Samo Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Praful de copt reactioneaza cu superglue-ul si creeaza "ceva". Pilitura de fier nu reactioneaza cu Loctite, deci nu creeaza nimic, doar o pasta mai groasa. Pe principiul asta poti incerca sa faci pasta aia, sa mazgalesti axul bine de tot si vii cu pinionul peste, pui siguranta si lasi sa se intareasca. Nu vad de ce sa mai faci sabloane si alte rahaturi. Are timp liber omu', o fi iesti la pensie... Maine poimaine o sa ne intrebe ce solutie avem impotriva copiilor vecinilor care se joaca fotbal in curtea scolii... ia-ti un KTM ..... Mai bine BMW, ca nu are pinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Sincer, e cam munca de chinez batran sa faci asa ceva, canelura cu canelura, sa prelucrezi la fix dupa, etc. Plus ca nu stiu daca rezultatul va fi cel scontat. Dar na... cineva trebuie sa fie si pionier in chestia asta. Ca si pret: 50ml de Loctite620 = 185 RON Pilitura de fier gasesti la mine sub polizor » Post actualizat in 26 Oct 2016 08:10Mai bine BMW, ca nu are pinion. Au si alea belele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Au si alea belele lor Nu ca nu au, ci doar ca,na, mai schimbi aroma... nu te mai stresezi de releu, te stresezi de injectoare, nu te mai stresezi de ax, te stresezi de rulmenti si simeringuri la cardan. Nu mai schimbi kitul de lant, schimbi cureaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 ai utat de senzorii hall si mai trebe si rotile alea de cardan schimbate(imi scapa numele). Toate doamnele batrane au probleme, le-am luat la rand. Nu-s la pensie. lucrez din greu pt hobby-uri si experimente, ce e drept m-am saturat sa tot adaug experienta. Cu canelurile facute la "matrita" ma asigur ca nu raman goluri » Post actualizat in 26 Oct 2016 09:44vreau ceva pulbere de otel mai dur, fara contaminari de praf samd. praful de copt chiar nu reactioneaza cu lipiciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Praf. de polizor, este material călit, sau e decălit? Nu ai de unde stii. Ergo, esti iarasi acolo unde ai fost, la rezolvarea altei probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 ai utat de senzorii hall si mai trebe si rotile alea de cardan schimbate(imi scapa numele). Toate doamnele batrane au probleme, le-am luat la rand. Nu-s la pensie. lucrez din greu pt hobby-uri si experimente, ce e drept m-am saturat sa tot adaug experienta. Cu canelurile facute la "matrita" ma asigur ca nu raman goluri » Post actualizat in 26 Oct 2016 09:44 vreau ceva pulbere de otel mai dur, fara contaminari de praf samd. praful de copt chiar nu reactioneaza cu lipiciul La hall sensors e la fel de dificila rezolvarea ca la sondele de benzina de la RD04. Cat despre cardan, acolo ai tot ax plus inca ceva bucati dintoase pe acolo,dar mai mult am vazut interventii pentru rulmenti si simeringuri. Am facut destul de mult research pe BMW inainte sa am AT, petrecut multa vreme pe forumuri de BMW si site-uri de piese. La cardan totul e in ulei, capsulat, nu ai burta lantului sa dea socuri la fel de mari pe frana de motor si nici pe accelerare. Pentru curea iti ia mai mult sa dai plasticele jos sa ajungi la ea si la fulii decat sa o pui si sa ii reglezi tensiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Do not mess with my mind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Eu sunt cofetar, deci nu prea ma pricep, dar... Din cate am observat, cand polizezi, sar scantei. Cand sar scantei, inseamna ca are loc o incalzire Daca are loc o incalzire, se decaleste orice material Deci, orice ai pili, praful de pilitura este deja decalit Dar...., repet, eu sunt doar un cofetar, si sunt sanse foarte mari ca sa ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Tibor, doar ai citit sa nu ne batem capul lui. Stii ca a luat in considerare TOATE posibilitatile, acum vii tu de la prajituri cu nimicuri? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Plus ca exista si ramasite din piatra de polizor. Solutia. pt Raul, e sa gaseasca un material calibil si sa-l ia la pila. Sau la strung. Pilitura/spanul rezultata va fi calita ulterior. PS. Solutia adevarata este fabricarea de la zero a axului la care capatul pt pinion sa aiba alt profil si sa permita, astfel, montarea unui alt tip de pinion. Asta pt ca exista multe marci si modele de motociclete care au o gramada de probleme dar nu cu axul pinionului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 va recomand video-urile tipului si f interesant ce zice despre uzura axului la anumite modele folosite extensiv pe sosea » Post actualizat in 04 Nov 2016 10:44Just FYICuratare spite. Rezultatele sunt excelente. Recomand Sonax Full efect wheel cleaner la curatarea rotilor de mizeria adunata in timp. » Post actualizat in 05 Nov 2016 21:12Q? Cum sunt culorile la semnalizare, ma refer care e pe stg. si care e pe dr. pen ca am dus bacteria la caldurica si acum vreau sa montez semnalizarile si mi-e sa nu faca ca un pom de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 Portocaliu = stanga, Albastru deschis = dreapta Verde = masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Scz. de multam'ul intarziat. Mi ai mai spus odata acu ceva vreme dar am uitat sa salvez info. » Post actualizat in 10 Nov 2016 13:47 Va mai aduceti aminte de diacutiile legate de curatarea pistonaselor de frana. Ca lemn de esenta moale, ca freci si freci si freci...si maid ai cu spary de frane samd samd. Inca o data, solutia magica Sonax wheel cleaner full effect e data dracului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Nu ataca garniturile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Nu. Nu ataca cromul, aluminiu etc si are ph neutru. Ca o comparatie intre grei: Motul wheel cleaner e mai bun la depunerile unsuroare. Sonax e lider la depunerile tari de praf si depuneri feroase. Solutiile de la auchan pt curatat motor roti etc de 10ron sunt ok pt chestii soft. Ce e deja la categoria grea trebuiesc atacate cu solutii dedicate. La ceruri...Turtlewacs e altceva, dar din experienta si solutia la spritz cu 10 ron e okeish pt cine nu e pretentios si cauta o oaresce protetie la intemperii. Cine ma ajuta cu un beculet ca asta mic. Cel mare e T10 de la bord. Cel mic e de la cadranul mic din dr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 (editat) @raoul serban, daca e ca si cel care lumineaza ecranul tripmasterului, am cumparat eu in urma cu ceva timp vreo 10 bucati, era 50 de bani unu si nu avea vanzatoarea sa-mi dea rest Editat Noiembrie 10, 2016 de chemical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Nu am tripmaster. Si nush ce becuri is inauntru. Daca seamana e posibil sa fie aceleasi. Intr un fel are logica.se poate sa imi zici modelul si daca tot ai asa multe si esti dispus sa imi pui 1buc. intr un plic la posta ti as ramane dator » Post actualizat in 10 Nov 2016 18:27 Ps: t6.5 sau t5 e beculetul buclucas. La tripmaster se foloseste t5. Wip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemical Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Daca bine imi aduc aminte t5 am folosit eu pentru tripmaster, dar nu sunt 100% sigur, a trecut ceva timp de atunci. Daca le gasesc ti le trimit pe toate dar nu mai stiu pe unde le-am pus, le-am cautat acum la job dar sunt aici, o sa mai caut dupamasa si pe acasa si la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 (editat) Salut,Nu stiti unde pot gasi scarite enduro pt un RD 07 in Romania? Editat Noiembrie 11, 2016 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Salut, Nu stiti unde pot gasi scarite enduro pt un RD 07 in Romania? Cel mai simplu, platband si modificate alea originale. Vezi mai jos, e cu tot cu poze. http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=17&t=170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Salut, Nu stiti unde pot gasi scarite enduro pt un RD 07 in Romania? Orice scarite de Honda CR veche. Eu mi-am luat astea: http://comura.ro/piese-accesorii/accesorii-mx-enduro/scarite/scarite-drc-wide-oem-honda-cr8085-96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 Piei drace ... serios...200ron. Pai pe aliexpress e 25usd Off topic...clar m o blestemat cineva sa am de a face cu becuri. Acuma caut t6.5, ceva 12v 21w pt semnalizare si unu ciudat rau de la niste lampi de acasa » Post actualizat in 14 Nov 2016 08:31 Ps: am gasit becurile buclucase la un mag de electronice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianBR Postat Noiembrie 14, 2016 Share Postat Noiembrie 14, 2016 Caline, iti pot arata eu poze cu scaritele mele. DIY, dar nu stiu cum sa incarc poze aici . » Post actualizat in 14 Nov 2016 18:49Intre timp, mana mea s-a recuperat dupa tranta de la Valeni dar nu am cu ce sa ma dau momentan pt ca motoreta mea e la Samo la o mica revizie asa ca am avut timp sa fac un clip cu filmarile de la Valeni . Numa bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Imi puteti spune cam ce greutate are motopropulsorul de la afrikana de 750cc. Orientativ. Im trebuiesc detaliile pt niste calcule si sa vad daca ma tin salele sa il urc la et.4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 Caline, iti pot arata eu poze cu scaritele mele. DIY, dar nu stiu cum sa incarc poze aici . » Post actualizat in 14 Nov 2016 18:49 Intre timp, mana mea s-a recuperat dupa tranta de la Valeni dar nu am cu ce sa ma dau momentan pt ca motoreta mea e la Samo la o mica revizie asa ca am avut timp sa fac un clip cu filmarile de la Valeni . Numa bine !! epic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate