alexdx09 Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Salutare am si eu pasarica care ma ciocane in cap. Trebuie sa fac un drum de 50km cu banditul joi noaptea si ma intorc vineri seara, pentru mine nu imi fac griji ca o sa am vreo 4 perechi de pantaloni si 3 geci ) dar motocicleta are ulei 15w50(de vara) si temperatura va fii 3 -5 si ma ingrijorez sa nu ii fie frig. Voi ati mai mers in decembrie? Ma gandeam sa ii pun un carton pe radiatorul de ulei sau macar pe jumatate sa nu o afectez cumva...voi ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 N-are nici o treaba, ture mari sa fie motorul mai cald si da-i bice, tu sa rezisti la frig... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 vezi ca axul spate l-ai pus invers na ca am schimbat si axul spate ca sa fii tu multumit...si eu! si aici va prezint ultimul model de stander fata model 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 daca-i pui si-un belly-pan alb, parca l-ar completa cumva. unde ai facut saua, de suriozitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_lord86 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 saua e facuta la darian acu vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 saua e facuta la darian acu vreo 2 ani daca-i pui si-un belly-pan alb, parca l-ar completa cumva. unde ai facut saua, de suriozitate? cu siguranta ca am sa-i pun da nu stiu de care...si niste oil covere de alea...off dar no more $$$ deocamdata zic pas...pauza rezervorul si plasticaraia au mers la vopsit din nou ca nu mi-au placut cum au iesit,mai trebe far,ceasuri,toba saua va fi modificata la motodan,nu stiu aripa aia spate daca o mai pun si ce sa fac cu ea sa o mai tai sa o fac tot alba? asi vopsi albe si aparatorile de la airbox,dar nu stiu cum or sa se vada....multe intrebari,prea multi bani...NU MAI INTELEG NIMIC....SIMT CA-MI SCAPA CEVA...DAR NU STIU CE... aaaa...oglinzi,mansoane,ulei...maine ma apuc sa desfac carburatoarele sa vad si eu...oare ce au inauntru...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 motoru si evacuarile unde/cum le-ai vopsit?sunt curios cum o sa arate evacuarile dupa cateva mii de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozz-yone Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 motoru si evacuarile unde/cum le-ai vopsit?sunt curios cum o sa arate evacuarile dupa cateva mii de km cu asta: silica ceramic paint....blablabla...marketing... si eu sunt curios cat or sa tina... teoretic ar trebui sa tina,zice ca la caldura degajata vopseaua aia se polimerizeaza mai a dreaq sigreu o mai dai jos...dar cum totul in lumea asta e vrajeala nu-mi fac mari sperante cu toate ca e facut in state si aia mint cu 2-3 la suta mai putin ca europenii dar cine stie... oricum am murit de ras cand citeam pe spray-ul asta warningurile pt prosttii de americani sa nu te dai cu el in ochi,in gura in nas,sa mu dai pe matza pe caine,etc plus un avertisment special pt statul california ca cica provoaca impotenta...cretini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 La multi ani frati Banditi !!! Sanantate si fericire voua si celor dragi , sa ne vedem sanatosi, si poate mai avuti putin ... Anul ce se sfarseste a fost pentru mine cel mai prost, sper sa se termine mai repede, sa vina altul mai prosper !!! CRACIUN FERICIT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 tot ce-a fost rau a trecut, capul sus, mergem inainte. hai sa craciuniti fericiti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 salut, ma poate ajuta cineva cu un manual in pdf pt un bandit 600 N din '95-'96 ? multumesc anticipat si sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 "La multi ani" tuturor "banditilor". Va urez un an nou fara incidente, numai bucurii, multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 (editat) salut, ma poate ajuta cineva cu un manual in pdf pt un bandit 600 N din '95-'96 ? multumesc anticipat si sarbatori fericite ! https://mega.co.nz/#!AFNmyCYD!TQG-bDMO2e0xUHcdvwpQL1ShB14M_p3AOcbcsch6yB4 Editat Decembrie 29, 2013 de paul90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 imi cere un decryption key. care ar trebui sa fie ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexdx09 Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 La multi ani pe motoare si la multi ani fericiti. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 imi cere un decryption key. care ar trebui sa fie ala?manual Haynes: http://manualedereparatie.info/manuale/Suzuki/Suzuki_GSF_600_GSF_1200_Bandit_95-01_Haynes_service_manual_www.manualedereparatie.info.zip manual original Suzuki: http://www.manualedereparatie.info/manuale/Suzuki/Suzuki_GSF_600_Bandit_1999_2000_Manual_de_reparatie_www.manualedereparatie.info.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Decembrie 31, 2013 Share Postat Decembrie 31, 2013 La multi ani si un an plin de km,fara incidente!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 LA MULTI ANI 2014! Sa aveti sanatate, km multi, multi pe capre, fara incidente si multi bani in punga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Ianuarie 3, 2014 Share Postat Ianuarie 3, 2014 manual Haynes: http://manualedereparatie.info/manuale/Suzuki/Suzuki_GSF_600_GSF_1200_Bandit_95-01_Haynes_service_manual_www.manualedereparatie.info.zip manual original Suzuki: http://www.manualedereparatie.info/manuale/Suzuki/Suzuki_GSF_600_Bandit_1999_2000_Manual_de_reparatie_www.manualedereparatie.info.zip multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmotzell Postat Ianuarie 4, 2014 Share Postat Ianuarie 4, 2014 La multi ani de banditi! Sa aveti un 2014 cu 20140km si cu 0.4102 evenimente in trafic (asta asa, ca o medie). Toate cele bune de la Ploiesti (unde asfaltul n-a vazut zapada anul asta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 salut baieti, dupa ce am vandut banditul am rams cu ceva piese de rezerva, vreau sa le vand deoarece ma incurca prin garaj din ce imi aduc aminte acum e un motor complet cu carburatoare si galerie, radiator ulei, capac stanga lipsa(exista unu sparg pus in locul celui care a fost luat de pe motor),Furca, cu aripa si juguri, 2 ghidoane,suport topcase 2bucati GIVI monokey, un far, ....bobine de inductie cred ca sunt 4, carene spate 1 set Astept oferte, preturile le stabilim impreuna Am uitat sa specific ...piesele provin de pe un bandit din 97 cu 30000km la bord, cel verde care mi-a fost furat pentru colegi care ma cunosc salut baieti, dupa ce am vandut banditul am rams cu ceva piese de rezerva, vreau sa le vand deoarece ma incurca prin garaj din ce imi aduc aminte acum e un motor complet cu carburatoare si galerie, radiator ulei, capac stanga lipsa(exista unu sparg pus in locul celui care a fost luat de pe motor),Furca, cu aripa si juguri, 2 ghidoane,suport topcase 2bucati GIVI monokey, un far, ....bobine de inductie cred ca sunt 4, carene spate 1 set Astept oferte, preturile le stabilim impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 pune si tu poze cu ghidoanele si eu am reusit sa`l stramb iar pe al meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Ai putea pune o poza cu farul, fata - spate. al meu e cam sifonat si m-ar interesa. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 cand o sa ajung la garaj o sa fac poze la toate piesele ramase,momentan sunt in spital si nu prea am acces la garaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Imi pare rau pt. treaba cu spitalul, nu e bine. Fa-te sanatos cat mai repede si vb. Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate