Vizitator stress_L&P Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Salut, Daca ajungi in Cluj o camera cu caldurica (oriceai zice inca e frig afara) iti sta la dispozitie. multzumesc! sa ne anunti cand pleci si sa faci o lista cu orasele prin care ai de gand sa canti....touring the jawa...hihih asa o sa fac! numa' sa nu se strice troaca! oricum i-am schimabt setul ca acum vreo 3 zile i-am spart pistoanele Daca treci prin Suceava vin-o si pana in Gura Humorului! oke, am notat! cel mai nasol e ca iar s-a phutat vremea! cand sa ma bucur si io ca se face frumos iar niste ninsoare! sa fie vreun semn ca n-ar trebui sa plec? p.s. glumeam, nu sunt superstitios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Hai ma odata ca ne mutam toti intre timp si nu mai sunt valabile adresele, orasele... nu mai dai de cine trebuie :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 ce aiurea! ce faci ma ?? turu tarii ?? cu jawa ?? vezi sa iti iei destule piese ca sa faci una noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 da man... nu uita de motor de schimb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 si poate faci proba si la combiezonu ala sa vezi daca is bune protectiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 ce faci ma ?? turu tarii ?? cu jawa ?? vezi sa iti iei destule piese ca sa faci una noua n-am minsk, da? si poate faci proba si la combiezonu ala sa vezi daca is bune protectiile mai bine fa tu proba cu blugii decat mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 mai bine fa tu proba cu blugii decat mine! n-ai minsk da ai jawa asa ca ia motor de schimb ... sau cel mai sigur ia una intreaga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 lasa ca stiu eu ce e in motoru' ala si o sa mearga mult si bine pe putin 20.000 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 stres-ule...iar te-a muscat gandacul? off...multa bafta si asfalt uscat.te asteptam in buc la o ceva ce-ti place tie cel mai mult=alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Stresule ce au astia cu motoreta ta ? Stiu ei ce stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 stres-ule...iar te-a muscat gandacul? off...multa bafta si asfalt uscat.te asteptam in buc la o ceva ce-ti place tie cel mai mult=alcool multzam! bem? beeeeem! Stresule ce au astia cu motoreta ta ? Stiu ei ce stiu... ei, e stresat asta micu' ca nu-i merge minsku cum imi merge mie jawa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Stresatule... Pana sa poti pune tu la punct asha-zisul 'tur al tzarii", poate iti faci vreme sa termini shi cu radiatul motorului de la politie!!! Eh! Ce zici? Ne intalnim sa mergem sa rezolvam shi treaba asta? Ca de pe 19 iulie 2005, a tot curs apa pe Dunare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Hai si pe la Sf. Gheorghe,in Covasna,ca o scoatem noi la capat cu cazarea,aia nu-i o problema. Dar daca vrei vin fiert,aia primesti,insa-i pacat sa nu te incalzesti cu niste palinca autohtona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Pai stiu motorul asta. Anul trecut tot Jawa asta voia sa plece in turul tarii cu alt calaret. Ala care e si acum pe talon. Ce zici Stressule, il iei si pe Brandu' cu tine? Purtator de talon Il aduci la mine la Petrosani sa-l vad la fata ca-l stiu numai din poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Salutare! O mica incurajare pentru STRESS L&P: Tatal meu a avut pana in 1983 o JAWA cu care a facut turul Romaniei impreuna cu maica-mea! Au avut o singura mica problema: taca-miu era obosit, noapte, curba si au intrat in stalpul pe care era semnul de curba de pe marginea drumului !! Atat. Bafta!! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 stress ... "obrazul" e singurul lucru care nu se poate spala nici cu toata apa Dunarii ... impozitul e trecut pe numele meu, el nu plateste nimic si nici nu i-a venit acasa vreo amenda n-m avut timp sa fac inmatricularea si atat, am muncit! iar cand am fost liber a fost seara Hai si pe la Sf. Gheorghe,in Covasna,ca o scoatem noi la capat cu cazarea,aia nu-i o problema. Dar daca vrei vin fiert,aia primesti,insa-i pacat sa nu te incalzesti cu niste palinca autohtona. multzam fain! palincaaaaa! hihihihii! is obisnuit cu ea si imi place, taica-miu e oradean Pai stiu motorul asta. Anul trecut tot Jawa asta voia sa plece in turul tarii cu alt calaret. Ala care e si acum pe talon. Ce zici Stressule, il iei si pe Brandu' cu tine? Purtator de talon Il aduci la mine la Petrosani sa-l vad la fata ca-l stiu numai din poze. daca o vrea sa vina io il iau! Salutare! O mica incurajare pentru STRESS L&P: Tatal meu a avut pana in 1983 o JAWA cu care a facut turul Romaniei impreuna cu maica-mea! Au avut o singura mica problema: taca-miu era obosit, noapte, curba si au intrat in stalpul pe care era semnul de curba de pe marginea drumului !! Atat. Bafta!! Bogdan multzam! intamplarea asta imi aduce aminte de ce am patit anul trecut pe drumul galati-bucuresti... cel vechi care trece prin Cilibia! un tampit de client de-a lu' taica-miu i-a spus ca a facut de curand drumul si ca era foarte liber si bun(dar a uitat sa spuna ca avea un ford explorer)! asa ca am plecat pe minunatul drum de cilibia! eu cu danutza cu motoru', ai mei cu masina (oltcit)! a fost de cosmar! numa' hartoape si gropi, ajunsese sa ne doara spatele, mergeam numa' cu 60-70! la un moment dat dupa ce nu am mai rezistat i-am dat 100-110 (mai mult nu se putea pe drumu' ala de nici o culoare, si asa era cam mult) numai sa scap mai repede de hartoape! intr-un sat (nu mai stiu care) este o curba spre stanga la 90 de grade nesemnalizata... boon! inainte un drum de tzara si mai rau decat asfaltu'! drumul asfaltat gri.. drumul de tzara gri... obosit... nu am vazut curba si am luat-o inainte! sarituri, derapaje, etc.! SA MOR IO DE STIU CUM N-AM CAZUT! oprit, intors iesti pe la urziceni (satul e aproape tare de urziceni) si bagat picioru' in el de motor, am zis ca nu ma intereseaza daca se strica sau nu, n-am coborat sub 130 pana in bucuresti! spre mirarea me a tinut si a mai si consumat putin, 9 litri gl-buc! acum cateva zile i-am spart pistoanele da' i-am schimbat tot setu' (si asa era ambialaju' dus) si am incredere in ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 cand pleci stressule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 tocmai ce e mai dat o ninsoare mica... se pare ca nu prea curand! ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 tocmai ce e mai dat o ninsoare mica... se pare ca nu prea curand! ( si inca nu s-a terminat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 si te tine pe loc o ninsoare primaveratica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 numa' primaveratica nu e, lua-o-ar boala s-o ia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Hai mai , ca e una din ultimele zvicniri ale iernii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 si io sper sa fie ultimile zvacniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Iarna asta e tare incapatanata,nu mai vrea sa-i faca loc primaverii Stress-ule fa-ti motorul si pleaca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Stressule te las sa ma stresezi o noapte daca ajungi la Cluj, dar iti promit ca nu o sa stai o zi, ci cel putin 2 ca nu o sa-ti revii dupa betie Poate te insotesc o perioada pe drum in zona Clujului ca 2 comuniste arata mai bine pe drum! succes, si vreme faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate