circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Circele...jur pe camasa ta roz ca in Bulgaria nu bei la masa cu mine! :D te pup ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 de ce,mah?..iar ai de gand sa te dai p-o roata? ca sa fiu sigur ca ajung intreg...merg cu masina, si conduce Aluna(cu toate ca nu sunt prea sigur ca asa o sa ajung intreg)! P.S. Moama de cand nu am mai scris atat de mult pe motoretism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 io nu credeam ca o sa postez atata la accidente.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ca sa fiu sigur ca ajung intreg...merg cu masina, si conduce Aluna( asta e diferenta intre baieti si motoristi PUSSY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Slut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Foaie verde ambreiaj Pun catrenul pe hartie Iau un gat, imi fac curaj De ce, nu stiu, cine stie? Accident de acest fel Sa mai auzim o mie Sa inlocuim nitel 'RIP' cu niste poezie Lasa, fierul se rezolva Nu mai plange baietel Viata nu-i o mare curva Iar norocul nu-i misel Hai sa nu mai chinui muza Poezia sa incheiem Si sa-mi ung c'o bere buza Hai noroc si hai sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lascarica. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Barbita, Vampi si Sukhoi Sunt un trio , ce stiti voi Daca unul sufera Ceilalti doi se-alatura. Daca Vampi cu Africana A cazut si a rupt carena Barbita nu a stat deoparte L-a urmat indeaproape. Doar Sukhoi este iertat Trante in avans si-a luat A cazut ca un barbat De cate ori ? Am si uitat PS: Sukhoi, recunosc, chopperu' ala era cu ghinion Editat Aprilie 23, 2009 de lascar1ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Ce de motoforumiÂşti Cu talente de artiÂşti! Nu e primul incident de gen, Fără număr la catren! Cîrcelul cu Darian Au ieÂşit acum un an Tot pe Âşina de tramvai Cu ciopăr fără alai. Conservarul cel viteaz A băgat picioru-n gaz ÂŞi-a ieÂşit pe contrasens Să trăiască mai intens. Acolo erau cîrcel, Darian fără cățel, ÂŞi intruderul smintit Ce venise la pilit. Darian de la oscior A primit-o în picior, Motoreta la deviz, 6 luni Gonzoserviz. Topicu are de toate: Fleim de paiÂşpe carate Oftopic cu ÂŞin ÂŞi un uărn de la admin. Cablu în gât Âşi portiere ÂŞinu o dă la pasagere Scapă mobra unde apucă Ca un ghei fără perucă. Scuteristu' ălălalt E olimpic Âşi pe asfalt, Pasagere talentate Pe toate le-ar lua în spate Dragoste fără talent, În grădină ornament, CrăiÂşor doar la Constanța Unde nimereÂşte clanța. Cu greu am să închei, Cu povestea lui Sensei Care pune frână de bemveu În curbă cu un seveu. ÂŞi la ceas târziu în noapte La Musta la poartă bate Că talentul la Âşosea Pe balaur îl ținea. Editat Aprilie 23, 2009 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Eu am cazut Miercuri, Sambata si Duminica si nu ar trebui sa se traga undeva in mintea ta un semnal de alarma? (draguta poezie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Foarte poietic. Carcele, tramvaiu te paste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 foai verdi, n-am cuvintisî vî fac sî luați aminti Âşîna di tranvai nu-i Âşagî asfaltu în chur țî-l bagî. mari grijî măi băieți cari vreți, cari puteți bagațî mariii la petiții sî stârpim tăți tranvaiții. Âşî sî mai faÂşim încî una, cu apa când bati luna, apa reÂşi pi asfalt sî nu ti poțî da turbat. văd că nu va place poezia mea, aÂşa că vin Âşi cu o traducere Âşi o completare: Ludica natură a motoriÂştilor foaie verde, n-am cuvinte să vă fac să luați aminte Âşina de tramvai nu-i Âşagă asfaltul în chur ți-l bagă. mare grijă măi băieți care vreți, care puteți băgați mare la petiții să stârpim tot travestiții (cu dedicație pentru partea masculină a Âşinei) Âşi să mai facem încă una cu apa când bate luna, apa rece pe asfalt să nu te poți da turbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Vampi...tzatzele alea ie puse sau...ie adevarate? Imaginea e imprumutata de pe un forum de africa twineri din alta parte. Eu le am mai mici, ca sunt barbat, dar sunt cu mult mai sexy!!!! Vampi asa se petrece o saptamana obisnuita sau a fost saptamana patimilor? De cand am carnet/mobra, adica din Octombrie, nu am cazut niciodata pana acum. E musai sa fi fost saptamana patimilor, pentru alea de joi si sambata, iar aia de duminica a fost, probabil, blestemul sukhoiului ca vroiam sa il tarasc la biserica si al unei prietene pentru ca nu m-am dus. Deci e cu shmen de Sus! Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Foarte poietic.Carcele, tramvaiu te paste Mai zircoane, fii poet Ca pe mobra esti cochet te-am vazut ca mergi cam tare cu treizeci intre trotuare Ma gandesc pe circuit Ca nu esti asa pripit sa franezi cu furca noua fata spatele-amandoua Ca te lasi pe ea la greu cum sta C.urul pe bideu dai tu gaz cutezator parca ai fi pe un tractor La plimbari cand te mai vad? E drept, ratacind prapad Cateodata ii ajungi Pe cei din plimbari prelungi Dar apoi te departezi Ratezi drumul si oftezi Ia si tu un GPS Eu iti scriu atat de des! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 si nu ar trebui sa se traga undeva in mintea ta un semnal de alarma? (draguta poezie ) Pai s-a tras, de acum o sa tin toate posturile, o sa imi trag duhovnic si o sa ma spovedesc regulat si mai ales o sa merg la Sfanta Liturghie in fiecare Duminica. De asemenea, o sa onorez Taina Invierii si celelalte Sfinte Taine ale Bisericii si apoi o sa mor fericit. In my dreams. Acum pe bune, semnalele de alarma s-au tras, insa inconstienta mea este feroce. Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 văd că nu va place poezia mea, aÂşa că vin Âşi cu o traducere Âşi o completare: Grupul tramvaielor deraiate cotite pe pastel nasol si elegie saluta gashca monsteristilor moldoveni motociclisti, cu rima pe invers pentru timizi engleziti forumisti fetish bizar. Aye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 De cand am carnet/mobra, adica din Octombrie, nu am cazut niciodata pana acum. Excludem desigur trânta africană din decembrie de la Aviatorilor pe motiv că era piatră cubică Âşi nu se pune că nu e Âşină de tramvai acolo. aia de duminica a fost, probabil, blestemul sukhoiului ca vroiam sa il tarasc la biserica Blestemul suhoiului satanist kamikaze loveÂşte doar în necredincioÂşi, tu ai fost plin de har de fiecare dată când ai tras de gaz. Să te ierte iarba verde de Ilioara de miercuri, radiatorul african Âşi grămada de pietre Âşi bucăți pe care zici că ai făcut point ficseiÂşăn duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) foarte tari poetzii nostri, eu zic sa votam piesa de exceptie: votul meu merge la circel, cu shinu decapitat Editat Aprilie 23, 2009 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Nene circel, pan' la urma si tu si tramvaiu... esteti bine, bine ? @ray - si io votez circel, da' ma si ia un pic tremuratu' cand ma uit in urma Editat Aprilie 23, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vampirica Postat Aprilie 23, 2009 Autor Share Postat Aprilie 23, 2009 Excludem desigur trânta africană din decembrie de la Aviatorilor pe motiv că era piatră cubică Âşi nu se pune că nu e Âşină de tramvai acolo. Coane, acolo s-a culcat doar mititica, pe o parte, in fatza Hyundaiului si si-a lasat oglinda obol. Eu am ramas,surprins si surprinzator in picioare si am simtit ca Nuriev ar fi fost invidios pentru shpagatul pe care nici eu nu stiu cum l-am facut. Te pup si iti multumesc pentru clarificare. Vampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Hahaha. ray, e cam schioapa rima ... circele, da mai, stai sa vina furca de r1 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 (editat) Nene circel, pan' la urma si tu si tramvaiu... esteti bine, bine ? @ray - si io votez circel, da' ma si ia un pic tremuratu' cand ma uit in urma minimum speed (10km/h) minimum damage (2 vanatai mici si sincere) circele, da mai, stai sa vina furca de r1 ... Nu-i nimic, mai compunem cand esti tu pregatit Editat Aprilie 23, 2009 de circel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Sukhoi ar` resentimente, Din apusuri choperiste. Si improasca cu injectii, Puse-n patru versuri triste. Toti vedem,dar mima-i sfanta. Printre barbati,nu la fete. Jignirea e si mai mare, Daca sor`mea strumfa-i pare. Si ca sa reluam broblema: Circele,cum e cu osu`? Ca de mobra-am inteles. Asta sa fie ponosu`! LE: Ah..acuma am vazut.. Doua vanatai ca fardul. Zici ca nici nu a cazut. Doar ca micsoreaza cardul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce faceti mah aicea,demiurgilor? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce faceti mah aicea,demiurgilor? Ita aflaram cum a coborat luceafarul, alunecand pe-o sina! =)) =)) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ita aflaram cum a coborat luceafarul, alunecand pe-o sina! =)) =)) =)) @niko..vrei o strofa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate