Sari la conținut

Nu Stiu Voi,dar Eu Ma Plimb In Fiecare Noapte Cu Ea!


caponord
 Share

Postări Recomandate

Stau la servici acum si ma gandesc ca cea mai mare bucurie o am cand plec dimineata si ma intorc noaptea,

iar a mea iubita sta si ma asteapta linistita-n scara...! (APRILIA Caponord 1000) Norocul meu este ca noapte de noapte ma plimb cu ea(in somn binenteles) si ma trezesc dimineata asa bine dispus -asta pana simt ce frig e afara- dar va veni si vremea noastra -a celor ce au o pasiune si o dragoste greu de descris in cuvinte- cred ca cel mai bine ea ma intelege cand o provoc sa frama-te folosindu-i cei 100 cp -motorul RSV mile oferindu-ti o satisfactie de nedescris atat pe teren accidentat cat si pe sosea..........! Va povestesc acum si oftez pt ca pur si simplu simt ca nu mai se poate fara ea.....!

Promit ca o sa postez o poza cu ea diseara cand ajung acasa! Un bun prieten(cel care mi-a fost profesor) imi spunea anul trecut in Iunie(cand am renuntat la o Aprilia Pegasso 652 pe care o aveam de noua si facusem 15.000 cu ea- pt APRILIA CAPONORD din 2003) Sa conduci asa ceva e total diferit fata de ce ai condus pana acum asa ca ia-o usor! atunci nu l-am crezut,dar dupa prima plecare de la semafor m-am calmat si am inceput usor cu ea- sa va spun ce-am patit la semafor- am tinut ambreajul si acceleratia cum o faceam si la cealalta iar cand am eliberat ambreajul a sarit roata de fata-n sus si era sa-mi scape mainile dupa ghidon- am spus ca nu e adevarat -am oprit am fumat o tigara si am inceput nebuneala pe 100 de caii putere- asta este pofta ce-am poftit eu!

 

Ce va doresc la toti pasionatii de moto- " va doresc sa aveti parte de noroc,sanatate si sa va puteti lua ce motocicleta credeti ca v-ar satisface complet"!

ASFALT USCAT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

si mai zice lumea ca e nashpa in italia,......unde e sezon moto tot anul...:D

Las ca nici la noi nu e chiar asa de rau(dupa o pauza de mers cu moto(nu prea mare!) ai alta satisfactie cand pornesti din nou la drum si parerea mea e ca mai frumos e la noi in sezon decat in italia(in afara gropilor)chiar daca sezonul moto la ei e aproape tot anul! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah ma lasatzi.... Pe 28 febr, pe viscol, l-am sunat pe Zidu' shi i-am zis ca daca shi pe vremea aia merge cu IJ'u' eu imi fac sepukku... Zice: "Sunt in Otopeni la job, ma pregatesc sa o iau catinel spre casa!!!" :D :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...