leoafricatwin Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 sa inteleg ca asta .i lista? raspuns final? am gasit traseu soft , frumusel... cred ca as merge si eu;-) e frumusel foc... cascada casoca si barajul siriu.... cascada seamana pik cu cea de la nadrag.... puna nu ajungi in dreptul ei nu o gasesti:-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Pai cu ce incepem lista ? Dotari sau mecanica / ciclistica ? Mie imi place modelul de rally raid , deci optez tot ptr motor V2 dar nu mai mare de 800 cu distributie pe pinioane . Transmisia sa ramana pe lant , dar sa aiba o cutie cu 6 trepte . As mai opta ptr o furca fata WP . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Răspuns final : da ! ( pentru Leo ) Honda trebuie să facă ca să fie bine ! Un V4 de max 800cc cu o cutie ori cu rapoarte lungi ( treptele 3-4-5 ) ori cu 6 trepte, transmisia cum o fi ( de preferat cadranică ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 motor V2 dar nu mai mare de 800 cu distributie pe pinioane . Transmisia sa ramana pe lant , dar sa aiba o cutie cu 6 trepte . As mai opta ptr o furca fata WP . si greutate la gol de 160 kg. Si eventual un pret omenesc (7000 - 8000 e). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Şi radio-cd player cu boxe integrate în bord ( ca la bimăre ), ca să ascult Manele MP3 de pe CD-urile mele preferate. ( + 3 kilograme ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Şi radio-cd player cu boxe integrate în bord ( ca la bimăre ), ca să ascult Manele MP3 de pe CD-urile mele preferate. ( + 3 kilograme \ Da vrei greutate mai mare pe fata (+5 kg) pune casetofon si asculta asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Mersi de pont Gabi dă la Cluj ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Nu ne-am hotarat inca asupra emblemei, e doar o varianta. Anuntul ramane valabil. Va asteptam cu drag la Valeni in perioada 2-4 august. Din culise am aflat ca o sa fie pastrama, ciorba de burta, carnati de Plescoi, bere, vin si tuica, doua trasee frumoase, unul soft si altul pe Grohotis (daca nu mai face iar Leo vreo ghidusie) si o cariera de nisip pentru curajosii care vor sa incerce lucruri noi. P.S. Asta cu "Anniversary edition" am pus-o special ca sa il ofticam pe Cristi Stelia, ca nu s-a nimerit la el editia cu numarul 10. Dar poate o face el pe cea cu numarul 20... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 Eu vreau nisip, să rup maimuţa în mine ! ( dar las la motobază carenele, nu vreau să le fac iar ca şi la Craiova ) Iar în legătura cu sigla : aş opta pentru a doua variantă, cea cu "10th Anniversary - CStelia Edition" pentru că este scris odată "Africa Twin" în partea de sus a siglei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Iulie 22, 2013 Share Postat Iulie 22, 2013 caut o roata spate de RD04... daca va prisoseste asa ceva dati-mi va rog de veste. a mea are butucul futut si nu mai poate fi rectificat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 mai degraba ai noroc cu ebay-ul! de ce nu cauti butuc? cred ca e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Inca odata se-arata ca daca n-ai gume bune nu e bine sa te bagi pe unde nu-ti fierbe oala. Asa si eu, mi-am intins vreo doua ligamente cu niste incaltari sport care si-au depasit de mult kilometri... Asa ca, participarea e incerta... Mi-am luat in schimb un kinetoterapeut. Sper sa fie bine pentru ca a mai lucrat cu clasici : http://www.freakingnews.com/Nurse-in-Rembrandt-Painting-Pics-49170.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 hahahah, o inceput lumea sa se traga pe kooooor ps: glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 RD07 din 1994 de vanzare in stare foarte buna. Detalii aici: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=340 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 bai fratilor, eu vin la Valeni dar imi dati si mie o adresa mai exacta sa stiu unde sa ma opresc? Anul trecut nu am fost, nu stiu unde a fost tabara de baza. Doar acum doi ani am fost, iar in caz ca se tine tot acolo, nu mai stiu cum am ajuns atunci :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliadar Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 mai degraba ai noroc cu ebay-ul! de ce nu cauti butuc? cred ca e mai ieftin nu am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 RD07 din 1994 de vanzare in stare foarte buna. Detalii aici: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=340 Hexaclorciclohexan mi se pare mie sau asta e o flagelare machiavelica ?cu usoare tente bipolare ? spor in toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 0726140179. Ma suni si te ghidez exact ca GPS-ul. Oricine are probleme de orientare, sa se opreasca la Petrom la Valenii de Munte, ca pe ala il stiti toti, si dati un semn. Daca nu vreti orientarea vocala, in maxim 2 minute vine cineva si va ia de acolo. Si o sa punem si indicatoare, ca si in anii trecuti. La tricouri mai punem un client. Marius Dan Pescariu cu 2buc XL. Daca mai e vreun intarziat la tricouri, acum e momentul sa ne spuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 prea fain ca sa nu o pun si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 prea fain ca sa nu o pun si aici euh5.jpg ii faina doar ca are rupta carena la un surub de prindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 M-am apucat de reparat burlane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 S-aducem dopuri de urechi la noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Neaparat! Am eu o banuiala ca o sa sforai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 O să "sforăi" în mers, cu burlanu ăla Traseul hard poate fi făcut cu pasager şi Anakee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Traseul hard poate fi făcut cu pasager şi Anakee ? De ce intrebi , te-ai ingrasat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate