raoulserban Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 zgarciti mai sunteti la poze! Va anunt ca am reusit sa-mi rezolv parte din issues si afrikana ramane in grajdul de la nadrag. de asemenea in mod oficial il atentionez pe 112cstelia ca ii stiu pestera lui alladin si mai vreau o afrikana (moka, ce credeati) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77RAMO Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 cateva amintiri si de la "the restless artist"- Borco https://picasaweb.google.com/105562588652801313049/NadragBorco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 (editat) Incep sa incarc din filmuletele de pe traseu. Nu le mai pun linkuri aici, ca umplu pagina. Cautati pe youtube si le gasiti pe toate acolo. Nu le mai pun linkuri aici, ca umplu pagina. Cautati pe youtube si le gasiti pe toate acolo. Editat Iunie 8, 2012 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Salut. Foarte misto a iesit. Acum omologheaz-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 (editat) Editat Iunie 9, 2012 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 Zi-leeee Borcoooo :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Fa si tu public filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 L-am facut. Acum mai incarc cateva pe youtube. Oricum, cele cu pana de benzina sunt tare haioase. Eu acum le-am vazut. Eram plecat la filmari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Vreau si ala filmat din urzici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Acum il incarc pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Iete ce face bautura din om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Mixto Pe ce data se da adunarea pentru Valeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 3,4,5 August. Pentru cei ce vor pe traseu, va dau un sfat. Incercati sa faceti rost de crampoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Caut spre a achiziționa o trusă de scule originală cât se poate de completă pentru RD07. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Caut spre a achiziționa o trusă de scule originală cât se poate de completă pentru RD07. Ce faci, bre? incepi cu potcoavele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Echipament am deja, deci trebuie să încep cu ceva, altceva. Biciuri cine confecționează ? Vreau ceva din chiele de bovină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Asteptam si pozele + filmuletele de pe camera lui Leo. Am inteles ca sunt cateva chestii interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) Din cauza programului incarcat pe care il are, (schimba crampoane prin gurile oamenilor) ma indoiesc ca o sa incarce ceva pe net. O sa le iau eu de la el cand ajung acasa si le postez. Editat Iunie 12, 2012 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Are cineva pe acasa un capac de la motor de pe partea stanga pentru un AT din 1993 ? Daca da, si ii prisoseste, il cumpar eu, numai sa-mi dea un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 ce-ai mai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 probabil ca a mers cu motorul. ca in garaj nu se strica capacul ala... bravo maestre! inseamna ca te-ai dat serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Mi-ar placea sa spun ca eu sunt cel care "s-a dat serios cu ea", insa daca as face-o as fi mincinos. Asa am cumparat motocicleta cu buba asta de care n-am stiut, nenea de la care am luat-o a avut grija sa omita sa-mi spuna despre asta si inca altele. Eu am vazut ca am scutul murdar, dar am crezut ca este garnitura imbatranita si nu am dat prea mare importanta. Am cumparat garnitura si saptamana trecuta m-am apucat sa desfac capacul s-o schimb, moment in care am constatat faptul ca fusese spart si sudat, doar ca nu a fost sudat cum trebuie si mai "sangereaza". Cred ca as putea sa ma duc eu sa caut pe cineva care sa sudeze capacul ala cum ar trebui, dar nu sunt adeptul carpelilor decat atunci cand chiar nu mai ai de ales. Asadar, va rog in cazul in care auziti pe cineva sau vedeti pe undeva pe net, anuntati-ma si pe mine. Nu-mi sta in cap, eu merg cu ea acum, dar ma deranjeaza. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate