gaxel Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 baieti, intrerup si eu lista cu intalnirea, unde din motive obiective nu vin. am si eu o intrebare : de unde cumpar noi, aftermarket etc niste racorduri intre carb si cilindru? unu din ele pare dus si nu vreau sa ia aer fals. imi mai trebuie in lunga lista releu , baterie si cateva mici maruntisuri, rulmenti .... e ceva munca dupa 20 de ani de neschimbat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 1. COCAINE 2. DUC 3. DHAMZEA - Brasov 0723 308 199 4. Sherky 5. mircealeschian - TM 0746 248 584 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 baieti, intrerup si eu lista cu intalnirea, unde din motive obiective nu vin. am si eu o intrebare : de unde cumpar noi, aftermarket etc niste racorduri intre carb si cilindru? unu din ele pare dus si nu vreau sa ia aer fals. imi mai trebuie in lunga lista releu , baterie si cateva mici maruntisuri, rulmenti .... e ceva munca dupa 20 de ani de neschimbat nimic cred ca cea mai buna sursa ar fii ebay.pl ... iar pentru releu incearca wemoto.com - eu mi-am instalat un releu de la wemoto sapt trecuta, si : so far so good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Faza e ca in acel week e intrunirea moto de la Tg Secuiesc unde e super misto, si nu prea as vrea sa o ratez. Dupa asta o sa fiu plecat pe mare iar 2 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Are cineva idee de unde pot cumpara o pompa de benzina (rd07- model 1998) noua pentru africana? Excluzand service ul oficial Honda. Sau poate stiti prin Bucuresti un mecanic priceput la africane care sa mi reconditioneze actuala pompa..?? cred ca cea mai buna solutie ar fi asta http://www.ruggedroads.com/shop/article_40...6aid%3D40105%26 este pompa recomandat de cei de pe xrv.co.uk. eu ma pregatesc sa comand una si pt mine. cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Daca ne adunam 5, 6, pe mine nu ma intereseaza. In acelasi timp nu ma intereseaza sa avem la locul intalnirii o atitudine de grataragii ( bere + friptane...), sa mergem avand ca unic scop bautul si mancatul si sa avem de unde sa ne intoarcem. Daca o sa cadem de acord sa ne adunam mai multi si sa avem o atitudine specifica elementului comun ( motociclismul adventure, in general si Honda Africa Twin, in particular ), atunci o sa particip si eu. Eu va propun sa facem un sondaj: formular de sondaj rezultate .....si poate rugam un admin al forumului sa scoata posturile legate de intrunire si sa le mute intr-un topic separat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cred ca cea mai buna solutie ar fi asta http://www.ruggedroads.com/shop/article_40...6aid%3D40105%26 este pompa recomandat de cei de pe xrv.co.uk. eu ma pregatesc sa comand una si pt mine. cip Am montat pompa mecanica si functioneaza super OK. Adio fire si relee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Am montat pompa mecanica si functioneaza super OK.Adio fire si relee. Pompa mecanica: https://ssl.kundenserver.de/s74270419.einsu...ndex.shopscript sau cea electronica: http://www.ruggedroads.com/shop/article_40...6aid%3D40105%26 Pana la urma cred ca pompa mecanica este mai fiabila decat cea electronica. Pareri? @ mae: in cat timp ajunge pompa din germanica si ce costuri suplimentare presupune?(parca scrie ceva de un comision daca platesti cu cardul..) Editat Iunie 28, 2008 de marius_florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Pompa mecanica: https://ssl.kundenserver.de/s74270419.einsu...ndex.shopscript sau cea electronica: http://www.ruggedroads.com/shop/article_40...6aid%3D40105%26 Pana la urma cred ca pompa mecanica este mai fiabila decat cea electronica. Pareri? @ mae: in cat timp ajunge pompa din germanica si ce costuri suplimentare presupune?(parca scrie ceva de un comision daca platesti cu cardul..) A durat o saptamina. Comisionul este de fapt TVA, deaceea recomand ebay, cit scrie atit platesti. Cu pompa Facet este o discutie mai lunga, fiind vorba de alimentarea carburatoarelor daca presiunea este prea mare acestea pot fii "inundate". Daca te uiti pe un forum KTM unde este aceiasi situatie parerile sunt impartite:http://www.ktm950.info/how/wotf/wotf.html gasesti referire la pompa pe la jumatea paginii. Mae Editat Iunie 28, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Asta este pompa mecanica Mikuni: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) cred ca cea mai buna solutie ar fi asta http://www.ruggedroads.com/shop/article_40...6aid%3D40105%26 este pompa recomandat de cei de pe xrv.co.uk. eu ma pregatesc sa comand una si pt mine. cip Verifica si aici, cred ca este mai bun pretul. http://shop1.actinicexpress.co.uk/shops/pa...or_and_fittings Si totul despre pompa de benzina: http://www.ktm950.info/how/fuel_pump/fuel_pumps.html doar ca este vorba de ktm, este aceiasi rezolvare Editat Iunie 28, 2008 de mae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Din ce discutasem cu un englez am inteles ca pompa de benzina pe vacuum nu este recomandata la mersul offroad. E ideala pentru cine merge pe sosea, la drum intins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Doar o idee: 40357 de la www.kedo.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salutare ... slabutz interesul pentru adunarea de africanisti ... oare sa devansam cu o luna toata treaba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salutare ... slabutz interesul pentru adunarea de africanisti ... oare sa devansam cu o luna toata treaba ? se pare k lumea e in concediu, cu sau fara plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Mai, faza e ca nu pot sa spun sigur in legatura cu intalnirea, pentru ca eu am un serviciu tare nasol. 2 saptamani pe mare, 2 pe uscat. Si lunea viitoare plec la munca... In week-ul asta vreau sa merg neaparat la Tg Secuiesc. E super intalnirea, in sensul ca e distractie si vin majoritatea cunoscutzilor. In rest nu am nici o problema, daca se hotaraste sa se faca intr-un week cand sunt si eu liber as fi tare bucuros, daca nu, ne mai vedem si cu alte ocazii. Azi, pentru ca a fost cuminte, Reta a mai primit o imbunatatzire, adika alt ghidon, cu 10 cm mai lat. Urmeaza sa primeasca si inaltzatoare de ghidon de 5 cm si un suport de gps de la Touratech. Dar vestea buna e ca e gata cealalta Afrikana. Miercuri are intalnire cu personalul de la RAR pentru inmatriculare. Un singur lucru a mai ramas sa facem maine, si anume sa punem uleiul in amortizoarele de fatza. Avetzi idee ce cantitate trebuie? Editat Iunie 30, 2008 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Mai, faza e ca nu pot sa spun sigur in legatura cu intalnirea, pentru ca eu am un serviciu tare nasol. 2 saptamani pe mare, 2 pe uscat. Si lunea viitoare plec la munca... In week-ul asta vreau sa merg neaparat la Tg Secuiesc. E super intalnirea, in sensul ca e distractie si vin majoritatea cunoscutzilor. In rest nu am nici o problema, daca se hotaraste sa se faca intr-un week cand sunt si eu liber as fi tare bucuros, daca nu, ne mai vedem si cu alte ocazii.Azi, pentru ca a fost cuminte, Reta a mai primit o imbunatatzire, adika alt ghidon, cu 10 cm mai lat. Urmeaza sa primeasca si inaltzatoare de ghidon de 5 cm si un suport de gps de la Touratech. Dar vestea buna e ca e gata cealalta Afrikana. Miercuri are intalnire cu personalul de la RAR pentru inmatriculare. Un singur lucru a mai ramas sa facem maine, si anume sa punem uleiul in amortizoarele de fatza. Avetzi idee ce cantitate trebuie? Peste '93 are 648cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 formular de sondaj rezultate .....si poate rugam un admin al forumului sa scoata posturile legate de intrunire si sa le mute intr-un topic separat... ....stau sa ma gandesc daca va "inoportunez"... Daca da, atunci amendati-ma...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ....stau sa ma gandesc daca va "inoportunez"... Daca da, atunci amendati-ma...... Nu inoportunezi, dar dupa cum stim cu totii, cand o primesti de-a gata, nu-i bine, cel putin la noi, prin Romania. Poate lumea nu e interesata suficient, poate ca ar trebui sa propunem si o lista de discutii, sa se stie cateva puncte de reper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Salutari baieti ! As percuta si eu la ideea cu intalnirea, dar, w-e asta e Tg.Secuiesc si e una din putinele intalniri la care mai merita sa mergi. Ne vedem acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
I_O_N Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) Mi-a sosit motorul in tara :jump: in citeva zile va fi in bucuresti asa ca ....... UN NOU POSESOR DE AFRICANA ! Editat Iulie 1, 2008 de I_O_N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 formular de sondaj rezultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Help! Help! Help! Am nevoie pana vineri de un kit de lant ptr rd07. Vreau sa plec in concediu si din germania imi vine in 2 saptamani, iar concediul meu se termina atunci. Daca aveti careva pe acasa, va rog contactati-ma. Mersi. Mircea 0746248584 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Help! Help! Help!Am nevoie pana vineri de un kit de lant ptr rd07. Vreau sa plec in concediu si din germania imi vine in 2 saptamani, iar concediul meu se termina atunci. Daca aveti careva pe acasa, va rog contactati-ma. Mersi. Mircea 0746248584 incearca sa schimbi numai lantul. cred ca vei gasi asa. adica lant "vrac". erau niste tipi din m ciuc care vand. poate au si pe stoc. bafta in concediu sa pui poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate