Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

zgarciti mai sunteti la poze!

Va anunt ca am reusit sa-mi rezolv parte din issues si afrikana ramane in grajdul de la nadrag. de asemenea in mod oficial il atentionez pe 112cstelia ca ii stiu pestera lui alladin :) si mai vreau o afrikana (moka, ce credeati)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incep sa incarc din filmuletele de pe traseu.

Nu le mai pun linkuri aici, ca umplu pagina. Cautati pe youtube si le gasiti pe toate acolo.

Nu le mai pun linkuri aici, ca umplu pagina. Cautati pe youtube si le gasiti pe toate acolo.

Editat de boieru'
Link spre comentariu

L-am facut. Acum mai incarc cateva pe youtube. Oricum, cele cu pana de benzina sunt tare haioase. Eu acum le-am vazut. Eram plecat la filmari :))

Link spre comentariu

Din cauza programului incarcat pe care il are, (schimba crampoane prin gurile oamenilor) ma indoiesc ca o sa incarce ceva pe net. O sa le iau eu de la el cand ajung acasa si le postez.

Editat de boieru'
Link spre comentariu

probabil ca a mers cu motorul. ca in garaj nu se strica capacul ala... bravo maestre! inseamna ca te-ai dat serios.

Link spre comentariu

Mi-ar placea sa spun ca eu sunt cel care "s-a dat serios cu ea", insa daca as face-o as fi mincinos.

Asa am cumparat motocicleta cu buba asta de care n-am stiut, nenea de la care am luat-o a avut grija sa omita sa-mi spuna despre asta si inca altele.

Eu am vazut ca am scutul murdar, dar am crezut ca este garnitura imbatranita si nu am dat prea mare importanta.

Am cumparat garnitura si saptamana trecuta m-am apucat sa desfac capacul s-o schimb, moment in care am constatat faptul ca fusese spart si sudat, doar ca nu a fost sudat cum trebuie si mai "sangereaza".

Cred ca as putea sa ma duc eu sa caut pe cineva care sa sudeze capacul ala cum ar trebui, dar nu sunt adeptul carpelilor decat atunci cand chiar nu mai ai de ales.

Asadar, va rog in cazul in care auziti pe cineva sau vedeti pe undeva pe net, anuntati-ma si pe mine.

Nu-mi sta in cap, eu merg cu ea acum, dar ma deranjeaza.

Multumesc

Link spre comentariu