri? doar una: ale lor au fost muuult mai bune decat ale noastre!! acum sa nu va suparati pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 0 inainte, 1 dupa. Nu ma intreba cum, asa mi-a dat din calcule...o sa le refac cand am timp... e la fel de probabil cum mi-as lua eu nevasta pe una de la SMAEB! merg sa de suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 cu ocazia smaeb-ului mi-a fost retrezita pofta de cronica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Are careva telefon ei? 912 - Romelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EIILC Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 poze cu fete : si alte fete : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 o simpla intrebare exista vreun barbat care asa intro zi ploioasa de vara asa de plictiseala ar da-o jos din pat pe oricare fata de la smaeb??? sincer daca puimana pe suflet nu vei gasi nici unul si stiti de ce pt toate meritau macar atit sauuuuuuuuu ce mai conteaza noaptea toate vacile sunt negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 depinde ce vei sa spui prin dat jos din pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 exact, poate vrea femeia sa faca si ea un dush.... si tzup inapoi ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragossss Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 (editat) si eu cu 2 poze i-am dat o acadea tipei de pe ducati ca sa stea asa Editat Aprilie 16, 2009 de dragossss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 i-am dat o acadea tipei de pe ducati ca sa stea asa A supt-o de fata cu tine? pentru poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 De departe cea mai simpatica "aparitie" de anul asta DA , intradevar o tipa super , fara vulgaritate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JJulius Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 good girls... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawn92 Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 mi-a placut foarte mult asteptam si editia de la anu , respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 i-am dat o acadea tipei de pe ducati ca sa stea asa Serios?? Eu nu prea cred... in schimb cred ca nu stiai ce replica sa dai sa mai faceti niste discutii aiurea... A supt-o de fata cu tine? Tie ma abtin sa iti mai spun ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 ca sa clarificam problema ... domisoara de mai sus e domnisoara din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 OWNED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 se lasa cu sange varsat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate