Bogdan03 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Acum că ai zis ce statură ai să te aştepţi la ameninţări cu bătaia şi invitaţii la "o discuţie faţă în faţă, dacă eşti şmecher". De la Korben o să vină primele apropouri, că el e mai mare aşa... Recunosc, asta a fost misto )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Acum că ai zis ce statură ai să te aştepţi la ameninţări cu bătaia şi invitaţii la "o discuţie faţă în faţă, dacă eşti şmecher". De la Korben o să vină primele apropouri, că el e mai mare aşa... Am vrut, crede-ma, dar mi-ai stricat toata placerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Bine ca nu s-a contrat cu Boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Bine ca nu s-a contrat cu Boieru' Daca dau scroll suficient de in urma, sigur gasesc o replica taioasa pe care i-am adresat-o )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Boieru tace dar tine minte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Sau da si el scroll in urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 Cum am culcat eu mobra la Nadrag in 2014 nu o ridica nimeni singur nici daca avea 150 kg . Andry stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Cum as putea sa reduc un pic zgomotul tobelor , fara sa reduc performanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 nu ai toba stock pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Nu , toba nu este stock , cred. Poate cineva recunoaste modelul. E o toba din inox care suna exceptional ,dar care e cam zgomotoasa seara ,intre cladiri . Exista vreo solutie provizorie , gen DB Killer ? Atasez cateva poze pentru lamurire . » Post actualizat in 01 Nov 2015 22:31o imagine mai edificatoare , poate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Nu , toba nu este stock , cred. Poate cineva recunoaste modelul. E o toba din inox care suna exceptional ,dar care e cam zgomotoasa seara ,intre cladiri . Exista vreo solutie provizorie , gen DB Killer ? Atasez cateva poze pentru lamurire . » Post actualizat in 01 Nov 2015 22:31 o imagine mai edificatoare , poate . Poti monta un DB Killer . Daca nu gresesc cred ca pe gatul tobei ai o gaura ( poza 3 ) ce pare sa fie ptr montarea unui astfel de dispozitiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Arthur, în cazul acela o ridicam cu o mână, după ce-o trăgeam tot cu o mână cu botul la vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Cei care sunt activi pe grupul Africa Twin creat de Cristi pe whatsapp sunt deja la curent cu propunerea lui Ralf de a ne crea un calendar de perete cu pozele africanelor noastreCateva dintre criteriile acestor imagini ar fi: sa fie imagini din 2015 in imagini sa fie doar motocicleta si peisajul, fara proprietarul sau proprietarii motocicletei va fi o motocicleta pentru fiecare luna, exceptie ar putea face luna iunie (Nadrag) si luna septembrie (Valenii de Munte) Vremea este inca frumoasa, se mai pot face sedinte foto cu printesele in cauza Pozele se pot incarca aici, este spatiu suficientPropun data limita 20 noiembrie, ca sa pot da in probe pentru productieOrice sugestie realista si constructiva este binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 deci sa postam poze demne de wallpaper, cu africanele din dotare, nu? cate poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 pentru cine vrea doar poze cu mobra lui din plimbarile sale http://www.cewe-fotocarte.ro/produs/calendar-personalizat-cewe.html draguta initiativa, recomand totusi obiecte artizanale personalizate si oferite/premiu la intalniri. Am in gand de la prima intalnire, dar asa e cand te strang buzunarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Prevad probleme -- daca vor trimite mai multi de 12 fotografii ce veti face -- stabiliti de pe acum cum veti proceda! Fotografii cu Africana mea de la Nadrag de anul asta se accepta sau e blasfemie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 (editat) Exact, Bogdan03, cat mai multe poze, sa am de unde alege Cel mai bine ar fi link catre albume, de exemplu pe picasa sau alte site-uri de profil, doar sa setati accesul pe "public" Nu va fi nicio problema Se accepta doar poze cu Africa Twin (sorry marius.roibu) Eu voi veni cu cateva variante si se va vota (pe xrv.ro) De la raoulserban astept explicatii vis-a-vis de ce ar intelege el prin "obiecte artizanale personalizate si oferite/premiu la intalniri" Nu prea imi da mana sa fac cadouri tuturor posesorilor de africane Topicul de pe xrv.ro http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=46&p=5198#p5198 Editat Noiembrie 2, 2015 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 bine, de la raoulserban asteptam sa mai semneze si el condica de prezenta, chiar daca nu mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 Poti monta un DB Killer . Daca nu gresesc cred ca pe gatul tobei ai o gaura ( poza 3 ) ce pare sa fie ptr montarea unui astfel de dispozitiv . » Post actualizat in 02 Nov 2015 20:48 Unde gasesc un DB killer ? » Post actualizat in 02 Nov 2015 20:48 Unde gasesc un DB killer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 il confectionezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 2, 2015 Share Postat Noiembrie 2, 2015 il confectionezi Ai cumva un plan , o schita sau o idee despre cum ar trebui sa arate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 (editat) Robert, google dupa dbkiller. e un con sau o teava cu gauri ce are o sita cu gari mari acolo unde intra gazele. sa stii ca si performantele au sa scada, indeajuns cat sa le simti. Toba ta e gandita pentru un anume sistem de lazi, dupa pozitionare. daca faci off s-ar putea sa te incomodeze. nu pot sa semnez condica, n-am decat o bascula si un portetrier de africatwin, nu ma incadrez...si Korben nu lasa poze mai vechi de 2015. Dar, cum imi place sa impartasesc ce descopar, va recomand tuturor sa cititi CLUETRAIN MANIFESTO(online). coroborat cu industria automotive....recomand flexibilitate, adaptare, o gama larga de optiuni. e de munca in plus, dar satisfactia clientului final mult mai mare. astfel, fiecare din cei ce vor un calendar custom, sa aiba posibilitatea ca pe prima pagina sa fie motocicleta personala. doar banutii mei(expresie adaptata) legat de "cadouri, chestii tunate at" nah...vorbim de alt nivel sau mai bien spus de alt nr de participanti. sponsori, concursuri, vanzatori ambulanti taxe de intrare ca sa iti permiti sa faci asa ceva. nu ma gandesc deloc la profit, income-outcome=zero, ci doar ca fiecare sa aiba si o amintire de pus in raft( devil is in the details, fine touch shit like this, candva o sa reusesc sa imi exprim ideile mai bine si o sa ma ajute cineva sa le si pun in practica. ps: s-a gandit cineva la un sistem de lazi pliabile? daca nu, impartasesc ideeea cu drag, fara drepturi de autor Editat Noiembrie 3, 2015 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 Ai cumva un plan , o schita sau o idee despre cum ar trebui sa arate ? la profil scrie ca esti din Bucuresti. Este imposibil sa nu gasesti un service care sa te ghideze catre cineva care sa-ti confectioneze un amarat de db killer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 la profil scrie ca esti din Bucuresti. Este imposibil sa nu gasesti un service care sa te ghideze catre cineva care sa-ti confectioneze un amarat de db killer... costa mai mult sa-l faci decat sa cumperi unul folosit/din dezmembrari, in Bucuresti e scumpi sudorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 3, 2015 Share Postat Noiembrie 3, 2015 costa mai mult sa-l faci decat sa cumperi unul folosit/din dezmembrari, in Bucuresti e scumpi sudorii Totul costa... Eu am aflat pe pielea mea ce inseamna sa vrei sa iesi mai ieftin (ca tot veni vorba de toba)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate