bandit red Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Ba gasesc, dar la super preturi PS: 7-9 lire bucata iridiu. In tara sar de 80 lei bucata. Nu merita! Eu cred ca am sa trec pe Denso http://www.ebay.co.u...984.m1423.l2649 NU te sfatuiesc sa pui iridiu pe carburatie. Sunt facute pentru injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Multam de informatii Red Am dat de alta acu. Cand dau semnalizare stanga sau dreapta, se aprind semnalizatoarele si stau aprinse continuu, fara sa mai aiba intermitenta, aprin - stins. Sa se fi bulit releul de semnalizare? Cine ma ajuta sa-mi spuna unde il gasesc pozitionat pe mobra, ca pana le invat pe toate cred ca imbatranesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 E cineva care are magnet pe surubul care se desface, pentru a scoate uleiul din motor ? E folositor ? Se gaseste si la noi, sau doar pe ebay ? aah, inca ceva, unde gasesc si eu un silencer leo vince ? daca te referi la un db-killer, am eu unul dar nu stiu daca provine cu siguranta de la leo vince. cel mai bn ar fi sa imi dai pe pm dimensiunea interiorului tobei. cu restu' ne-om intelege noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Salutare, are cineva o scarita dreapta + arc de vanzare pt un bandit 600S 1997 ?sau Stie cineva daca se potriveste una de pe un model 2000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) NU te sfatuiesc sa pui iridiu pe carburatie. Sunt facute pentru injectie. Merci mult de sfat. Eram oricum cu inima indoita sa pun iridiu ... PS: oricum ce ti-am dat eu nu e iridiu. Iridiua au I27A...alea sunt U27ETR...sunt platina sau normale. Editat Decembrie 10, 2011 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Nu am Bandit da mai urmaresc si eu niste topicuri, asa: pentru Razvanusv-insanatosire grabnica, nasol cu accidentul, bine ca esti sanatos. Pentru Banditrider: daca vrei sa iti faci unu al tau vorbeste cu CristianIonescu de pe forum sau Rados, lucreaza impreuna, iti face un silencer ca din fabrica. Daca doresti doar pentru RAR ti-l pot imprumuta pe al meu ca am tot un LeoVince SBK Titanium. Pai vreau unul original, o sa-l folosesc doar cand ies seara..Mai fac astia filtre cu RAR si sa nu am probleme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 (editat) ` Multam de informatii Red Am dat de alta acu. Cand dau semnalizare stanga sau dreapta, se aprind semnalizatoarele si stau aprinse continuu, fara sa mai aiba intermitenta, aprin - stins. Sa se fi bulit releul de semnalizare? Cine ma ajuta sa-mi spuna unde il gasesc pozitionat pe mobra, ca pana le invat pe toate cred ca imbatranesc. Salut, eu pe un scuter, am schimbat vreo 3 relee de semnalizare ca se tot ardeau. Pana la urma am pus unul de Dacia 1300 de la dezmembrari (10 lei). Prin incercari am nimerit cum se leaga firele si mergea perfect. Editat Decembrie 10, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 Salutare, are cineva o scarita dreapta + arc de vanzare pt un bandit 600S 1997 ?sau Stie cineva daca se potriveste una de pe un model 2000 ? Salut cred ca am eu.. daca te intereseaza cele originale si ciobanesti cu care vineB din fabrica...daca dinalea cauti da-mi de stire sa le caut. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 NU te sfatuiesc sa pui iridiu pe carburatie. Sunt facute pentru injectie. Eu am Hornet 2001 carburatie cumparat in 2008 si de atunci e echipat cu Iridiu. Nu am avut nici o problema niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 @TM - honda-i honda, eh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 @TM - honda-i honda, eh? Razvane, nu ti-e suficient piciorul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Oricum banditul e cea mai buna motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Oricum banditul e cea mai buna motocicleta... clar.. Voi va suspendati roata fata cu ceva ? Zicea cineva ca se poate ovaliza cauciucul, daca sta mult intr-o pozitie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 (editat) daca ai cric central, roata fata trebuie numai un pic "ajutata" sa stea in aer - cel putin asa e la mine... merge pus si un bat sub capatul furcii... de ovalizat nu cred ca se ovalizeaza, dar nici rau nu-i face daca o ridici Editat Decembrie 11, 2011 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Daca e umflat corect, nu se ovalizeaza. La masini se ovalizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) Voi va suspendati roata fata cu ceva ? Zicea cineva ca se poate ovaliza cauciucul, daca sta mult intr-o pozitie.. mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) Editat Decembrie 12, 2011 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 (editat) sau 1080p, fullscreen.... http://youtu.be/1RaeY4TALaY GSF1250 Editat Decembrie 12, 2011 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 sau 1080p, fullscreen.... http://youtu.be/1RaeY4TALaY GSF1250 Frumoasa, dar prea puternica pentru mine deocamdata mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) L-as loa in casa dar nu intra in lift Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 ca tot nu ne dam cu motoretu, apuc sa citesc manualul. placut surprins, remarc: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 placut surprins, remarc: sincer? pe mine m-ai pierdut! vrei sa impartasesti cu noi aceasta revelatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 mai, eu propun sa luam motoarele in casa, cu noi in pat si sa le acoperim cu o paturica ... sincer. toate chestiile astea (n.r. pregatirile pentru iernat) sunt valabile daca lasi motorul sa stea mai mult timp. in romanica mai mult de 2-3 luni nu cred ca ierneaza vreun motor. dar, pentru pasionati puteti incerca si: - umplut rezervor cu benzina buna si stabilizator - schimb ulei si pus mai mult - scos bujii, ulei in camerele de ardere, - suspendat motor pentru cauciucuri - dat joe bateria si pusa la redresor - dat cu vaselina pe partile cromate si ceara pe vopsea ... - bere multa pentru motociclist!!! (parerea mea: ultima este cea mai importanta) Ce mi-as dori sa stau in pat la TV si din cand in cand sa-i mai arunc o privire banditului, din pacate stau la bloc si e chin mare sa-l urc atatea etaje pe scari, dar n-as zice nu hai cu vara ! Am primit preturile pentru: placute frana spate, filtru ulei si ulei, (in caz ca va intereseaza) Ulei: Motul 5100 10w40 158ron/4litri MOTOREX FORMULA 10W40 160ron/4litri MOTOREX TOP SPEED 10W40 185ron/4litri (este la acelas nivel ca motul 300v) Filtru ulei: Hiflow 30ron (il recomandam) Man 27 ron Placute frana: EBC spate :Standard 17euro/set , dublu sinterizate 21 euro/set SBS - placute frana spate 115ron/set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 lichidare de stoc, bun de facut provizii. Ebc rulez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Daca comanda cineva de la ei, dati-mi si mie un semnal, ca eu nu vreau decat un filtru de ulei si unul de are. Insa nu comand de 60 lei ca sa platesc transport de 30 pana la BACAU! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Daca comanda cineva de la ei, dati-mi si mie un semnal, ca eu nu vreau decat un filtru de ulei si unul de are. Insa nu comand de 60 lei ca sa platesc transport de 30 pana la BACAU! Merci pytykbacau da un buzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Unde pot sa gasesc (cumpar) axul din poza atasata? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate