ceberem@yahoo.com Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 wa care stie ce preturi mai sunt pe selena acuma. 50 ron ora sau 100 ron pe zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 apoi la o aruncatura de bat sa nu mergem?soimii nici macar nu-si intind bine aripile si au ajuns.de venit cred ca e mai greu.se schimba centru de greutate in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 ploua. cobitorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 'oi fi cobit io oleak da' nici in halu asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 'oi fi cobit io oleak da' nici in halu asta : poze recente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 poze recente? ) Chiar de ieri ! Am vazut si eu la tv ce`a fost pe`acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Poate de aku o sa o bagi si u sub un acoperis ceva nu o mai lasa asa in ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 pt cei care nu urmaresc bikepics-ul: poza zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 (editat) ....Ai sa vezi tu ce motoare isi iau si atunci sa te vad, pe unde scoti camasa. " DRIVE FAST, BUT DRIVE SAFE! " bai Gospo, iote ca a trecut aproape 1 an si tot n'a fost cazul sa vezi pe unde scot camasa, deci.....cum ramane cu postul asta asa....neelucidat? vorba ta...ca sa continuam tot asa in spirit de gluma Editat Iunie 29, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 si sa trecem la treburi mai serioase, are cineva in plan sa facem ceva in august? Transfagarasan-mare ceva nush.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 si sa trecem la treburi mai serioase, are cineva in plan sa facem ceva in august? Transfagarasan-mare ceva nush.. eu unu le vreau pe amandoua. daca e pana la jumatatea lui august. cred ca primul Weekend e cel mai bine. acu depinde cum decideti. sau ultimul din iulie cand e si intrunirea de la predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Amu stiu k ii greu dar ii bine de tinut in scurt treaba asta, da macar ar fi doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 eu ma bag, vreau sa fac macar 1000 km in 2-3 zile...de mult imi doresc asta. si cum de cateva zile sunt pensionar am timp destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Sukar, de traseu eu as propune sa merem transfagarasanu dupa pi la mare si sa ne intoarcem pi la vulcanii noroiosi si tat asa, dupa calculele mele ar trebui in jur de 6 milioane doar pentru benzina de motareta, dar asta depinde si de traseu exact, in rest corturi cazare ieftina (lanina ceapa,consertve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Sukar, de traseu eu as propune sa merem transfagarasanu dupa pi la mare si sa ne intoarcem pi la vulcanii noroiosi si tat asa, dupa calculele mele ar trebui in jur de 6 milioane doar pentru benzina de motareta, dar asta depinde si de traseu exact, in rest corturi cazare ieftina (lanina ceapa,consertve eu ziceam sa mergem la intrunirea de la predeal, apoi sa mergem pe transfagarasan si la mare daca e. dormitul la cort, iar mancarea, om vedea noi. belim un porc si caram slanina dupa noi, luam 2-3 gaini sa faca oua. dormitul nici nu ma gandesc sa nu dorm la cort ca asa mii dor sa ma trezesc mahmur si cu dureri de spate de la dormitul pe jos. deci cine se mai baga ca eu unu is prezent(acu sa nu mai am o surbriza ca si cand cu Tihuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 we faza ii k e mult de mers si bugetu o sa fie slabutz k sa prindem si intrunireA DE la predeal, de cel mai bn ii sa fim cat mai multi sa sa ne adunam sa vb despre traseu despre tot, aku na lovim ku propuneri numa is kurios kum reszisti u 2 mii de km pe supersport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 we faza ii k e mult de mers si bugetu o sa fie slabutz k sa prindem si intrunireA DE la predeal, de cel mai bn ii sa fim cat mai multi sa sa ne adunam sa vb despre traseu despre tot, aku na lovim ku propuneri numa is kurios kum reszisti u 2 mii de km pe supersport de asta ma plangi tu pe mine. pfff. numai 2000Km. sa nu tie mers turing ca sa nu amortesc ca de altele nu ma plang. am facut bucurestiul cu o singura oprire sa ma pipi si sa fac plinul. eram treaz de la 3dimineata, zburat 2500Km, mancat putin si altele. singura durere de spate am avuto de la Roman cand am simtit cu temperatura a scazut cu vreo 6grade si se lasase frigul. in rest sa fie motociclisti cu cine sa mergem. eu unu nu ma plang de dureri sau de astea. acu depinde cat Km se baga pe zi. sub 6-700km/zi nu ma plang. P.S. ma mananca in hurr sa vin pe motor inapoi aici si sa nu mai vin cu aeroplanu acu am sa vad. acu sa vedem ce stare este drumul. ca daca e ca atunci cand mati pus sa urcam la monument, ma las dupa primii 10Km. prita a facut bine atunci ca sa lasat, a stiut el ce il asteapta. iar daca e sa fie iar ca atunci, am sa imi iau un sac de cartofi de acasa, si am sa fac un piure in radiator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Dragii mei, mergeti la Gheorgheni weekendul viitor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 Eu cred ca ma duc, nasule ! Chiar ma gandeam ce o sa fac sambata toata ziua, ca daca e asa de cald o sa fie un chin in camping. O sa ma uit pe net sa vad ce ar fi de vizitat prin zona si unde se mananca un peste bun De la noi nu vine nimeni ? O zi buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 11, 2011 Share Postat Iulie 11, 2011 care merge la predeal anu asta. se auzea mai demult ceva pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calimanadrian Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 nu uitati sa treceti in program si MOTORFEST IASI 2011 powered by DUCATI in perioada 22-24 iulie. Cu ce va asteptam gasiti pe www.motorfest.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Salutari, am si eu o intrebare pentru voi, cei din zona . Ce stiti despre Lacul Cuejdel? Am inteles ca este drum forestier pana acolo dar as vrea sa stiu daca poate fi parcurs cu un Suzuki SV. Il aveam astazi in plan dar am vizitat cetatea si rezervatia de zimbri si nu am mai reusit sa ajung si la lac, plus ca nestiind cum e drumul am preferat sa mai adun informatii. Se poate cumva si campa pe acolo in cazul in care pot ajunge? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) salut, ultima oara am fost acolo acum 2 saptamani si mi-am zdruncinat ficatii cu masina, nici nu vreau sa ma gandesc cum e cu motorul(acum depinde cat de mult tii la el ai 15 km de drum forestier x 20km/h deci iti vine acru), dar odata ce ajungi la destinatie uiti prin ce'ai trecut la cat de frumos e. de campat: cortul, verde cat vezi cu ochii, semnal la telefon ioc, si grija la TAF-uri si tractoarele ce exploateaza padurea. o varianta mai ''sanatoasa'' ar fi sa vii dinspre piatra, din auzite e mult mai scurt drumul, te poate informa cineva din zona. ride safe ! Editat Iulie 18, 2011 de cristi cbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Mersi de raspuns. Am sa vad cum si cand fac incercarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate