Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

sa inteleg ca asta .i lista? raspuns final?

am gasit traseu soft , frumusel... cred ca as merge si eu;-) e frumusel foc... cascada casoca si barajul siriu.... cascada seamana pik cu cea de la nadrag.... puna nu ajungi in dreptul ei nu o gasesti:-))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai cu ce incepem lista ? Dotari sau mecanica / ciclistica ? Mie imi place modelul de rally raid , deci optez tot ptr motor V2 dar nu mai mare de 800 cu distributie pe pinioane . Transmisia sa ramana pe lant , dar sa aiba o cutie cu 6 trepte . As mai opta ptr o furca fata WP .

Link spre comentariu

Răspuns final : da ! ( pentru Leo )

Honda trebuie să facă ca să fie bine ! Un V4 de max 800cc cu o cutie ori cu rapoarte lungi ( treptele 3-4-5 ) ori cu 6 trepte, transmisia cum o fi ( de preferat cadranică :alcy: )

Link spre comentariu

motor V2 dar nu mai mare de 800 cu distributie pe pinioane . Transmisia sa ramana pe lant , dar sa aiba o cutie cu 6 trepte . As mai opta ptr o furca fata WP .

si greutate la gol de 160 kg. :)

Si eventual un pret omenesc (7000 - 8000 e).

Link spre comentariu

Şi radio-cd player cu boxe integrate în bord ( ca la bimăre ), ca să ascult Manele MP3 de pe CD-urile mele preferate. ( + 3 kilograme

\

Da vrei greutate mai mare pe fata (+5 kg) pune casetofon si asculta asta:

post-47036-0-65588500-1374398942_thumb.jpg

Link spre comentariu

Nu ne-am hotarat inca asupra emblemei, e doar o varianta. Anuntul ramane valabil. Va asteptam cu drag la Valeni in perioada 2-4 august. Din culise am aflat ca o sa fie pastrama, ciorba de burta, carnati de Plescoi, bere, vin si tuica, doua trasee frumoase, unul soft si altul pe Grohotis (daca nu mai face iar Leo vreo ghidusie) si o cariera de nisip pentru curajosii care vor sa incerce lucruri noi.

P.S. Asta cu "Anniversary edition" am pus-o special ca sa il ofticam pe Cristi Stelia, ca nu s-a nimerit la el editia cu numarul 10. Dar poate o face el pe cea cu numarul 20...

post-3626-0-56571300-1374461686_thumb.jpg

post-3626-0-13782000-1374461703_thumb.jpg

post-3626-0-42980800-1374461705_thumb.jpg

post-3626-0-88663600-1374461706_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu vreau nisip, să rup maimuţa în mine ! ( dar las la motobază carenele, nu vreau să le fac iar ca şi la Craiova ) :tempted:

Iar în legătura cu sigla : aş opta pentru a doua variantă, cea cu "10th Anniversary - CStelia Edition" pentru că este scris odată "Africa Twin" în partea de sus a siglei.

Link spre comentariu

Inca odata se-arata ca daca n-ai gume bune nu e bine sa te bagi pe unde nu-ti fierbe oala.

Asa si eu, mi-am intins vreo doua ligamente cu niste incaltari sport care si-au depasit de mult kilometri...

Asa ca, participarea e incerta...

Mi-am luat in schimb un kinetoterapeut. Sper sa fie bine pentru ca a mai lucrat cu clasici :peace: :

http://www.freakingnews.com/Nurse-in-Rembrandt-Painting-Pics-49170.asp

Link spre comentariu

bai fratilor, eu vin la Valeni dar imi dati si mie o adresa mai exacta sa stiu unde sa ma opresc? Anul trecut nu am fost, nu stiu unde a fost tabara de baza. Doar acum doi ani am fost, iar in caz ca se tine tot acolo, nu mai stiu cum am ajuns atunci :-)

Link spre comentariu

0726140179. Ma suni si te ghidez exact ca GPS-ul. Oricine are probleme de orientare, sa se opreasca la Petrom la Valenii de Munte, ca pe ala il stiti toti, si dati un semn. Daca nu vreti orientarea vocala, in maxim 2 minute vine cineva si va ia de acolo. Si o sa punem si indicatoare, ca si in anii trecuti.

La tricouri mai punem un client. Marius Dan Pescariu cu 2buc XL. Daca mai e vreun intarziat la tricouri, acum e momentul sa ne spuna.

Link spre comentariu