KMIHAI Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ma refeream la chestia asta . Te ajuta sa echilibreze forta la roata sa nu traga prea mult pe stanga , fata de dreapta, asta pentru motoarele cu cuplu mare. In alte cuvinte : sa nu se duca pe orban toata partea din spate de la cuplu. link-ul dat de tine ma da direct pe site-ul cjaccesories..tot nu-mi dau seama la ce te referi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 link-ul dat de tine ma da direct pe site-ul cjaccesories..tot nu-mi dau seama la ce te referi Nu sunt foarte sigur, dar am impresia ca se refera la asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu sunt foarte sigur, dar am impresia ca se refera la asta: hehehe...ala e bratul de torsiune de la etrierul spate doar ca l-am cromat sa arate frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 despre bandit 1250 cmc din 2010. poze si detalii http://www.motorul.ro/suzuki-gsf1250-bandit-model-2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Nu sunt foarte sigur, dar am impresia ca se refera la asta: ala este bratul etrierului Mesaj completat despre bandit 1250 cmc din 2010. poze si detalii http://www.motorul.ro/suzuki-gsf1250-bandit-model-2010/ cea mai frumoasa generatie mi se pare NEO...de departe....pacat ca pe timp ce trece se alege praful de bandit (o motoreta care inca mi-a ramas in suflet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 cea mai frumoasa generatie mi se pare NEO...de departe....pacat ca pe timp ce trece se alege praful de bandit (o motoreta care inca mi-a ramas in suflet ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Di ce bah? Ca ai tu din ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Di ce bah? Ca ai tu din ala? Si am incercat chiar foarte tare sa nu fiu subiectiv .... se pare ca nu e punctul meu forte Dar tre sa recunosti ca, din punct de vedere estetic cel putin, e cel mai misto din toata gama istorica a banditilor :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Man... imi place Neo insa daca imi placea cel mai mult nu aveam 12le tot Kult, dupa ce am avut 6le Kult. Imi plac mult liniile si formele la Kult, mi se pare f naturale. Mai ales curbele cadrului si rezervorul mi se par reusite. Dar iti zic sincer ca nu m-ar deranja deloc in garaj inca un 12 Neo S cu ABS, pentru touring si drumuri mai lungi. Editat Septembrie 17, 2009 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) Man... imi place Neo insa daca imi placea cel mai mult nu aveam 12le tot Kult, dupa ce am avut 6le Kult. Imi plac mult liniile si formele la Kult, mi se pare f naturale. Mai ales curbele cadrului si rezervorul mi se par reusite. Dar iti zic sincer ca nu m-ar deranja deloc in garaj inca un 12 Neo S cu ABS, pentru touring si drumuri mai lungi. Corect! Un bun prieten are un B6 kult si are aceeasi viziune, zilele trecute mi-a spus, cand discutam despre a ne cumpara niste motorete de cross (niste cazaturi de prin 80+ maxim 90 la maxim 500 E), ca nu-si vinde banditu nici in ruptul capului... ii place la nebunie. Eu, pe cealalta parte, prefer formele mai agresive, mai ascutite... taiate ca din topor (d'asta visez in continuare la designul celor de la Aprilia). Din punctul meu de vedere, daca s-ar combina Suzuki (pe partea tehnica/mecanica) cu Aprilia (pe partea aerodinamica/estetica), chiar cred ca ar iesi un "Bandituro" fantastic. Editat Septembrie 17, 2009 de cosminst2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 hornet the best ... daca tot va plagiati b-urile cu aprilia etc...joke sper sa nu se supere nimeni : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 cred ca ai gresit topicul amice...ce dreacu' vezi ma la Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karavei Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 da amice ai dreptate nu vad nimic.. tocmai ca am citit si eu topicurile voastre si daia mam bagat si eu in seama aiurea .. have fun ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 (editat) da amice ai dreptate nu vad nimic.. tocmai ca am citit si eu topicurile voastre si daia mam bagat si eu in seama aiurea ..have fun ... Răpidi, răpidi, fuji ! Editat Septembrie 18, 2009 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Eu nu stiu ce se baga astia ca musca in laptele altora?? S-a terminat forumul de horneti? Nu mai au ce scrie? Sunt la culcare toti sau cum?!? Duceti-va frate la apscut si lasati-ne cu ale noastre ... i-auzi, Hornet ce mai buna!?!? La pascut frate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Eu nu stiu ce se baga astia ca musca in laptele altora?? S-a terminat forumul de horneti? Nu mai au ce scrie? Sunt la culcare toti sau cum?!? Duceti-va frate la apscut si lasati-ne cu ale noastre ... i-auzi, Hornet ce mai buna!?!? La pascut frate!! eu cred ca a realizat ca mitul fiabilitatii honda e doar un mit si cauta si el pe alte topicuri ce motor sa-si ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 cred ca ai gresit topicul amice...ce dreacu' vezi ma la Aprilia E valabil si pentru Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Primele modificari: Am montat chitu de ridicare comandat de la CJ Accessories (40 mm) Am scapat de scaritele pasagerului si am improvizat pentru moment o sustinere pentru toba Am ascuns claxonul Urmeaza un ghidon drept si un far dublu, si mai tarziu o furca, o bascula si o vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 si ai (am)mutat claxonu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 si ai (am)mutat claxonu' "am" era folosit la modul general... rectific... Ovidiu mi-a ascuns claxonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Septembrie 19, 2009 Share Postat Septembrie 19, 2009 Sexy , spor la treaba. Astept cu nerabdare furca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 E cineva p'aci care are idee daca bascula de pe Yamaha R6 din 2001 se potriveste pe banditu meu? am gasit sa cumpar una de undeva din petrosani, insa nu stiu daca am ce face cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Ce bascula USD se potriveste la un bandit de 600 din 95 ?? sau niste arcuri noi pentru furca originala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Bascula USD nu exista. Poate furca. Mere de pe gixxer 7,5-11 uleios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 My bad...am vrut sa zic furca 7,5 - 11 din ce ani ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate