Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator Macke

Eu nu stiu ce se baga astia ca musca in laptele altora?? S-a terminat forumul de horneti? Nu mai au ce scrie? Sunt la culcare toti sau cum?!? Duceti-va frate la apscut si lasati-ne cu ale noastre ... i-auzi, Hornet ce mai buna!?!? La pascut frate!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu stiu ce se baga astia ca musca in laptele altora?? S-a terminat forumul de horneti? Nu mai au ce scrie? Sunt la culcare toti sau cum?!? Duceti-va frate la apscut si lasati-ne cu ale noastre ... i-auzi, Hornet ce mai buna!?!? La pascut frate!!

eu cred ca a realizat ca mitul fiabilitatii honda e doar un mit si cauta si el pe alte topicuri ce motor sa-si ia :D

Link spre comentariu

Primele modificari:

Am montat chitu de ridicare comandat de la CJ Accessories (40 mm) :)

post-35709-1253366077_thumb.jpg

Am scapat de scaritele pasagerului si am improvizat pentru moment o sustinere pentru toba :D

post-35709-1253366118_thumb.jpg

Am ascuns claxonul :)

post-35709-1253366102_thumb.jpg

Urmeaza un ghidon drept si un far dublu, si mai tarziu o furca, o bascula si o vopsea

post-35709-1253366095_thumb.jpg

Link spre comentariu

Tot am promis acum cateva zile sa va arat cum arata si sitele din interiorul tobei.

Nu va ganditi ca a fost usor de scos deoarece chiar nu a fost usor, dar a meritat.

Cam asa arata "sitele" , "filtrele" "big mothafocka" etc..

Ele nu arata asa in mod normal.. arata asa fiindca au fost scoase dupa metoda "romaneasca"

post-41379-1253628974_thumb.jpgpost-41379-1253628989_thumb.jpgpost-41379-1253629085_thumb.jpg

Editat de razvanusv
Link spre comentariu

Tot am promis acum cateva zile sa va arat cum arata si sitele din interiorul tobei.

Nu va ganditi ca a fost usor de scos deoarece chiar nu a fost usor, dar a meritat.

Cam asa arata "sitele" , "filtrele" "big mothafocka" etc..

Ele nu arata asa in mod normal.. arata asa fiindca au fost scoase dupa metoda "romaneasca"

post-41379-1253628974_thumb.jpgpost-41379-1253628989_thumb.jpgpost-41379-1253629085_thumb.jpg

ce ai pus in loc de site ? o teava gaurita de 45 mm sau nu ai mai pus nimic ?

Link spre comentariu

Salut ! M-am hotarat .Vand sau schimb Bandit 600 s din '98 cu Bandit 1200 de preferat tot S.Pretul de vanzare e de 1700 euroi.Pentru schimb mai dau max 1000 euro.Are 55 000 km si toate consumabilele schimbate de o luna.

post-25704-1253685447_thumb.jpg

Editat de ovidiu nedelcu
Link spre comentariu

Vizitator Macke
Salut ! M-am hotarat .Vand sau schimb Bandit 600 s din '98 cu Bandit 1200 de preferat tot S.Pretul de vanzare e de 1700 euroi.Pentru schimb mai dau max 1000 euro.Are 55 000 km si toate consumabilele schimbate de o luna.

Nu pot spune ca e o perioada buna de vandut motoare. Pretul e bun! bafta la vanzare si bafta la noul B12 :grinbandit:

Link spre comentariu

Daca esti in Bucuresti si ai maxim 100 lei la tine, gasesti maneta de ambreiaj la MyMoto (Sos. Cotroceni, intre Gradina Botanica si podul peste parleaz <a se citi Dambovita>) doar sa te duci cu maneta veche/rupta si s-o iei prin comparatie, ca e posibil sa-ti spuna ca nu au... eu asa am patit cu maneta de frana :)

Link spre comentariu