Bogdan03 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Vedeam Africana drept o mobra cu care se poate merge cam pe orice sezon, vad ca aici e moarta treaba, nu prea mai pune nimeni o poza de la o plimbare ceva, le-ati bagat toti ca pensionarii in garaj, asa cum fac posesorii de GS uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Vedeam Africana drept o mobra cu care se poate merge cam pe orice sezon, vad ca aici e moarta treaba, nu prea mai pune nimeni o poza de la o plimbare ceva, le-ati bagat toti ca pensionarii in garaj, asa cum fac posesorii de GS uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 mai multe,nu fi zgarcit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Am vrut sa pun poze, dar a zis Andry ca daca poza contine Anakee-uri si Vstrom, inseamna ca a fost plimbare de pensionari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) e bine asa? Editat Noiembrie 18, 2015 de Gabitza_Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 e bine asa? beton,cu ce e incaltata? zici ca-i cro$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Bogdan03, on 18 Nov 2015 - 19:25, said: beton,cu ce e incaltata? zici ca-i cro$$ crede-ma, e incaltata cu ce trebuie ) pt sezon..are si fulgul, numa noroiul nu-l are ca mai ramane blocata )spate mitas c02 si fata ceva de cross » Post actualizat in 18 Nov 2015 18:57 In primele 2 poze a fost de munca aproape 1 ora sa scot capra, noroc de un nene binevoitor sau satul de jajaiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 A jajai - jajaiala..... C02 - StoneKing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Vedeam Africana drept o mobra cu care se poate merge cam pe orice sezon, vad ca aici e moarta treaba, nu prea mai pune nimeni o poza de la o plimbare ceva, le-ati bagat toti ca pensionarii in garaj, asa cum fac posesorii de GS uri ? Eu o tin in garaj tot timpul Ai o problemă cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Eu o tin in garaj tot timpul Ai o problemă cu asta? Nu, mereu te-am vazut genul mai pensionar )))))))))))))) » Post actualizat in 19 Nov 2015 06:42 crede-ma, e incaltata cu ce trebuie pt sezon..are si fulgul, numa noroiul nu-l are ca mai ramane blocata spate mitas c02 si fata ceva de cross » Post actualizat in 18 Nov 2015 18:57 In primele 2 poze a fost de munca aproape 1 ora sa scot capra, noroc de un nene binevoitor sau satul de jajaiala N-am zis ca nu e incaltata cu ce trebuie......iar asta cu ce trebuie,depinde de ce faci cu ea. De ex Robert Ambrozie nu are nevoie de C-02 pe ea ))) Astept si eu la anu sa vad cum e cu un C-02 spate si un TKC-80 fata poate N-am incredere sa pun pe fata ce ai tu pe ea, ca merg mult si pe asfalt.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 (editat) Montajul e facut de Marian iar o muzica mai potrivita nu cred ca exista. » Post actualizat in 19 Nov 2015 07:06Si poza reprezentativa pentru tura: Editat Noiembrie 19, 2015 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Nu, mereu te-am vazut genul mai pensionar Ai vreo problema cu pensionarii? » Post actualizat in 19 Nov 2015 09:06 Calin, vreau poza asta cu rezolutie mai buna Si altele ca asta, daca ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Calin, vreau poza asta cu rezolutie mai buna Si altele ca asta, daca ai Am tot uitat sa le scot din arhive. Ti le trimit direct pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Tare poza/tura din Trascau! Ai pe undeva un track sau o harta ce s-a facut in tura aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 Cumpar suportii de talpa din cauciuc care se monteaza pe scaritele din fata ( ale conducatorului ) . Cumpar brate de semnal din cauciuc. Cine are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 is vreo 8-9 eur bucata (suportii de cauciuc pt scaritele fata). Mi se par exagerat de scumpi,dar o s vina Cstelia sa-mi explice imediat ca-i justificat pretul ))) sau sa-mi iau un job 'ma bine platit' )) brate nu cred ca gasesti,ci semnale cu tot (sau poate ma-nsel) a » Post actualizat in 20 Nov 2015 06:26Ai vreo problema cu pensionarii? da ,nu incap de ei in autobuz dimineata (glumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 is vreo 8-9 eur bucata (suportii de cauciuc pt scaritele fata). Ai gasit tu vreun loc ( site ) sau stii de unde pot fi comandati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) is vreo 8-9 eur bucata (suportii de cauciuc pt scaritele fata). Mi se par exagerat de scumpi,dar o s vina Cstelia sa-mi explice imediat ca-i justificat pretul ))) sau sa-mi iau un job 'ma bine platit' )) Scumpi da, exagerati nu. Daca nu gasesti job mai bine platit, poti renunta la shaorma saptamanala si la sfarsitul lunii iti permiti sa cumperi gumele alea Editat Noiembrie 20, 2015 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 (editat) Tare poza/tura din Trascau! Ai pe undeva un track sau o harta ce s-a facut in tura aia? www.ro.carpathian2wheelsguide.com Editat Noiembrie 20, 2015 de calin_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Scumpi da, exagerati nu. Daca nu gasesti job mai bine platit, poti renunta la shaorma saptamanala si la sfarsitul lunii iti permiti sa cumperi gumele alea nu mananc shaorma saptamanal sau la sfarsitul lunii care gume, alea de la scarite ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 na sa nu va certati un mic film din sept si cu africane ...si nu so gatat inca sezonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 nu ne certam, ne ironizam ) e o diferenta mare » Post actualizat in 21 Nov 2015 09:17 na sa nu va certati un mic film din sept si cu africane ...si nu so gatat inca sezonu groasa rau )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Il stiti pe Ian Coates ? Englezul simpatic care a facut 400000 km cu un RD04 ? Google it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 ce relevanta are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 21, 2015 Share Postat Noiembrie 21, 2015 Dovedeste faptul ca dupa atatia km nu mai esti in stare sa-ti asortezi pantofii cu freza....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate