Eliadar Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 sunt 2 pise mari si scumpe ce lipsesc, care cred ca nu afecteaza vanzarea, o poti face sa nu isi dea nimeni seama ca a fost cazuta, e un amarat de rezervor, il scoti si pui altu exact ca un filtru de ex. de acord ca daca erau probleme la furca sau motor era altceva pai cauta si tu un rezervor sh in stare buna (si alte piese ce mai ai de inlocuit)... repar-o cu cat mai putini bani, 200-300 euro si vinde-o. nu stiu daca se merita sa-i pui piese noi... (da sa bagi 800 de euro in reparatii mi se pare mult prea mult...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 daca cadrul nu a fost afectat si ciclistica e buna nu merita dezmembrata...parerea mea eu as incerca sa o repar si as tine-o mai departe , mai ales cand stii cum te impacai cu ea la drum si ce motor aveai sub tine , asta daca nu ai superstitii da'lea gen: e cu ghinion mobra...si ramai si cu bani si cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) din motive diverse imi vand accesoriile de pe bandit: asadar: suport bagaje (side si top) Hepco&Becker - 450 lei husa rezervor Bagster verde (noua) - 400 lei crashbar cromat nezgariate impecabile - 350 lei toate cele de mai sus de vad in poza. ele sunt in stare excelenta. toate merg pe banditi 1995-1999 dar cred ca si pe modele pana in 2003. Editat Ianuarie 6, 2011 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 daca cadrul nu a fost afectat si ciclistica e buna nu merita dezmembrata...parerea meaeu as incerca sa o repar si as tine-o mai departe , mai ales cand stii cum te impacai cu ea la drum si ce motor aveai sub tine , asta daca nu ai superstitii da'lea gen: e cu ghinion mobra...si ramai si cu bani si cu mobra Subscriu, mai ales la vaza cu revanzarea. Ma manca si pe mine odata sa o vand pentru mai stiu eu ce motor (vfr 800, fazer etc) dar m-am linistit si mi se pare o supermotoreta iar acum nu as mai da-o ca sa imi iau alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 pai cauta si tu un rezervor sh in stare buna (si alte piese ce mai ai de inlocuit)... repar-o cu cat mai putini bani, 200-300 euro si vinde-o.nu stiu daca se merita sa-i pui piese noi... (da sa bagi 800 de euro in reparatii mi se pare mult prea mult...) nu merge sa o repari nici cu 2-300. am pus mai suns cat costa pisele importante . cu 6-700 o faci ca noua nu mai am rabdare sa stau sa o fac . Mesaj completat nu merge sa o repari nici cu 2-300. am pus mai suns cat costa pisele importante . cu 6-700 o faci ca noua nu mai am rabdare sa stau sa o fac . o dau cu 800 in starea asta , cine o vrea o dau si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Mi se pare foarte putin cu 800,pt ca dupa cum spui tu,doar piesele dintr-un post anterior sunt afectate.Din ce m-am uitat pe net doar motorul Banditului face vreo 800,deci mai raman rotile si ce mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Mi se pare foarte putin cu 800,pt ca dupa cum spui tu,doar piesele dintr-un post anterior sunt afectate.Din ce m-am uitat pe net doar motorul Banditului face vreo 800,deci mai raman rotile si ce mai ai unde ai vazut ? da mi si mie linku ala te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Mi se pare foarte putin cu 800,pt ca dupa cum spui tu,doar piesele dintr-un post anterior sunt afectate.Din ce m-am uitat pe net doar motorul Banditului face vreo 800,deci mai raman rotile si ce mai ai 800 ce? euro? sau cum? nu e un motor de masina 800... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 cam 400 euro costa un motor de bandit sh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 unde ai vazut ?da mi si mie linku ala te rog http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-650-Bandit-K...=item588723ee2f ,si din ce m-am mai uitat si cele de 600 din 95-99,00-04 sunt cam la aceleasi preturi. Mesaj completat Nu se poate face din S N? Sau e prins borbu de semicarena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-650-Bandit-K...=item588723ee2f ,si din ce m-am mai uitat si cele de 600 din 95-99,00-04 sunt cam la aceleasi preturi.Mesaj completat Nu se poate face din S N? Sau e prins borbu de semicarena? eu cred ca se poate , da bordu e prins de semicarena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 pai daca s-ar putea nu ti-ar placea sa-l faci N si sa-l tii?sau vrei tot un S sa-ti iei?si app cum te mai simti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) pai daca s-ar putea nu ti-ar placea sa-l faci N si sa-l tii?sau vrei tot un S sa-ti iei?si app cum te mai simti? nu vreau S , vreau ss : ma simt bine , teoretic la jumatatea lui feb scap de ambele carje dar eu cred ca voi scapa mai repede ... chiar nu stiu ce sa fac , sa imi mai iau motor sau nu , stiu bine ca nu se merita macar un an pana scot tija sa nu mia fac sporturi extreme ca daca indoi tija in os e nasoala de tot treaba Editat Ianuarie 8, 2011 de gabi88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 (editat) macar un an pana scot tija sa nu mia fac sporturi extreme ca daca indoi tija in os e nasoala de tot treaba tija aia se indoaie FOARTE greu. oricum mai ai putin si devii X-men Editat Ianuarie 8, 2011 de Eliadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 tija aia se indoaie FOARTE greu.oricum mai ai putin si devii X-men stiu , dar dc o indoi .. cum adica x man ca nu m am prins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 stiu , dar dc o indoi .. cum adica x man ca nu m am prins pai incet incet o sa ai schelet dublat de adamantium ca Wolverine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 tija aia se indoaie FOARTE greu. oricum mai ai putin si devii X-men Am un unchi care a avut tija in tibie sau pe acolo pe undeva,si cand sa i-o scoata era stramba ,ce a facut de a strambat-o numai el stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 asa arata pe 27 dec , la ultimul control (dupa 6 saptamani ) nu prea inteleg de ce nu se vede macar putin sudat sau refacut intr un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Salutare. Aveti idee cat costa si de unde pot cumpara si eu rulmentii pentru roti? inainte s-o trag pe dreapta la iernat, incepuse sa scoata niste zgomote ciudate la roata fata. nu se auzea tot timpul, dar, pe viraje facea foarte urat. nu am observat nicio diferenta in cum se conduce mobra. era la fel, doar ca avea acele zgomote. dupa ce m-am consultat cu mai multe personaje, am tras concluzia ca sunt rulmentii. Acum, caut sa-i schimb, dar nu stiu nici macar ce sa caut sau unde sa caut asa ceva. singura locatie la care ma gandesc e ElfWorkshop... aveti ceva pareri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 asa arata pe 27 dec , la ultimul control (dupa 6 saptamani ) nu prea inteleg de ce nu se vede macar putin sudat sau refacut intr un fel probabil o sa se vada dar in timp.oricum e naspa rau, la cum arata.la aia ce i-ai facut?i-ai cerut daune morale?aia n-ar mai merita permisul in veci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 probabil o sa se vada dar in timp.oricum e naspa rau, la cum arata.la aia ce i-ai facut?i-ai cerut daune morale?aia n-ar mai merita permisul in veci ce sa ii faca ? conduce in continuare..deocamdata va tin la curent ce zi cum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Salutare. Aveti idee cat costa si de unde pot cumpara si eu rulmentii pentru roti? inainte s-o trag pe dreapta la iernat, incepuse sa scoata niste zgomote ciudate la roata fata. nu se auzea tot timpul, dar, pe viraje facea foarte urat. nu am observat nicio diferenta in cum se conduce mobra. era la fel, doar ca avea acele zgomote. dupa ce m-am consultat cu mai multe personaje, am tras concluzia ca sunt rulmentii. Acum, caut sa-i schimb, dar nu stiu nici macar ce sa caut sau unde sa caut asa ceva. singura locatie la care ma gandesc e ElfWorkshop... aveti ceva pareri? parca pusese cineva codurile rulmentilor in niste posturi anterioare. poti sa-ti cumperi rulmentii de altundeva ca aia originali cred ca sunt cam scumpi... cred ca o cautare pe net dupa codurile rulmentilor te-ar duce la un furnizor mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adelline Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Salut Am si eu nevoie de un "consilier" in cumparaturi . Preferabil daca mai e cineva cu un GSF 600 2003 sau care are un model asemanator . Vreau sa comand niste chestiute si vreau sa fiu sigura ca o sa imi "vina" bine . Mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 parca pusese cineva codurile rulmentilor in niste posturi anterioare. poti sa-ti cumperi rulmentii de altundeva ca aia originali cred ca sunt cam scumpi...cred ca o cautare pe net dupa codurile rulmentilor te-ar duce la un furnizor mai ieftin. asta poate intr-o tara mai civilizata.... am avut surpriza cand am schimbat rulmentii de la jug sa gasesc aprope la acelai pret rulmentii OME (la reprezentanta) si rulmenti fabricati de ... probabil ca asemanarea de pret vine si de la faptul ca suzuki nu-si produce toate piesele singura si comada anumite componente de al anumiti producatori consacrati. sa nu-ti mai spun de filtrul de ulei care la reprezentanta este mai ieftin decat un filtru man sau bosch. unde poti sa faci o economie este la manopera. daca nu ai 2 maini stangi (sau si mai bine daca ai un prieten priceput) si ceva scule potrivine nu e chiar asa o mare chestie sa schimbi rulmentii aia. be happy an enjoy life... but not to much! Mesaj completat Salut Am si eu nevoie de un "consilier" in cumparaturi . Preferabil daca mai e cineva cu un GSF 600 2003 sau care are un model asemanator . Vreau sa comand niste chestiute si vreau sa fiu sigura ca o sa imi "vina" bine . Mersi anticipat daca e vorba de chestii mecanice... electrice... ma bag eu!!! (si cred ca mai sunt doritori pe aici unii mai priceputi, altii mai putin..) dar daca vrei gentutze, rimel waterproof si ciorapi pe picior negrii si fir la spate................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 daca e vorba de chestii mecanice... electrice... ma bag eu!!! (si cred ca mai sunt doritori pe aici unii mai priceputi, altii mai putin..) dar daca vrei gentutze, rimel waterproof si ciorapi pe picior negrii si fir la spate................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate