Nobloody Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Cel mai frumos cadou pe care puteam sa mi-l fac de ziua mea Poze de la sedinta de cosmetizare de azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Sa te tina pana..... mai mult decat trebuie! Frumos motoras. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Bafta cu ea, nenea! Ie super chizdoasa ! La cat mai muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti km fara intamplari naspa pe ea. Tine-o pe doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Iti urez sa nu o tavalesti niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 oooo! ai scapat in sfarsit de troaca de ij! e bine! cati mai multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Sa o porti sanatos si te rog fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 s-o calaresti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Iti doresc sa te bucuri de ea sanatos. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Sa o calaresti sanatos ! Sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Fain GePeZeul. Aveti grija unul de celalalt. Sa va plimbati sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 Inca un GPZ. Bravo ! Sa ne vedem cat mai curand la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 visul era un zzr realitatea e gpz sa ai grija de ea si tine, ne vedem la prima revizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Multumesc tuturo pentru urari. Sa ne vedem pe sosele fara incidente si soferi idioti. Asfalt uscat! @Orestte: iti dai seama ca la anu' vin la voi pentru ZZR, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) sa o stapanesti sanatos!(tot oresste ti-a adus-o si tie? ) da-mi un nr de tel pe p.m intra si tu aici, sa se ingroase randurile /index.php?...ic=20067&st=100 Editat Februarie 12, 2006 de najnaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 12, 2006 Autor Share Postat Februarie 12, 2006 Da, tot Orestte mi-a adus-o si mie. Pe aceeasi remorca au venit amandoua. Dupa ce mi-a livrat-o mie, in aceeasi dimineata a venit si la tine. Frumoasa motocicleta ta! S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 (editat) Hai sa-ti traiasca 100000 km!!! Asfalt uscat si drumuri fara incidente iti doresc! Bravos! Editat Februarie 12, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 ehhh...dar si a ta e frumoasa tre sa ne intalnim pe motoare...da si tu comanda de ceva soare si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Si eu tot de la Orestte am luat-o pe Kamisaki (GPZ 500S 1993). Nu am apucat sa ma dau decat de 2 ori asa ca abia astept sa inceapa sezonul. P.S.: Cred ca am vorbit saptamana trecuta la telefon - te-am sunat sa te intreb despre un suport pentru bagaje Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 13, 2006 Share Postat Februarie 13, 2006 sa il calaresti fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 20, 2006 Autor Share Postat Februarie 20, 2006 Asa o sa fac, numai sa vina odata numerele alea, ca s-a facut cald afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Sa-ti traiasca "copilul" (eu asa ii zic FZR-ului meu)!! Spune-mi cu ce solutie o spalai acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Solutie de spalat geamuri, cu ceva spirt adaos, ca sa degreseze complet. A doua zi nu mi-a venit sa cred ce fain lucea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Felicitari! Ale voastre sunt acum soselele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Prima ta motocicleta ? S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km cu ea ! Multa bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate