Vishco Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) posibil sa fi fost de b12. nu mai retin daca distanta intre prinderi e aceeasi ca la b6 Editat Noiembrie 14, 2011 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Un radiator de ulei de B6 Kult in stare ireprosabila are cineva (sau chiar de B12 Kult) multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Rosule, l-ai spart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 cu banditu' la miresica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Un radiator de ulei de B6 Kult in stare ireprosabila are cineva (sau chiar de B12 Kult) multumesc. http://www.okazii.ro/catalog/57570378/radiator-ulei-suzuki-bandit.html Din poza si descriere, pare ok.. @war - ginerica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 Un radiator de ulei de B6 Kult in stare ireprosabila are cineva (sau chiar de B12 Kult) multumesc. am eu unul 0742485660 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) gresit! tot un pistonas (flotant) are si k7 (neo) fie de 650 sau 1250! ne referim la pistonase si nu la placute de frana... k5 si k6 au sigur 2 pistonase . adica un pitonas pe o parte si unul pe cealalta parte ! probabil la k7 are unul singur , dar nu imi vine sa cred si confunzi, k7 este Evo nu Neo. Editat Noiembrie 14, 2011 de gabi88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Rosule, l-ai spart? Nuuuuu, vreau sa fac o "inginerie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Frumoasa poza warlock. si daca esti ginerica atunci casa de piatra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Nuuuuu, vreau sa fac o "inginerie" superb banditu' .de unde ai cumparat bug-spoiler-ul si cat a costat? seaua cat a costat sa arate asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Frumoasa poza warlock. si daca esti ginerica atunci casa de piatra. ihm. multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seagull Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) superb banditu' .de unde ai cumparat bug-spoiler-ul si cat a costat? seaua cat a costat sa arate asa ? Saua este modificata de Darian. Pe mine m-a costat 150 RON in 2010. Sunt mai multi banditi cu seile modificate de Darian, toti clienti multumiti. Se merita. Editat Noiembrie 16, 2011 de seagull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Din lista celor cu saua customizata fac parte si eu. Nu include transportul suma aia. Saua e exact ca a Rosului! (nu stiu cine a furat drepturile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Din lista celor cu saua customizata fac parte si eu. Nu include transportul suma aia. Saua e exact ca a Rosului! (nu stiu cine a furat drepturile ) Probabil ca voi , eu am conceput impreuna cu Darian cusatura cu cusatura dupa un model american, deci si a costat 250 ron (ca a fost prototip). Atat bug spoiler-ul cat si aparatoarea spate au fost "manufacturate" dupa model, din fibra de sticla si au ajuns undeva la 400 ron in final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Probabil ca voi , eu am conceput impreuna cu Darian cusatura cu cusatura dupa un model american, deci si a costat 250 ron (ca a fost prototip). Atat bug spoiler-ul cat si aparatoarea spate au fost "manufacturate" dupa model, din fibra de sticla si au ajuns undeva la 400 ron in final. cu riscul de a fi rautaciuos puteai sa rezolvi treburile cu bani mai putin si cu un look superior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 cand ai customizat-o? ca a mea are deja 1 an si ceva ... aproape 1,5 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 Nu va mai contrati ca sunt mai vechi decat ale voastre facute ex. a mea e din feb 2009 si are forma asemanatoare(cu ceva straturi de gel) si stiu sigur ca a mai fost una inaintea mea dar fara gel...deci...oricum ale voastre se vad mai bine lucrate de la distanta. Felicitari Red-ule pt banditul tau sclipitor si bibilit. (i-ai luat locul in clasament lui emppu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) cu riscul de a fi rautaciuos puteai sa rezolvi treburile cu bani mai putin si cu un look superior concret la ce anume te referi ... exemplifica, m-ai facut curios. cand ai customizat-o? ca a mea are deja 1 an si ceva ... aproape 1,5 ani in ianuarie - februarie 2009 Editat Noiembrie 16, 2011 de red bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Nu va mai contrati ca sunt mai vechi decat ale voastre facute ex. a mea e din feb 2009 si are forma asemanatoare(cu ceva straturi de gel) si stiu sigur ca a mai fost una inaintea mea dar fara gel...deci...oricum ale voastre se vad mai bine lucrate de la distanta. Felicitari Red-ule pt banditul tau sclipitor si bibilit. (i-ai luat locul in clasament lui emppu) in curand o sa vin eu ) Momentan este la desfacut, dupa voi trimite cadrul la vopsit, capacele de la motor, bascula, paharele la telescoape , carenele si o gramda de piese de inlocuit, jantele la cromat :) speram sa nu ma impotmolesc pe drum si sa ajunga la piese de schimb ) Editat Noiembrie 16, 2011 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 in curand o sa vin eu ) Momentan este la desfacut, dupa voi trimite cadrul la vopsit, capacele de la motor, bascula, paharele la telescoape , carenele si o gramda de piese de inlocuit, jantele la cromat :) speram sa nu ma impotmolesc pe drum si sa ajunga la piese de schimb ) Jantele sunt de aluminiu nu se cromeaza, se lustruiesc . Iti recomand pentru piesele enumerate mai sus o vopsire in camp electrostatic (piesele metalice) carenele vopsea 1K (doua componente) cand ai customizat-o? ca a mea are deja 1 an si ceva ... aproape 1,5 ani Rectific: ianuarie -februarie 2009 - inspiratie, masuratori,proiectare, material martie 2009 - executie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 16, 2011 Share Postat Noiembrie 16, 2011 (editat) Jantele sunt de aluminiu nu se cromeaza, se lustruiesc . Iti recomand pentru piesele enumerate mai sus o vopsire in camp electrostatic (piesele metalice) carenele vopsea 1K (doua componente) Rectific: ianuarie -februarie 2009 - inspiratie, masuratori,proiectare, material martie 2009 - executie da toate piesele vor fi vopsite in camp electrostatic la GIZ(Timisoara) jantele nu stiu daca o sa le lustruiesc sau vor ramane negre carenele nu le voi vopsi deoarece am doar o mica zgarietura pe rezervor care cred ca iasa la polish daca nu asta e Prioritare sunt Placutele de frana, kit=u de lant, patina de la lant(care nu stiu de unde o voi lua )kitu ambreiaj care il am mai trebuie doar arcurile, suport pompa frana spate care e fisurat, posibil sa apara in peisaj si un amortizor de ghidon la sfarsit sper sa arate la fel de bine ca al lui RED Editat Noiembrie 16, 2011 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 concret la ce anume te referi ... exemplifica, m-ai facut curios. in ianuarie - februarie 2009 bug spoilerul si aripa spate erau mult mai ieftine pe ebay ...shaua intradevar a ieist ieftin ..eu am dat 250euro dar din cate vad in poza e si diferenta de calitate intre ce ai tu si ce am eu de la top sadlerry.ca sa iti faci o idee.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 bug spoilerul si aripa spate erau mult mai ieftine pe ebay ...shaua intradevar a ieist ieftin ..eu am dat 250euro dar din cate vad in poza e si diferenta de calitate intre ce ai tu si ce am eu de la top sadlerry.ca sa iti faci o idee.. un bug spoiler si o aripa ma gandesc sa imi cumpar dar in nici un caz nu as da 250eruo pe ele mai bine ramane asa P.S: ce telescop spate as putea monta ?ceva mai righid deoarece cel de bandit e moale rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 ia de aici o lista, daca rezolvi cu ceva sa ne spui si noua. 295 mm - pentru banditul tau. Si asta e topicul meu pe aceasta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihailCalin Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Salutare. Ma alatur si eu posesorilor de banditi. De curand am achizitionat un bandit de 600 din 2001, verificat cu un "doctor de motoare". Ar fi cateva lucruri de rezolvat pana in primavara (sincronizat carburator, vitezometrul zgariat, si o indoitura in rezervor, schimburi de uleiuri) si in rest e destul de ok. E primul motor. Ma bucur sa vad o comunitate asa numeroasa...tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate