Orion Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 eu propun la 19:00 in bikers otopeni sper sa ajung in timp util Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 eu propun la 19:00 in bikers otopeni sper sa ajung in timp util Ar fi ok pt mine. Si restu` Banditilor sunt de acord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djinn Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 A fost cineva la intrunire? Eu am fost plecat din Bucuresti si nu am avut posibilitatea sa ajung.. Mai una weekendul asta? Propun Duminica 8 iunie ora 13:00 - Intrare Parcul Herastrau de pe Soseaua Kiseleef... Poate dam si o tura prin Buc... Un mic traseu.. Romexpo - Arcul de Triumf - Piata Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii - Piata Unirii - Casa Poporului - Piata Alba Iulia si returulu ulterior.. Sper sa ne intalnim Duminica.. Pana atunci asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yfazer Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Salut, Am probleme cu banditul. Degeaba i-am schimbat bujiile. Merge in trei pistoane, nu pleaca de pe loc din ambreiaj si daca ii trag socul se ineaca. Suna cum nu trebuie, asta e clar. Toba scoate pocnituri cand turez... iar daca ii dau gaz pana la 3000 - 4000 se opreste cateva secunde la 2000, dupa care scade sub 1000 si se opreste in final... stiti despre ce e vorba ? imi recomandati un service cat mai aproape de centru ? mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 De pe un forum din Germanica... Pe cand unu cu "Banditmania"? Sa le aratam a cui e mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Oricum ale noastre-s mai mari Uita-te la ei ce mutre au, 'cea mamii lor de nemti. Poate miine imi vine si mie capacul de la motor. Tineti-mi pumnii, chiar daca-s xenofob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salutare frati banditi Sunt fericitul posesor al unui B6 din 2000 pentru care mi-am vandut un plaman si un rinichi. Fost posesor de GS, pot spune ca Banditul este incomparabil din absolut toate punctele de vedere. In principiu, exemplarul meu ar fi impecabil, daca s-ar face abstractie de discul de frana de pe spate care e cam distrus si de indoitura de pe rezervor care a fost mascata cu acel sticker....dar precum zicea cineva....nimic nu e perfect Postez si niste poze facute cu tel....apropo..mai e un Suzuki la mine in curte...dar e Vitara tatalui meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor23mihai Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Un bandit S 600 la doar 1900 EURO! Nu intereseaza pe nimeni??? /index.php?...95624&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut, Am probleme cu banditul. Degeaba i-am schimbat bujiile. Merge in trei pistoane, nu pleaca de pe loc din ambreiaj si daca ii trag socul se ineaca. Suna cum nu trebuie, asta e clar. Toba scoate pocnituri cand turez... iar daca ii dau gaz pana la 3000 - 4000 se opreste cateva secunde la 2000, dupa care scade sub 1000 si se opreste in final... stiti despre ce e vorba ? imi recomandati un service cat mai aproape de centru ? mersi ! Cand e problema de service nimeni de pe aici nu raspunde. RUSINE! Cam aceeasi problema am avut-o si eu. E de la carburatoare. Pocniturile sunt rateuri, adica benzina care nu s-a aprins in cilindru si s-a aprins in evacuare. Cunosc pe cineva care mi-a rezolvat-o mie (in mare parte, pentru ca inca astept sa imi vina cuiele ponto de la suzuki). Daca vrei da-mi un pm si iti dau numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cand e problema de service nimeni de pe aici nu raspunde. RUSINE! cred ca ar trebui sa-ti controlezi un pic limbajul!!! poate nu are nimeni nimic destept de spus, poate cei care au citit nu se pricep ... si decat sa dai sfaturi proaste mai bine taci. dar asta e... trebuie sa mai crestem si sa invatam sa ne purtam in lume, fara sa jignim pe nimeni! in alta ordine de idei ce pare aveti? vreau sa dau o tura mai lunga cu banditul pe la mare (pana la bulgari, greci) in iulie-august si inainte o sa-i fac o revizie. am auzit tot felul de idei legate de ulei. ma tot "sfatuiesc" niste prieteni ca pentru tura asta in tari mai calde sa-i pun un ulei mai gros, 15w50 in loc de standardul 10w40 (sintetice amandoua si de la motorex ca asa prefer eu). are cineva ceva experienta cu ture mai lungi si eventual pune cineva vara uleiuri 15w, 20w? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Pune 10W40 semisintetic, fara frica. Io bag Castol din ala ieftin. Vezi sa nu fie infundat si/sau lovit radiatoru respectiv lamelele lui si eventual pune-ti un ceas termometru la busonul de ulei. In felul asta o sa stii mereu "la cat e ceasu" cu incalzirea motorului si vei putea reactiona/adapta pilotajul din timp, in functie de ce zice termometrul. Costa 30-55 euro la Louis. @ Mjollnir... ne-ai luat cam din topor. Cine vrei sa dea o mana de ajutor pe Banditmania unui user intitulat precum dusmanul "y(amaha)fazer"? Glumesc! yfazer, e clar ca, carbelitoarele tale sunt muci. Posibil sa ti fi varzuit din nou bujiile. Arunca o privire si asupra filtrului de aer si du-l la o revizie completa. Ce ai facut tu acolo schimband bujiile e ca si cum ai pune un lant nou pe pinioane mucificate sau placute noi pe discuri cu santuri. Editat Iunie 11, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Pey chiar m-am ofticat. Ultimele doua intrebari pe care le-am pus au fost ignorate complet. Scuze daca s-a suparat cineva mai tare decat trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Frati banditi, asa cum promisesem si inainte, mi-am tradat specia, din contra, am intarit-o Se numeste B 12 N POP din 2002, 28 000 km , arata super ingrijit, merge de rupe. Astept ceva km sa ma obisnuiesc cu dansul deoarece inca nu pot realiza ca am asa ceva. Scuze daca par prea laudaros dar inca nu imi revin din emotii ( si din betia de ieri, ca doar trebuia udat ). Sa ne vedem la intruniri cat mai multi banditi. Respect, oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Asa baaaaa. Sa-l stapanesti sanatos si fericit 1000 de ani. Ma bucur ca pana la urma ai reusit totusi sa-l iei pe asta. You got yourself a set of some serious wheels. Si cand te gandesti ce beshini de motorete ai vrut sa-ti iei dupa B6... nu dau nume de firme si modele ca sa nu suparam pe nimeni. Bravo! Asteptam sa-l vedem live. Editat Iunie 13, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yfazer Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Salut. Carburatia era de vina. Am dus-o in 3 pistoane pana la un service si i-am facut revizia. Acum merge foarte bine. multumesc pentru raspunsuri. PS : y(why)fazer se citeste nicku nenorocit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ma gindeam... daca tot tre' sa-i schimb uleiul cu ocazia accidentului, poate incerc altceva decit Motul 7100 de pina acum. Voi cu ce ati experimentat? PS: daca nu-mi raspundeti ma enervez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Asa baaaaa. Sa-l stapanesti sanatos si fericit 1000 de ani. Ma bucur ca pana la urma ai reusit totusi sa-l iei pe asta. You got yourself a set of some serious wheels. Si cand te gandesti ce beshini de motorete ai vrut sa-ti iei dupa B6... nu dau nume de firme si modele ca sa nu suparam pe nimeni. Bravo! Asteptam sa-l vedem live. Apare el si live, atata doar ca am citit pe aici ca nu se mai tine intrunirea la Sibiu. Dar ne facem vreme si gasim si alt motiv sa ne intalnim. Mersi inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Felicitari pt achizitie , arata super ma tot uit la pozele care le-ai pus. Iti doresc f multi km cu noua bijuterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ma gindeam... daca tot tre' sa-i schimb uleiul cu ocazia accidentului, poate incerc altceva decit Motul 7100 de pina acum. Voi cu ce ati experimentat? PS: daca nu-mi raspundeti ma enervez si eu castrol rs 10w-50 si e ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ma gindeam... daca tot tre' sa-i schimb uleiul cu ocazia accidentului, poate incerc altceva decit Motul 7100 de pina acum. Voi cu ce ati experimentat? PS: daca nu-mi raspundeti ma enervez si eu pai... sa nu-ti raspundem atunci... sa vedem cum faci.... eu merg de vreo 2 ani cu motorex 10w40 sintetic. fara plangeri! mi se pare un raport bun calitate pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Felicitari pt achizitie , arata super ma tot uit la pozele care le-ai pus.Iti doresc f multi km cu noua bijuterie . Mersi mult, am mai bagat azi ceva kilometrii cu dansa, asta in ciuda vremii din ultimele zile, si tot ce pot sa spun este ca imi place tot mai mult. Am inceput sa o inclin mai tare pe curbe, sa o cunosc putin mai bine, dar inca am respect pentru ea dar si oarecare retineri. Rulez doar cu pasagera si asta ma trage mai mult cu picioarele pe pamant, nu ca nu as fi si fara. Oricum, imi place la nebunie, e motorul la care visez de mult, si sunt convins ca nu o sa ma plictisesc degraba de ea/el cum vreti. Pana sa ma joc cu el asa cum faceam cu precedentul mai dureaza, dar sper sa ne intelegem bine. Deja i-am pus gand de un concediu calare, asta ar fi al 3-lea pe motor. Pana atunci sper sa ne cunoastem in cele mai intime ipostaze si sa ne intelegem bine. Respect tuturor banditilor si va doresc cat mai multi km calare pe hoti Editat Iunie 15, 2008 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@du Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Intai de toate vreau sa va salut pe toti! Este primul meu post pe acest forum. De curand am intrat in posesia unui Bandit 650 SA din 2006 si am o mare problema cu oglinzile, nu prea vad nimic in spate. Mentionez ca nu am problema asta pe un Bandit 600 S din 2002, al unui amic, cu care am mers de cateva ori inainte sa-l cumpar pe al meu. Se pare ca incepand cu modelul 2005 de Bandit, oglinzile nu mai sunt la fel de iesite in afara. Iar eu fiind destul de lat in umeri, oricat le-as regla, tot nu vad ce este in spatele meu, imi vad doar coatele. E destul de frustrant si periculos sa merg fara sa vad bine in oglinzi, mai ales ca sunt incepator. Stie cineva unde pot gasi niste extensii pentru oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Bine ai venit, R@du. Vezi un pic aici. Editat Iunie 16, 2008 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@du Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Multumesc pentru raspuns! Am cautat pe Louis, dar nu am gasit modelul de extensii care s-ar potrivi la mine. Dar asta poate si pentru ca germana mea lasa mult de dorit. Intre timp am mai cautat cu Google si am gasit un magazin in State care vinde asa ceva, ramane de vazut daca o sa si trimita in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 De ce sa iei din US&A? Da dublu click pe linku dat de mine. Io nu ti-am dat link cu pagina pricipala ca sa cauti tu cu germana ta, ci am dat link direct catre produs. Asa e site-ul Louis, nu o ia la prima cheie. La primul click da pagina principala, la al doilea linkul complet. Baftalau! Si ca sa fii si mai sigur: http://www.louis.de/_20a0984229cc238224a07...tnr_gr=10028887 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate