ariciu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 poate faceti rost exact de reportajul de la 2 cand a fost in direct ca am inteles ca a fost mai lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 5, 2006 Autor Share Postat Februarie 5, 2006 Luni sau marti cel tarziu o sa aveam intreg filmuletul de pe ProTv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Asteptam materialele si reportajele difuzate de N24 @Sacal, in tine e baza pt astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Felicitari si din partea mea tuturor (stege, aratai ceva mai bine la televizor decat in realitate, ai vorbit cu aia sa te "prelucreze" putin, nu? ). Am incercat din rasputeri sa ajung, dar am fost la un parastas in afara bucurestiului. Dar sa stiti ca tot timpul m-am gandit la voi (si cand am mancat ). Felicitari inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobolanu19 Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 am vazut ultimele secvente pe n24 sau national , nu mai stiu dar cat dureaza in total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Felicitari tuturor celor care au fost. Daca nu ati impresionat pe nimeni, asa cum ziceau unii (no offence), desi eu nu cred asta, ati demonstrat ca si motociclistii din Romania au ceva de spus, si ca nu suntem inferiori celor din conserve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 5, 2006 Share Postat Februarie 5, 2006 Reportajul de pe PRO Tv AICI - > Click dreapta, SAVE AS. felicitari celor care au fost acolo!!! e bine ca ai pus filmul pe forum,pt ca nu toti au apucat sa vada stirile,eu de ex. am aflat de asta aici ,acum!!felicitari inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 eu am ajuns tocmai la sfarsit .... intamplator pe la arcul de triumf... dupa care a urmat o scurtatura prin parcul herastrau pana la munca Felicitari si inca o data ariciu e vedeta hahahahha fularul facea tot ariciule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 felicitari celor care au fost acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Jos palaria pentru cei ce au initiat aceasta actiune....imi pare rau ca nu am fost dar spre rusinea mea,nu am stiut despre acest lucru...inca o data felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Felicitari!Toata stima tuturor participantilor! Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 are cineva si inregistrarea de la n24 ? ca am vazut ca a fost mai lunga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Toate ca toate dar in ziare au facut un colaj cu cateva cuvinte despre noi si poze cu protestul artistilor ...dar asta e care gasiti ceva interesant.... http://www.ziarulziarul.ro/index.php?pid=article&aid=29284 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Toate ca toate dar in ziare au facut un colaj cu cateva cuvinte despre noi si poze cu protestul artistilor ...dar asta e care gasiti ceva interesant.... http://www.ziarulziarul.ro/index.php?pid=article&aid=29284 Astia joaca telefonul fara fir. Scriu si ei ce aud de la altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 si totusi sa misca ceva: http://www.petitiononline.com/00769200/petition.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Bai astia sunt incredibili frate.... "Ambasada SUA la Bucuresti a fost luata cu asalt, sambata seara, de un grup de motociclisti. Dupa protestul organizat de cantaretul Victor Socaciu , 30 de motociclisti s-au strans in fata ambasadei, si, in ciuda protestelor agentilor de securitate, au aprins lumanari in fata unui portret al lui Teo Peter, dupa care au turat motoarele la maximum, pentru 60 de secunde. Acesta a fost modul lor de protest impotriva sentintei Curtii Martiale americane, care nu l-a condamnat pe puscasul marin Christopher VanGoethem. " Ce trist.... stiam ca ziarele denatureaza sau mint de-a binelea, dar era ceva relativ, acum e clar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Nu cred ca e cazul sa mai fim surprinsi de presa din Romania. Poti sa faci un lucru, dar ei vor scrie tot cum vor... "Lasa, dom'le, ca asa suna mai interesant!!"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Trebuia sa fim 300. Probabil ar fi spus ca ne-am urcat cu motoarele pe cladire si apoi am facut rapel. Totul in 60 de secunde. rapel cu motoarele in dinti.... nu-i luati in seama!idiotii nu-s in stare sa lege doua cuvinte...scriu un reportaj de (cuvant urat) si pleaca cu nasul pe sus de parca ar fi castigat un Pulitzer!Chiar,ati observat ce figuri au majoritatea cand apar pe la intalniri ,etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 toata stima pentru cei care au fost acolo!!! daca as fi avut motor as fi strabatit juma de romanie ca sa vin pana la bucuresti!! cand am vazut la stirile PRO TV m-am bucurat foarte tare!! bravo bravo bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Am fost foarte bucuros ca am putut sa ne strangem 30-35 de motoare si inca 10-12 motociclisti fara motor- pentru acest protest. M-am simtit f. bine cand am vazut ca cei care asigurau paza la Ambasada au fost luati prin surprindere si nu cred ca exagerez daca spun ca au intrat putin in panica - ma intreb cum ar fi fost daca participam 150-200 de motoare. Multumesc celor ce au participat ! ..... o poza de cand am inceput sa ne adunam.... .... pentru americani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Nu mai ziceti rau de ziaristi,mey. Au dat si cateva date adevarate: sambata, 30 de motocilisti, motoare turate si 60 de secunde Vreti sa facem cheta sa le luam un ceas sa vada si ei cand e seara si cand e pranz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 (editat) Nu cred ca e locul aici de discutat "Uite cum se uita politia la noi" "Spioni", etc. Deschideti un nou topic si discutam acolo despre cum suntem perceputi, ce ar trebui sa facem pt imaginea noastra, daca E CEVA de facut pt asta, s.a.m.d. In acest topic este vb de actiunea de comemorare pt Teo Peter care DEJA s-a intamplat. Am deschis topicul A I C I Editat Februarie 7, 2006 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky2005 Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 TOATA STIMA SI TOT RESPECTUL!!! Voi toti, care ati fost acolo, fie doar prin intermediul micului ecran, toata stima si jos palaria. Din pacate insa, birocratia americana nu stiu daca va da atentie asupra a ceea ce s-a intamplat! Sacal, felicitari pentru cuvinte. Voi BIKERI, va salut, va respect si va sustin!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 PREGATIM UN BLITT' PENTRU PRIMAVARA TRE SAI TINEM FIERTI,FELICITARI BAIETILOR SI FETELOR CARE AU TRAS FRIGUL ALA,CURIND SI CU PRIMA OCAZIE VOM FI SI NOI' LINGA VOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 PREGATIM UN BLITT' PENTRU PRIMAVARA TRE SAI TINEM FIERTI,FELICITARI BAIETILOR SI FETELOR CARE AU TRAS FRIGUL ALA,CURIND SI CU PRIMA OCAZIE VOM FI SI NOI' LINGA VOI Cum ii tii fierti si pe cine? Si care "noi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate