tibor_mt Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Da, presupun ca M-ul il vrei de dama, nu? Un XL de barbati, si un M de dama te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 haaaaaaaaaaaaa, am mai stiu parolaaaaaa, ce tare sunt mai baieti.....!!!!! Pades? wow... belea, deabia astept! leo: xL mascul :-) , L dama si unul de copii edy(finasu): L barbat, L dama, si unul copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Duminica, 13 mai, seara, inchid lista. Salutare nu stiu inca daca ajung dar vreau si eu un tricou masura L.(de am mai pus ceva kg de anul trecut)Incerc sa o conving pe nevastamea sa o duc la tara si de acolo sa vin si eu)Cat costa? Ca sa trimit banii prin cineva daca nu ajung eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Asta e indiscutabil...insa....am trait sa o vad si pe asta....de acum in colo am sa revin la consumul meu standard. Bah oltene, eu te cred ma :-) Si eu daca o tin cumintica pe a mea pana in suta, nu papa mai mult de 4.2! Si iti garantez ca nu o data mi-a facut surpriza asta placuta. Dar daca imi pun mintea cu ea, sare de 6 lejer. Pana la urma te bagi sau nu cu noi in tura de Nadrag via Balcani(vreo 6 tari)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Da, presupun ca M-ul il vrei de dama, nu? da M-ul de dama, dar am stat eu mai bine si m-am gandit cred ca vreau xl in loc de L pt ca tare imi e ca o sa arat in el ca un tirist cu berea in mana si burta afara pe jumate , ))) raspuns final XL si M-dama!!! Mersi si scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salutare nu stiu inca daca ajung dar vreau si eu un tricou masura L.(de am mai pus ceva kg de anul trecut)Incerc sa o conving pe nevastamea sa o duc la tara si de acolo sa vin si eu)Cat costa? Ca sa trimit banii prin cineva daca nu ajung eu. Inca nu stiu exact, dar sper sa le scot la 30 ron, la fel ca anul trecut. Daca nu vii, iti bag coada de matura la spite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salutare de pe mare! 2 tricouri xxl pentru mine si 1 tricou S de dama pentru Roxy. Multumim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sherky Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Salut, Sa ma treci pe lista cu un L barbatesc si un S de dama. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Inca nu stiu exact, dar sper sa le scot la 30 ron, la fel ca anul trecut. Daca nu vii, iti bag coada de matura la spite Gata! s-a rezolvat suuuuunt libeeeer !!!Ne vedem la Nadrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Gata! s-a rezolvat suuuuunt libeeeer !!!Ne vedem la Nadrag. Eu nu aveam nici un dubiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 deci, Neagule stii, la intersectie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 deci, Neagule stii, la intersectie..... Sunt curios daca ne mai sincronizam la fel.. Salutare de pe mare! 2 tricouri xxl pentru mine si 1 tricou S de dama pentru Roxy. Multumim... Boiere!!! pe unde mergem anul asta spre Nadrag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) Sunt curios daca ne mai sincronizam la fel.. Boiere!!! pe unde mergem anul asta spre Nadrag? Daca treceti prin brasov pot să sugerez eu un traseu să mergem pe el. Numai să ne vedem cum ne sincronizăm. O să revin cu traseul. Daca treceti prin brasov pot să sugerez eu un traseu să mergem pe el. Numai să ne vedem cum ne sincronizăm. O să revin cu traseul. relativ sibiu, sadu, saua steflesti, obarsia lotrului, petrosani, campu lu neag, lacul valea lu iovan, cerna sat, baile herculane Âşi dunga nădrag. Se cam ocoleÂşte da-i fain. Baile Herculane - Lugoj e un drum de-ți vine să vorbeÂşti singur. Nu-ți ajunge casca să râzi în ea la cum e asfaltu Âşi curbele. Editat Mai 14, 2012 de sebicozaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) Se cam ocoleÂşte da-i fain. Pai daca asta-i ocol mare, eu ce sa mai zic ca vin la Nadrag prin Balcani, vreo 3600km??? Editat Mai 14, 2012 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Eu am gasit drumul cel mai scurt in care faci cu motorul de la TM la Nadrag fix 3.75m. Adica o sa-l urc pe remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 salutare, am de vanzare un pinion spate JT de 45 dinti ce l-am dat jos de pe mobra mea RD 07 A. Pinionul e ca nou, nu se vede uzura pe el. Pret 70 ron. daca intereseaza pe cineva anuntati...il pot aduce si la nadrag daca doreste cineva. Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 salutare, am de vanzare un pinion spate JT de 45 dinti ce l-am dat jos de pe mobra mea RD 07 A. Pinionul e ca nou, nu se vede uzura pe el. Pret 70 ron. daca intereseaza pe cineva anuntati...il pot aduce si la nadrag daca doreste cineva. Numa bine Salut..cu cati dinti o sa-ti pui acum pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Salut..cu cati dinti o sa-ti pui acum pe mobra? e gata montat, am pus cu 43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 e gata montat, am pus cu 43 Consumul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 A mai montat cineva asa ceva pe motocicleta pana acum?! Eu am tripmaster ul stricat si ma bate gandul sa adaptez un ciclocomputer de genul asta (care are o gramada de funcii peste tripmaster) pe motor, fiind evident mai ieftin decat un TripMaster original. Singura problema pe care o vad la ora actuala este ca nu stiu unde si cum sa montez senzorul de viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Singura problema pe care o vad la ora actuala este ca nu stiu unde si cum sa montez senzorul de viteza! Magnetul il prinzi cu unul dintre suruburile de fixare ale discului de frana Senzorul il fixezi pe telescop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am citit acum pe un forum varianta asta si incercam sa gasesc o varianta pt asta...Cum sa prind magnetul acolo?! Sa il sudez pe un surub...Nu prea vad o solutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Am citit acum pe un forum varianta asta si incercam sa gasesc o varianta pt asta...Cum sa prind magnetul acolo?! Sa il sudez pe un surub...Nu prea vad o solutie! Salut,cred ca merge sigur varianta lui Sebi.... multi soricei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Sebi - sebicozaurul?! Pai varianta multi soricei e pentru a prinde pe jurca cititorul....dar magnetul?! ce fac cu el?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 superglue :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate