Axa cu Scame Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Avand in vedere succesul repurtat asta vara , cand am plecat singur din Buc, am ajuns la Timisoara 4 motoare , de acolo am plecat tot 4 si toti am ajuns la Sibiu,tot la intrunirea oficiala, de unde am plecat inapoi 10 motorizati, anul asta vreau sa reeditez plimbarica, mai luga si pe un treseu mai ambitios. Ideea e sa legam 2 intalniri din iulie-august printr-un drum de la una la alta care sa dureze 2 saptamani cu corturile pe motoare, cu mutat corturile cu ~ 50-100-150 de km pe zi sau la 2 zile...Pe sosea , drumuri de munte , drumuri de tara ,de balta , de mlastina sau de ce ne-o trece prin cap Probabil e vorba de GHEORGHIENI-SIBIU sau SIBIU-ODORHEIU SECUIESC, dupa care eu as opta pentru inca o saptamana pe malul marii...plan cam " megalomanic " dar anul trecut a fost posibil Vreau sa vad care vrea sa se bage la asa ceva , si are si timpul si resursele necesare... Io personal cred ca o sa vin pe aceeasi JAWA, eventual cu un cauciuc de cross pe spate si pinioane de tractiune in buzunar pentru conversia in 10 minute in enduroi.Echipament full=cort ,izopren,sac de dormit,scularaie si izmene, probabil si cu pasager. Astept sugestii, propuneri de traseu, de perioada, injuraturi de genul "esti nebun coane sa urci pe munte cu JAWA" si alte opinii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 30, 2003 Share Postat Decembrie 30, 2003 Nu vreau sa ma reped ca... ala cu oistea in gard, dar eu, acum, spun ca vin. Ca si tine probabil cu pasager, caucius enduro si pinion in rucsac. Traseu... unde mergeti voi merg si eu, ca toate-s frumoase. Numai sa ne vorbim din timp sa ne corelam concediile. Bafta maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 1, 2004 Share Postat Ianuarie 1, 2004 da. man... io... nu pun problemele inainte, da... e cu problem... in primu' rand e cam grele cu concediile... adik.... concediu doua sapt.... uite ca am acu' ca e iarna... si in al doilea rand... de vazut prima parte din nou... oricum, hai ca vedem cum facem, cum ne combinam sa iasa ceva... ca la o bucata de drum tot ma pot desprinde pentru o saptamana... hai sa ne vedem cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 2, 2004 Share Postat Ianuarie 2, 2004 cel mai probabil ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 6, 2004 Share Postat Ianuarie 6, 2004 si eu sper sa pot veni dar ... sa vedem cum e cu vacantele, cu motoarele, cu banii poate se leaga ceva sa nu spunem ca trece viata pe langa noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 Daca imi fac nipra sa consume ca a lui BiG... da. Daca nu ... nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 daca iau licenta vin si io! as prefera varianta gheorghieni-sibiu ma primiti daca vin cu simsonu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 M-ar incanta si pe mine. ...... numai ca nu prea stiu la ce sa ma astept..... Nu am mers niciodata in grup, nu am mers asa departe de bucuresti, si nu stiu cu ce echipament sa merg (cort ..... bla bla si altele)....... si nici cam cat ar costa "chestia" asta de 2 saptamani..... Axa "fii fara scame" pls si spune-mi te rog cam cat ar costa toata chestia (din experienta ta de anul trecut), si cred ca ar fi util sa spui cam cu ce sa fim echipati (cred ca e util, eu unul nu am fost niciodata cu cortul si ....... ) PS: Sunt pentru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Echipament STAS (nu ISO ca mergem pe comunste): Cort (cat mai mic si mai usor) Izopren Bani ... 2 bulioane (sa ai de unde scoate in caz de nevoie) si juma de motor dupa tine. Nu se stie cand ai nevoie de o biela, piston... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 hai c-o punem de o "plimbarica" de vreo 2000 de km !fuck it! de ce nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 dar un traseu mai accidentat gen Obarsia Lotrului-Novaci sau pe langa Valea Jiului...?ca acu' "am cu ce ba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Bineinteles ca traseul va include si ceva drum forestier In plus de asta se preconizeaza o tura soft enduro de 2-3 zile legata de intalnirea de la BV..adik plecvam duminica de la intalnire si ajungem cam pe marti in bucuresti, dup ace batem coclaurile prin munti oleaca .Unii temerari zic sa mergem la Omu, dar...nu stiu cate fiare ar rezista pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Suna super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Bineinteles ca traseul va include si ceva drum forestier pai in cazul asta contati si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Suna absolut perfect. Si eu imi aranjez sigur cu concediul sa fie in aceeasi perioada. Revizia la sange o fac sigur pana atunci si cu banii sper sa nu fie probleme. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 eu propun sa facem un poll cu valorile bugetului pe care si le poate aloca fiecare, si in functie de voturi stabilim traseul just a thought... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Ianuarie 12, 2004 Share Postat Ianuarie 12, 2004 bai da stiu o treaba! SE IA MICROBU' ASTA CEVA DE N-AI MAI POMENIT! A'pai itzi dai seama ca daca (a se citi "sigur") la un moment dat vom fi "nevoiti" sa facem o plimbare in mai toata europa, nu? dar deja am inceput sa visez frumos si cred ca ar fi timpul sa ma duc sa ma culc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 eu propun sa facem un poll cu valorile bugetului pe care si le poate aloca fiecare, si in functie de voturi stabilim traseul just a thought... deacord si eu cred ca pentru succesul oparatiunii "plimbarica" tre sa vedem cum ne impacam sa fie cat mai bine pentru cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 Si sper ca nu mai e ca data trecuta: bem in Hanu' cu Tei si ne trezim in Craiova Pe bune acu ... REVIZIE GENERALA la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Ianuarie 14, 2004 Share Postat Ianuarie 14, 2004 v-am zis! daca drumurile sunt bune pentru un speed, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR66 Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 Voi veni si eu, cu inca 2, oricare ar fi traseul final, vom incerca o mica sponsorizare macar pentru a acoperi o parte din benzina. mai vorbim pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 O initiativa frumoasa. Tot respectul. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 30, 2004 Share Postat Ianuarie 30, 2004 ca sa va spun sincer, mie mi-ar placea mai mult o plimbare de genul bucuresti-timisoara-arad-oradea-cimitirul vesel de la sapantza-manastirile din nordul moldovei si retur prin cheile bicazului - gheorghieni - brasov. nu tin neaparat sa innod doua intalniri si nu vreau ca traseul meu sa depinda de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate